Strumfi de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Vaiiiiiiiiiiiii, tine cineva dieta?

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, ai avut noroc cu batranica respectiva. Asa e cu legumele, nu stii niciodata ce se pune ca sa le ajute sa creasca, insa mai degraba i-as da legume asa cum sunt decat produse procesate. Asta acum, cat se mai poate, ca dupa ce merge la gradinita/scoala probabil ca o sa o vad cu chips-uri, napolitane, cola si o sa lesin...

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ciorba mea e de dieta,e cu piept de pui fara pielita si ceva legume(fara ulei,cartofi,smintina).la asa ciorba nu stiu daca mai veniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

N-am avut ce face si-am intrat pe la bucatarie(pe DC) sa ma uit la niste retete de salate si ghiciti unde am ajuns-la Deserurile Nataliei.
Vai de capul meu-mi sa facut o gaura in stomac,noroc ca nu am nimic dulce in casa.

Mergi la inceput

Dupa legumele despre care vorbeam a alergat sotul o zi intreaga, acum o luna si jumatate. Le tin la rece, in nisip. Sunt constienta ca nu o sa-mi ajunga prea mult. Dar... Ce putem face? Si supica, incet, incet trebuie sa mai contina si alte legume. Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Multumesc pt raspuns, cafera! Mi-a fost teama de momentul asta de cand a venit toamna si am realizat ca momentul inceperii diversificarii pica tare prost. Am cochetat cu ideea sa-mi fac plantatie de radacinoase pe balcon, ca pana in primavara sa creasca ceva, dar mi s-a parut cam creata ideea. Acum incepe sa-mi para rau... Mai am 2 saptamani de alimentatie 100% naturala sau ma rog, cat de cat naturala (cine stie cati nitrati or trece si in lapte! ).

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cafera

Dupa legumele despre care vorbeam a alergat sotul o zi intreaga, acum o luna si jumatate. Le tin la rece, in nisip. Sunt constienta ca nu o sa-mi ajunga prea mult. Dar... Ce putem face? Si supica, incet, incet trebuie sa mai contina si alte legume. Asta e.

Sa inteleg ca locuiesti la mare?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CarlaV

quote:
Originally posted by cafera

Sa inteleg ca locuiesti la mare?

Nuuuuuuuuuuuuuuuuu. As vrea eu. Dar legumele radacinoase se tin in nisip ca sa isi pastreze mai bine calitatile.

Mergi la inceput

O sa retin partea cu pastratul in nisip, e foarte bine de stiut. In martie cand ajung la mare imi fac provizii de pus pe balcon. Sau nu e bun nisipul acela?

Mergi la inceput

Eu anul asta am terminat de construit casa si am avut nisip... cu camioanele. De la balastiera. Nisipul asta e de pe malul raului, deci. Am observat ca pastreaza radacinoasele in aceeasi stare, impiedicand oarecum deshidratarea. Nu acelasi lucru se intampla daca le tii in frigider. In ultimul caz, dupa o saptamana, sunt complet uscate.

Mergi la inceput