Strumfi de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
cafera spune:
quote:
Originally posted by Vivela
Mai e cafea ? Sa pun ibricul sa se mai incalzeasca un pic...asa...
Fetelor, ma bucur ca v-a placut Vaca Lola. Dar nu-i nimic, o sa va treaca repede .
Andutzy, ma bucur pt tine ca lui Dragos nu i-a placut, se pare ca tu ai scapat...
Maaai, ce fete frumoase am vazut... trei cucuiete nazdravane, una mai frumoasa ca cealalta . Mie mi se pare ca Adeluta incepe sa semene tot mai mult cu mamica ei .
Lavinia, am patit si noi la fel, am plecat cu niste prieteni la Gura Diham intr-o duminica, sa facem o plimbare si sa mancam ceva la cabana de acolo. Cred ca ne-au injurat..., ca Davidushu prinsese o zi maraita, si n-a avut stare. Eu am mancat cu noduri, luam o inghititura, mai leganam copilul, iar mai muscam din ceva, iar ma mai plimbam un pic... se uita tot restaurantul la noi si mie imi venea sa plang de ciuda .
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Se mai intampla. La al doilea pui o sa fiti demult consolate.
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
Gabrielabv spune:
Vivela cred ca stiu ei cand sa faca urat, parca sunt programati toti sa ne strice cheful cand dorim mai putin. Dar nu disperati, cresc si o sa aveti un partener de distractie grozav
Cafera tare ar fi buna o cafea, da' pentru ca nu-mi permit, o inlocuiesc cu ciocolata si uite asa se duce pe apa sambetei incercarea mea de a slabi
oare cat ne mai chinuiesc copii astia cu trezitul noaptea. Am imbatranit cu 2 ani de cand nu mai apuc sa dorm si eu cum trebuie. Si iar sunt frustrata ca trebuie sa fac numai eu totul in casa + copilul mic si simt ca o sa fac un scandal monstru la al meu sotz.
Voi sa nu faceti ca mine!
cafera spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
Vivela cred ca stiu ei cand sa faca urat, parca sunt programati toti sa ne strice cheful cand dorim mai putin. Dar nu disperati, cresc si o sa aveti un partener de distractie grozav
Cafera tare ar fi buna o cafea, da' pentru ca nu-mi permit, o inlocuiesc cu ciocolata si uite asa se duce pe apa sambetei incercarea mea de a slabi
oare cat ne mai chinuiesc copii astia cu trezitul noaptea. Am imbatranit cu 2 ani de cand nu mai apuc sa dorm si eu cum trebuie. Si iar sunt frustrata ca trebuie sa fac numai eu totul in casa + copilul mic si simt ca o sa fac un scandal monstru la al meu sotz.
Voi sa nu faceti ca mine!
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
In primul rand: de slabit de ce iti faci probleme ca arati bine in poze.
In al doilea rand:daca nu ar fi copii sa ne trezeasca ne-am petrece viata dormind prea mult. Iar noptile astea nedormite sunt pt o cauza nobila.
In al treilea rand:de ce sa certi sotul, cand ai putea, cu ultimele eforturi, sa pregatesti o cina romantica...chit ca tine si pina se trezesc copiii din nou.
Gabrielabv spune:
si la mai multe lunisoare pentru Alma, ca azi va sarbatoriti cele 5 implinite
si pentru Aylin ca tare a rezistat eroic pana acum
si ce mancam azi? amandine?
Gabrielabv spune:
oho,hoooo........ Cafera
cina romantica? Esti tare simpatica, da mie imi vine sa-i o pun in cap. Hai ca poate imi trece supararea daca mi-ai spus asa frumos ca sunt rea si egoista. Pai tot am mancarea pe foc si Dragos e plecat la ziua unei fetite, poate imi vine si mie dragul de al meu sotz si il iert de ce nu a facut.
De la noptile nedormite mi se trage totul, stiu eu sigur
cafera spune:
Sa vezi din toamna cum o sa fie, cand vei fi scolarita in clasa I.
karligutza spune:
quote:
Originally posted by cafera
Si pentru ca tot ne-ati incantat cu cele trei gratii, i-a dezvaluiti de unde ati achizitionat helanca cu flori ca e.... mortala.
PS. A nu se intelege ca celelalte doua domnisoare nu m-au cucerit prin tinuta , dar eu .... la helanca aceea poftesc.
de la Magazinele Z zise mama Adelutei... ; e frumoasa intr-adevar si mie imi place. multumim de toate aprecierile... care mai de care!
suntem si noi in al noualea cer cu asa frumuseti
karligutza
sunt mamica Adelutei
cafera spune:
Lasa, nu te supara pentru lucruri marunte. Sunt atatea bucurii pe care le avem in jur...
Gabrielabv spune:
vai, nu imi mai aduce aminte ca prevad ca tot eu trebuie sa fac si temele cu el si uite asa am sa fiu o baba acra si obosita
cafera spune:
Karli, ai o Adeluta tare chic! Visez numai bluzite cu floricele. Doamne..........si speram sa ma lecuiesc de cuparat haine copii. Si cand colo, aparu ispita, in persoana domnisoarei Adeluta.
Ce-i drept, stie si sa prezinte tinuta.