Strumfi de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Cafera multumim de cafea vreau 2 nu una. M-am saturat sa ma trezesc de 7-8 ori pe noapte.

Se pare ca Adeluta, Arina si Anya s-au distrat pe cinste. Sa va traisca fetele frumoase.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La vaca lola, la vaca lola/ lalalalalalaaa!!!
Asta in loc de buna dimineata!
Buna cafea, cafera! Multumim!

Auziti, fetele, dublarea greutatii la 4-5 luni inseamna dublarea greutatii de la nastere sau aia de la iesirea din maternitate?
Pup pup pup

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Daca va place cafeaua, mai fac. Sunteti singurii mei clienti.

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Mergi la inceput

Ce mamici cuminti. Nimeni nu topaie pe net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

cafera ,buna dimineata si multumim de cafea

violeta,cred ca este dublarea greutatii de la nastere, intre 4-6 luni,
dar depinde si de greutatea copilului- cei cu greutate mica mai devreme,iar cei nascuti mai maricei si-o dubleaza mai tarziu

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Cum nu-i nimeni?Si eu top-top,am sosit la cafea.

la mine dimineata e un cosmar.Numai mic-dejun luat in liniste si armonie in famile nu se cheama(ca tot vorbiram despre asta).Vlad al meu daca ar minca doar de doua ori pe saptamina ar fi perfect,a facut fitze la masa,cel mic suferea de nebagare .Dar am luat masa la bucatarie in 4.

Acum e momentul meu de liniste(ce bine mai e).Cel mic dorme,cel mare se joaca in alt dormitor,sotzul invatza pentru carnetul de sofer.E liniste si pace.Nu va dura mult.

Si eu am dat-o in bara aseara cu dieta.Dupa ce am mincat o salata cu rosii, castraveti,piept de pui,porumb si salata verde-o minunatie,inainte de culcare am facut pacatul sa maninc niste covrigi.Spuneti si voi,n-am mincat eu ciocolata, prajituri si m-am lasat pacalita de niste amariti de covrigi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Cenusaresul meu si-a pierdut o ghetuza( -era din piele si foarte frumoasa).Asteptam printesa care gaseste ghetuta sa vina la Cenusares (care tocmai s-a trezit -inainte sa-mi termin eu cafeaua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Cafera esti o scumpa, cafea la pat, oooo! Multumim!

Multumim fetelor pt aprecieri, nu mai numesc, ca a trecut aproape un capitol de cand am citit si nu vreau sa uit pe nimeni.

Wooow, la vaca lola . Multumim Vivela Ne place si noua, Lorinush danseaza cand oa asculta, adica da puternic din maini si din picioare si daca o ridic in picioare se bataie de fundulet in sus si in jos Mai face asa doar cand aude Kingston la tv

Nonna chiar nu stiu niciun medic homeopat prin Iasi. Nu am avut inclinatii spre asa ceva pana acum. Sanatate multa mamei tale.

Karli, Alina frumoase tare strumfitele voastre si tare sociabile: Adeluta care pipaie totul ca sa fie convinsa ca e real si Arina cu dintisori adorabili si Anya cu parul de zana si tare amuzata si curioasa de performantele bebeluselor . Si mie imi place bluzita cu flori

Carmena eu una nu ma flamanzesc ca sa slabesc, ci mananc mai sanatos, adica nu tu prajeli, nu tu grasimi, nu tu dulciuri (of, of ) si beau apa si mananc fructe (mai ales mere si grepfrut) de pocnesc. Cum mi-e pofta de ceva dulce da-i cu miere sau mai beau o gura de apa ori mananc un mar Asta e cura mea de slabire. Felicitari pt greutatea lui Bogdi

Aseara eram supi rau, ca am facut greseala sa merg la o cumatrie cu tot cu Lorinush si a plans pt ca s-a speriat de muzicanti - cantau muzica de camera pt inceput . Am mai plimbat-o noi dar tot nu s-a potolit asa ca am venit acasa cu coada intre picioare frumusel Cu socrela nu aveam cum sa o las pt ca evenimentul era in afara Iasului si numai dus-intors, cu toate gropile de pe sosea si alte alea, faceam o ora. Si Lori nu sta mai mult de 2 ore juma nemancata. Mi-ar fi ramas o ora de stat pe ghimpi la cumatrie. Si am zis pas la varianta asta. Dar nici cealalta nu a avut succes. Si mai eram supi si pt ca m-a tuns ca naiba o frizerita din cartier, arat ca o scolarita toanta , funditele alea de pe vremea lui ceasca imi mai lipsesc. Era cat pe ce sa ma apuce o boceala sa umplu paginile forumului cu frustrarile mele, dar Lori radea asa frumos cand a ajuns acasa ca mi-a trecut.
Si uite asa am scapat eu de tentatii nesanatoase, ptiu, ptiu

Acum am o febra musculara de zile mari, mai ales la fesieri. Am si "pacatuit" aseara, de frustrata ce eram, cu o turta dulce, o napolitana si o parjoluta si mi-am intarit convingerea ca eu mananc dulce mai mult de frustrare decat de pofta. Acum voi sti cum sa ma abtin mai bine, sper.

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Fetelor, fericire mare in regatul prinselor Ilinca si Alexia! Anuntam ca s-a produs evenimentul: Ilinca, cu mare fast si multe incurajari a papat din prima ei supica (morcov si patrunjel radacina; pastarnac nu am gasit din culturi bio). I-am pus in biberon 20 ml; pentru ca m-am gandit ca... ce se prelinge pe sticla, se ramane in tetina...sa aiba de unde sa guste cei 10 ml recomandati. Siiiiiiiiii.... A tras o gurita, s-a oprit si dupa ce s-a dumirit s-a pus pe papacit, ca abia am reusit sa-i trag biberonul din gurita. Noroc mare ca a fost laptele pregatit, ca altfel nu stiu ce ne faceam, iesea scandal. Sunt tare fericita si imi doresc si burtica ei sa accepte fara scandal diversificarea.

Ca tot veni vorba de legume, am si eu o mare problema. Am incercat sa gasesc legume cu cat mai putine chimicale, din "curtea omului". Foarte grea sarcina. De supa de azi sunt aproape sigura ca nu contine nitriti, nitrati, paparati si alte chestii din astea. Dar ce fac mai tarziu , cand o sa introduc alte legume si sunt nevoita sa le cumpar din piata? Voi cum procedati? Aveti surse de unde luati legume mai putin "chimicalizate"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mai e cafea ? Sa pun ibricul sa se mai incalzeasca un pic...asa...

Fetelor, ma bucur ca v-a placut Vaca Lola. Dar nu-i nimic, o sa va treaca repede .
Andutzy, ma bucur pt tine ca lui Dragos nu i-a placut, se pare ca tu ai scapat...

Maaai, ce fete frumoase am vazut... trei cucuiete nazdravane, una mai frumoasa ca cealalta . Mie mi se pare ca Adeluta incepe sa semene tot mai mult cu mamica ei .

Lavinia, am patit si noi la fel, am plecat cu niste prieteni la Gura Diham intr-o duminica, sa facem o plimbare si sa mancam ceva la cabana de acolo. Cred ca ne-au injurat..., ca Davidushu prinsese o zi maraita, si n-a avut stare. Eu am mancat cu noduri, luam o inghititura, mai leganam copilul, iar mai muscam din ceva, iar ma mai plimbam un pic... se uita tot restaurantul la noi si mie imi venea sa plang de ciuda .

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput