Strumfi de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
cafera spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Azi dau de baut ca e ziua Denisei mele! Azi implinim 6 luni!
Ca sa sarbatorim azi am coborat patutul la nivelul de jos. Sa vedem daca ne descurcam cu el asa.
La multi ani tuturor strumfilor nascuti azi!
Sa cresteti mari cuminti ca frumosi sunteti deja toti!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni
Felicitari!
Sa va traiasca si sa va aduca cele mai mari bucurii!
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
Gabrielabv spune:
Brazuca felicitari si de la mine pentru Deni scumpa si cuminte, azi e zi mare si e fain ca puteti sarbatori cu totii acasa
Cafera tare mi-ar placea sa veniti la Brasov,in carne si oase, ca sa zic asa , nu doar virtual, ca mi-e drag de voi toate si va consider cu adevarat prietenele mele
cafera spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
Brazuca felicitari si de la mine pentru Deni scumpa si cuminte, azi e zi mare si e fain ca puteti sarbatori cu totii acasa
Cafera tare mi-ar placea sa veniti la Brasov,in carne si oase, ca sa zic asa , nu doar virtual, ca mi-e drag de voi toate si va consider cu adevarat prietenele mele
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Multumim, deja ne-am rusinat toate trei (printesele). Hi, Hi, Hi!
diane_dun spune:
strumfitelor care se sarbatoresc astazi!
cafera, de unde ai luat legumele bio? As vrea sa iau si eu pt Dani.
Carla, felicitari pt mersul de-a busilea!
Am admirat si eu cele trei printese de Karli si Anya, a fost o incantare sa le privesc!
Ce-o fi cu Liadorian si cu Oana de la Iasi?
Mi-am scos bila neagra de la semnatura pt ca am facut abdomene in fiecare zi. Si nu putine. Din pacate, cu regimul merge mai greu.
Mami de Dani (1 august 2007)
CarlaV spune:
quote:
Originally posted by cafera
Eu inca mai visez la ziua cand se va rostogoli singura de pe spate pe burta. I-a iesit o data si rezultatul....eu foarte fericita, ea foarte necajita. De atunci e foarte grijuli sa nu i se mai intample. Cand e aproape de punctul critic, hop, se redreseaza. Deci....mai astept.
Lasa ca vine si ziua aia. Eu am observat ca fii-mea le face pe toate brusc, fara aviz prealabil, si numai cand are ea chef. Asa a fost si cu ridicatul in fundulet, si cu mersul de-a busilea, si cu tata-mama... Oricat i-am repetat eu cateva saptamani ea a zis orice in afara de ce voiam eu... apoi deodata, intr-o liniste deplina, am auzit-o cu "tata", se uita la el si intindea manutele, deci... rabdare si fii pe faza, se poate intampla oricand.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
CarlaV spune:
Diana, multumesc .
Cafera, chiar asa, unde gasesti legume bio???
Corina, pentru Denisa Maria, e fetita mare acum, la o jumatate de an!
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
brazuca25 spune:
Zau ca nu stiu cand a trecut timpul si s-a facut gagalicea mea deja fetita mare. Azi dimineata i-am explicat ca nu mai e bebe sa vrea sa doarma la mami in pat, ca fetitele mari dorm in patutul lor. Nu a parut prea convinsa de ce auzea. Mai lucram la asta.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni
Nonna76 spune:
Denisa. Am vazut-o in poze-si ea calculatorista si zimbareata- frumoasa foc.Sper sa va iasa faza cu patutzul.
Asa-i ,cresc copilasii nostri,nu mai sunt bebelusi.
Si eu tot ciorba am prestat azi -asa ca daca se termina la Brasov va asteptam la Moldova.(dar miine ca la ora asta nu mai merge )
Baiatului meu cel mic(cenusaresul) nu prea ii place afara-se vede treaba ca-i nascut pe canicula.
cafera spune:
Diane Dun, CarlaV, de diversificarea asta mi-a fost tare frica. Si de laptele praf, de altfel. Dar asta e o alta poveste. Din pacate la noi nu se prea comercializeaza legume bio. Am tot intrebat, iar medicul de familie mi-a recomandat sa gasesc o gospodarie, undeva , la tara unde se mai foloseste ingrasamant natural si unde oamenii mai cultiva pentru consumul lor. Asa am facut si am gasit o batranica care, cultiva in mod restrans legume, pentru consumul propriu. Pe locul respectiv, nu a dat niciodata cu azotati si nici nu a ierbicidat. Mai mult, le tine acoperite cu o folie, impotriva ploilor. Am gasit la ea morcov si patrunjel. Mai mult nu. Asta e tot ce am putut face in legatura cu legumele. Mai "bio" decat atat nu am gasit. Succes si pentru voi! Daca aveti bunici pe la sate, poate gasiti solutia.
cafera spune:
Nonna 76, vin si la tine, cum sa nu, doar imi plac plimbarile, mai ales ca stiu ca in zona aia se face o ciorbaaaaaaaaa.....mama, mama.