Strumfi de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Mai e cafea ? Sa pun ibricul sa se mai incalzeasca un pic...asa...

Fetelor, ma bucur ca v-a placut Vaca Lola. Dar nu-i nimic, o sa va treaca repede .
Andutzy, ma bucur pt tine ca lui Dragos nu i-a placut, se pare ca tu ai scapat...

Maaai, ce fete frumoase am vazut... trei cucuiete nazdravane, una mai frumoasa ca cealalta . Mie mi se pare ca Adeluta incepe sa semene tot mai mult cu mamica ei .

Lavinia, am patit si noi la fel, am plecat cu niste prieteni la Gura Diham intr-o duminica, sa facem o plimbare si sa mancam ceva la cabana de acolo. Cred ca ne-au injurat..., ca Davidushu prinsese o zi maraita, si n-a avut stare. Eu am mancat cu noduri, luam o inghititura, mai leganam copilul, iar mai muscam din ceva, iar ma mai plimbam un pic... se uita tot restaurantul la noi si mie imi venea sa plang de ciuda .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Se mai intampla. La al doilea pui o sa fiti demult consolate.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Vivela cred ca stiu ei cand sa faca urat, parca sunt programati toti sa ne strice cheful cand dorim mai putin. Dar nu disperati, cresc si o sa aveti un partener de distractie grozav

Cafera tare ar fi buna o cafea, da' pentru ca nu-mi permit, o inlocuiesc cu ciocolata si uite asa se duce pe apa sambetei incercarea mea de a slabi

oare cat ne mai chinuiesc copii astia cu trezitul noaptea. Am imbatranit cu 2 ani de cand nu mai apuc sa dorm si eu cum trebuie. Si iar sunt frustrata ca trebuie sa fac numai eu totul in casa + copilul mic si simt ca o sa fac un scandal monstru la al meu sotz.
Voi sa nu faceti ca mine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabrielabv

Vivela cred ca stiu ei cand sa faca urat, parca sunt programati toti sa ne strice cheful cand dorim mai putin. Dar nu disperati, cresc si o sa aveti un partener de distractie grozav

Cafera tare ar fi buna o cafea, da' pentru ca nu-mi permit, o inlocuiesc cu ciocolata si uite asa se duce pe apa sambetei incercarea mea de a slabi

oare cat ne mai chinuiesc copii astia cu trezitul noaptea. Am imbatranit cu 2 ani de cand nu mai apuc sa dorm si eu cum trebuie. Si iar sunt frustrata ca trebuie sa fac numai eu totul in casa + copilul mic si simt ca o sa fac un scandal monstru la al meu sotz.
Voi sa nu faceti ca mine!

http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

In primul rand: de slabit de ce iti faci probleme ca arati bine in poze.
In al doilea rand:daca nu ar fi copii sa ne trezeasca ne-am petrece viata dormind prea mult. Iar noptile astea nedormite sunt pt o cauza nobila.
In al treilea rand:de ce sa certi sotul, cand ai putea, cu ultimele eforturi, sa pregatesti o cina romantica...chit ca tine si pina se trezesc copiii din nou.

Mergi la inceput

si la mai multe lunisoare pentru Alma, ca azi va sarbatoriti cele 5 implinite
si pentru Aylin ca tare a rezistat eroic pana acum
si ce mancam azi? amandine?

Mergi la inceput

oho,hoooo........ Cafera
cina romantica? Esti tare simpatica, da mie imi vine sa-i o pun in cap. Hai ca poate imi trece supararea daca mi-ai spus asa frumos ca sunt rea si egoista. Pai tot am mancarea pe foc si Dragos e plecat la ziua unei fetite, poate imi vine si mie dragul de al meu sotz si il iert de ce nu a facut.
De la noptile nedormite mi se trage totul, stiu eu sigur

Mergi la inceput

Sa vezi din toamna cum o sa fie, cand vei fi scolarita in clasa I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by cafera

Si pentru ca tot ne-ati incantat cu cele trei gratii, i-a dezvaluiti de unde ati achizitionat helanca cu flori ca e.... mortala.

PS. A nu se intelege ca celelalte doua domnisoare nu m-au cucerit prin tinuta , dar eu .... la helanca aceea poftesc.

de la Magazinele Z zise mama Adelutei... ; e frumoasa intr-adevar si mie imi place. multumim de toate aprecierile... care mai de care!

suntem si noi in al noualea cer cu asa frumuseti

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Lasa, nu te supara pentru lucruri marunte. Sunt atatea bucurii pe care le avem in jur...

Mergi la inceput

vai, nu imi mai aduce aminte ca prevad ca tot eu trebuie sa fac si temele cu el si uite asa am sa fiu o baba acra si obosita

Mergi la inceput

Karli, ai o Adeluta tare chic! Visez numai bluzite cu floricele. Doamne..........si speram sa ma lecuiesc de cuparat haine copii. Si cand colo, aparu ispita, in persoana domnisoarei Adeluta.
Ce-i drept, stie si sa prezinte tinuta.

Mergi la inceput