Strumfi de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
mychydutza spune:
ati auzit de noua taxa a guvernului : TAXA DE MONTA?????? hehe. asta e cea mai tare chestie pe care am auzit-o!!!!! aviz posesorilor de pisici: daca nu declarati fiecare "partida" a patrupedului luati amenda! super tare!
*mihaela*
cris_m spune:
karligutza si anya...fetele voastre sunt frumoase rau
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
mychydutza spune:
...........pardon "taxa de imperechere"! .........
si pt ca e weekend o gluma
GHID DE INTELES FEMEILE
Mic dictionar de inteles femeile
Da = Nu
Nu = Da
Poate = Nu
Imi pare rau = Iti va parea rau!
Ne-ar trebui = Eu vreau
Fa cum vrei! = O sa platesti cu varf si indesat!
Hotaraste tu! = Hotararea cea buna ti-am pus-o deja!
Trebuie sa vorbim = Iar trebuie sa te critic
Bineinteles, fa cum vrei = Nu vreau sub nici o forma sa faci asta!
Nu sunt suparata = Bineinteles ca sunt suparata, boule!
Ai un aer atat de barbatesc... = Ar fi cazul sa te barbieresti.
Cum de te porti asa frumos astazi? = Asadar vrei sa facem sex astazi?
As vrea perdele noi = As vrea perdele, covoare, mobila si tapete noi.
Ma iubesti? = Am trecut astazi pe la magazinul de bijuterii, sa-ti spun ce
mi-a placut?
Cat de tare ma iubesti? = Am facut ceva ce sigur nu-ti place.
Nu-i nimic... = Tampitule
*mihaela*
cristina26 spune:
mychydutza
cele trei fete cu A sunt tare frumoase. si dintisorii Arinei sunt frumosi foc.
Eu cu cura de slabire sunt in plop, de fapt cred ca ma ingras. Ieri am fost la restaurant cu niste prieteni si am mancat si am baut de parca s-a terminat mancarea si bautura, cand am venit acasa ma simteam ingrozitor de rau (constinta bat-o vina). Azi iar iesim ca se da petrecere pentru rezidentii noi veniti. Dar sper sa mananc cumpatat. No, o sa va spun maine cat pot fi eu de disciplinata in ceea ce priveste mancarea.
va doresc o noapte buna si vorbim maine
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
andutzy spune:
Buna seara!
Nonna, ai perfecta dreptate cu asteptarile la primul si al doilea bebe! Unde sa mai pun ca la mine Horia cred ca doarme de pe la o luna si jumatate toata noaptea pana pe la 6-7 cand bea un laptic si baga din nou nani pana pe la 9. Insa de cele mai multe ori inca se trezeste cel mare care urla sa vina ta-su langa el si sa-i aduca bibe cu lapte. Bine ca nu urla dupa mine!
Karli, Anya, superbe fetele, se vede ca sunt fetite, sunt gingase ca niste papusi!
Puteti crede ca lui Dragos nu i-a placut Vaca Lola? Zice de ea ca e "aku"(acru), termen folosit la orice nu-i place sau il intimideaza.
Carla, si eu tot razatoarea de sticla de cand eram eu mica folosesc. Din nou ii multumesc bunica-mii pt asta. Am avut si una de plastica la DRagos dar permanent imi radeam si degetele pe ea, eram permanent zgariata. Asta de sticla e mai blanda cu pielea mea!
Horia sta tot mai bine in funduletz,e un ranjit si un tandru. maine sunam pediatra sa ne zica cu ce continuam in luna a doua de diversificare. La ora actuala papa piure de fructe(mar, para si morcov-asta din urma nu e fruct, dar intelegeti voi...), piure de legume din supa si cereale. Nu mi-a refuzat decat supa atunci cand continea mai multa telina in legumele pasate. Sa vedem ce introducem de luni.
Va pup!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
cafera spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Vivela mergi cu incredere si daca nu au in Pantelimon, sunt suficiente in Lujerului. Dar eu cred ca gasesti. Adeluta ce sa faca... bine multumesc! are un dintisor, se ridica mereu in picioare cu ajutor, si da chiar sa mearga. Papa legume cu o pofta mai mica decat cea cu care papa fructe, iar cerealele sunt la inaltime. Ii plac foarte mult!!!! si topeste un castronel in care ii amestec cerealele cu 100 ml. de lapte de la mine. Ii place sa fie mai gros cirisorul asa incat papa destul de multe cereale. Cu greutatea stam ok deocamdata. La 6 luni avea 7050 gr. si 68 cm. Asta ca tot m-ai intrebat tu, dar aveam de gand sa mai marturisesc si eu una alta pe aici. Multumesc de intrebare. Tu erai cu virusul vacii lola? ei bine si Adeluta e incantata de melodia melodioasa! am fredonat-o si eu in timp ce canta si chiuia Adeluta ceva de speriat... dar nu garantez ca era doar melodia de vina, ci si pentru faptul ca ma auzea pe mine cantandu-i-o
cris_m ma bucur ca tu ai testat deja razatoarea si zici ca e super! Noi o s-o testam azi. Astept sa se trezeasca Adeluta sa ii dau nitel mar.
Si-apoi mamicilor care ati cumparat de curand razatoare de plastic, tineati secret? noua nu ne spuneati nimic? sau nu vi s-a parut ca poate fi important si pentru noi. hai ca va iert pana la urma...
Si ca tot veni vorba de Adeluta, vaccin si altele... multumim frumos Anya20 de vaccinul de la 6 luni pe care ni l-ai facut. A fost cumva un vaccin pentru somn? pentru ca iti suntem profund recunoscatoare! s-a prins!!! ; avem o pofta de somn mult mai mare si mult mai de devreme decat inainte. Asa incat mai meriti o ciocolata de casa si asta cu proxima ocazie! Vis-a-vis de intentiile mele stai linistita ca au fost numa' bune! ciocolata de casa nu ingrasa deloc!..... daca o imparti cu ceilalti ; oricum vine si a doua ca meriti. Am zis de ce...
ah, si avem poze cu Adela, Arina si Anya si va invitam sa le urmariti cum Adela da sa puna mana pe orice (nu conteaza pentru ea ca scoate ochii, zgarie sau trage de par ), cum isi arata Arina dintisorii (zambareata de ea) si cum Anya e foarte curioasa ce se intampla cu cei 2 bebelusi de langa ea... sunt 3 fetite de revista, ce sa zic si eu acuma? poftiti de le priviti si de le laudati ca am dreptate, zau!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Maiiiiiiiiiiiiii, dar frumoase fete! Una si una. Iti vine sa le mananci.
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
cafera spune:
Eiiiiiiiiii, vad ca nu v-ati trezit....... Nu-i nimic; nu va deranjati, ca va fac eu cafeaua si v-o aduc la pat. Sper sa fie buna (eu nu beau si de cele mai multe ori, prietenii se stramba cand vreau sa-i servesc). Dar de data asta sper sa fie buna. Nu-i asa ca e OK?
cafera spune:
OOOooooooo, am uitat, langa cafea si o , ca sa aveti o zi frumoasa.
Ce o fi facand Luna? Nu vrea sa ne mai spuna nimic.
Diana2007, mai da-ne un subiect de gandire.
Valen, pe frigurile ale ale voastre, merge sistemul de incalzire electrica? Stiu ca sunteti plini ochi de "energie electrica", dar .....brrrrrrrrr.
Carmena spune:
Buna cafelutza, multumim Cafera!
Am intrat sa spun ca am admirat cele 3 fetitze, sunt niste dulci si am hotarat sa ne inscriem si noi in lista petitorilor...Sunt toate niste printese, sa va traiasca mamicilor, sa fie sanatoase si norocoase ca frumoase sunt de numa, numa...
O duminica placuta sa aveti!
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan si Bogdan
cafera spune:
Si pentru ca tot ne-ati incantat cu cele trei gratii, i-a dezvaluiti de unde ati achizitionat helanca cu flori ca e.... mortala.
PS. A nu se intelege ca celelalte doua domnisoare nu m-au cucerit prin tinuta , dar eu .... la helanca aceea poftesc.