Strumfi de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
cafera spune:
Karli, nu ne mai trimiti niste poze cu hainute prezentate de model Adeluta?
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
Gabrielabv spune:
tocmai mi-am amintit cum a tremurat inima in mine cand a fost vestea de la Amethyst, asa ca ma duc sa-l pup si sa-mi cer iertare ca am avut ganduri negre la adresa lui
cafera spune:
Fetelor, gata nu mai postez! Nu de alta, dar nu vreu sa ma alergati voi cele ai caror copii nu dorm la ora asta, sau voi cele care luati masa in familie. Aveti atat de citit din urma iar eu m-am intrecut cu firea. Dar ce sa fac? Copiii dorm, iar eu sunt singura in intreg regatul.
CarlaV spune:
Cafera, imi place mult de tot cum gandesti .
Fii-mea a facut primii "pasi" de-a busilea. Si fiindca tot ziceam eu ca se rostogoleste dar nu pare prea interesata de stat pe burtica, ieri a tot exersat rostogoliri si pozitii pe burta pana a adormit asa. Tin sa spun ca niciodata pana acum nu mi-a dormit pe burta. S-a trezit doar cand era in aer in procesul de pus in pozitia de somn, adica pe spate si cu capul in partea cealalta. Mama nebuna ce sunt, am trezit copilul ca mi s-a parut prea brusc sa doarma toata noaptea pe burta.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
cafera spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
tocmai mi-am amintit cum a tremurat inima in mine cand a fost vestea de la Amethyst, asa ca ma duc sa-l pup si sa-mi cer iertare ca am avut ganduri negre la adresa lui
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Pai vezi, fii fericita!
Gabrielabv spune:
fetelor mi-a iesit o ciorba buna, buna......, cu bors de putina....yamiii
va invit la masa!
cafera spune:
quote:
Originally posted by CarlaV
Cafera, imi place mult de tot cum gandesti .
Fii-mea a facut primii "pasi" de-a busilea. Si fiindca tot zicea eu ca se rostogoleste dar nu pare prea interesata de stat pe burtica, ieri a tot exersat rostogoliri si pozitii pe burta pana a adormit asa. Tin sa spun sa niciodata pana acum nu mi-a dormit pe burta. S-a trezit doar cand era in aer in procesul de pus in pozitia de somn, adica pe spate si cu capul in partea cealalta. Mama nebuna ce sunt, am trezit copilul ca mi s-a parut prea brusc sa doarma toata noaptea pe burta.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Eu inca mai visez la ziua cand se va rostogoli singura de pe spate pe burta. I-a iesit o data si rezultatul....eu foarte fericita, ea foarte necajita. De atunci e foarte grijuli sa nu i se mai intample. Cand e aproape de punctul critic, hop, se redreseaza. Deci....mai astept.
cafera spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
fetelor mi-a iesit o ciorba buna, buna......, cu bors de putina....yamiii
va invit la masa!
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Venim, cum sa nu. La Brasov e placut si va intalnim si pe voi. Despre ciorba...cred ca deja a reunit toata familia.
brazuca25 spune:
Azi dau de baut ca e ziua Denisei mele! Azi implinim 6 luni!
Ca sa sarbatorim azi am coborat patutul la nivelul de jos. Sa vedem daca ne descurcam cu el asa.
La multi ani tuturor strumfilor nascuti azi!
Sa cresteti mari cuminti ca frumosi sunteti deja toti!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni
cafera spune:
Alexia2007, sunteti bine? Si-a revenit mititica?