Strumfi de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

ca sa comfirm cele spuse de mamica adelutei(ce frumos suna)
legat de razatoarea de la cora,nu puteam sa va spun doar ca arata ca una de sticla, asa ca am si testat-o,rade brici

vivela, intradevar arata ca o tavita, acolo se scurge sucul,oricum iese un terciulet bun

bun, pentru ca trebuia sa manance cineva testerul, si cum ioana mea e inca nediversificata, s-a sacrificat mamica ei [alacareselingepebot]

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Razatoarea de plastic arata ca o tavita cu o parte mai ridicata si zimtata unde se rad fructele. Zeama si pulpa se scurg in tavita. E un plastic bun si eu sunt foarte multumita de ea.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Multumesc pt raspunsuri. Atunci o sa mai dau maine dimineata o fuga pana la Billa (e destul de aproape de mine) si cumpar, daca ziceti ca e eficienta. Mi s-a parut si mie plasticul bun (era la articole pt bebe, la un loc cu jucarii ) , dar eu ma asteptam sa arate altfel si de-aia nu am luat.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nici eu nu stiam ca asa arata. Dar chiar mi se pare buna.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Si pt ca e sambata si tb sa mai si radem, si ca sa fiu si oarecum on topic , cititi si voi si amuzati-va (daca mai puteti dupa Vaca Lola ):

http://www.resursadefun.ro/pov_noi_pregatiti-pentru-copii.htm

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Eu am gasit la mine in cartier o razatoare de sticla cu 3 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Vivela mergi cu incredere si daca nu au in Pantelimon, sunt suficiente in Lujerului. Dar eu cred ca gasesti. Adeluta ce sa faca... bine multumesc! are un dintisor, se ridica mereu in picioare cu ajutor, si da chiar sa mearga. Papa legume cu o pofta mai mica decat cea cu care papa fructe, iar cerealele sunt la inaltime. Ii plac foarte mult!!!! si topeste un castronel in care ii amestec cerealele cu 100 ml. de lapte de la mine. Ii place sa fie mai gros cirisorul asa incat papa destul de multe cereale. Cu greutatea stam ok deocamdata. La 6 luni avea 7050 gr. si 68 cm. Asta ca tot m-ai intrebat tu, dar aveam de gand sa mai marturisesc si eu una alta pe aici. Multumesc de intrebare. Tu erai cu virusul vacii lola? ei bine si Adeluta e incantata de melodia melodioasa! am fredonat-o si eu in timp ce canta si chiuia Adeluta ceva de speriat... dar nu garantez ca era doar melodia de vina, ci si pentru faptul ca ma auzea pe mine cantandu-i-o

cris_m ma bucur ca tu ai testat deja razatoarea si zici ca e super! Noi o s-o testam azi. Astept sa se trezeasca Adeluta sa ii dau nitel mar.

Si-apoi mamicilor care ati cumparat de curand razatoare de plastic, tineati secret? noua nu ne spuneati nimic? sau nu vi s-a parut ca poate fi important si pentru noi. hai ca va iert pana la urma...

Si ca tot veni vorba de Adeluta, vaccin si altele... multumim frumos Anya20 de vaccinul de la 6 luni pe care ni l-ai facut. A fost cumva un vaccin pentru somn? pentru ca iti suntem profund recunoscatoare! s-a prins!!! ; avem o pofta de somn mult mai mare si mult mai de devreme decat inainte. Asa incat mai meriti o ciocolata de casa si asta cu proxima ocazie! Vis-a-vis de intentiile mele stai linistita ca au fost numa' bune! ciocolata de casa nu ingrasa deloc!..... daca o imparti cu ceilalti ; oricum vine si a doua ca meriti. Am zis de ce...

ah, si avem poze cu Adela, Arina si Anya si va invitam sa le urmariti cum Adela da sa puna mana pe orice (nu conteaza pentru ea ca scoate ochii, zgarie sau trage de par ), cum isi arata Arina dintisorii (zambareata de ea) si cum Anya e foarte curioasa ce se intampla cu cei 2 bebelusi de langa ea... sunt 3 fetite de revista, ce sa zic si eu acuma? poftiti de le priviti si de le laudati ca am dreptate, zau!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

vivela m-am distrat de minune cu Vaca Lola si celelalte melodii de pe acolo. Inca nu le-am pus si la copii sa asculte ca mi-e teama de urmarile grave ce se pare ca au. Si povata pentru cei ce doresc sa aiba copii e haioasa

Karli ce faine poze ati facut! M-au amuzat teribil ce sociabile sunt fetele si cum se rostogoleau ele in sincron

tare as vrea sa doarma si Medeea toata noaptea dar nu prea vad imbunatatiri. Cu Dragos nu am avut problema asta. Si am observat si eu ca daca o culc mai tarziu se trezeste dupa 3 ore sa pape iar

Aylin tu ai inceput sa-i dai si altceva Almei in afara de laptic?

Eu nu stiu ce sa fac, de cand am inceput sa-i dau pireu de morcov face kk intruna. Oare sa o las o perioada si sa incerc mai tarziu iar?Mai are cineva astfel de probleme?
A, si inca ceva, Azi a facut kk verde si chiar nu stiu de la ce.Se poate de la 1 lingurita de mar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Andrei al meu a admirat cu chiuituri pozele Adelutzei,Arinei si Anyei.Acum nu stiu care din fete i-a placut mai mult.

Vivela multumim ca ne-ai distrat.
Mie cind mi-a spus o colega(inainte de a avea eu copii) ca nu a mai dormit o noapte de la un capat la altul de un an nu mi-a venit a crede.Eu credeam ca un bebe inseamna ceva mic si dragalas care sta in patut,maninca si doarme si cu care eu ma pot juca si-l pot impopotona cum vreau eu.
A avut grija Vlad sa fie depate de aceste asteptari.La Andrei eram cu lectiile invatate si uite ca mi se pare mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Anya, aici sunt, in umbra, doar ca stau foarte prost cu timpul...Copiii ma solicita, am de munca ca este inchidere de trimestru, caut si bona, vreau sa ne si mutam sediul de acasa in alta locatie ceea ce inseamna schimbare...uite asa vin toate peste mine.Cu toate astea incerc sa tin pasul cu cititul in fiecare zi, chiar daca cu scrisul nu...Si de fiecare data de cate ori citesc mesajele postate de tine sa stii ca imi amintesc ca faptul ca il alaptez pe Bogdan si acum si asta se datoareaza in mare masura sfaturilor tale si atunci, in gand iti trimit o floricica si o urare de bine...Pentru mine cel putin suportul tau a contat enorm, ce pacat ca nu te-am cunoscut si la Stefi, probabil ca l-as fi alaptat mai mult...

Bogdi este bine, creste ca din apa, ceea ce imi dovedeste ca am lapte bun si el este papacios...Avea 8.200 kg acum cateva zile, cm nu mai stiu, ii masuram la controlul de 6 luni care e aproape...Nu am introdus decat 2 masuri de cereale in laptele de seara de cateva zile pentru a-i tine mai bine de foame(se trezea cam din ora in ora iar eu cu productia de lapte noaptea nu stau f bine, daca cere asa des).Alte alimente dupa 6 luni Pana atunci ne pregatim si noi cu ustensile adiacente avand in vedere ca de la Stefi chiar nu mai am mare lucru iar pentru asta trebuie neaparat sa trimit un pentru Sunflower pentru pontul cu scaunul de masa. E super, am luat si noi pentru Bogdi si e incantat de el, desi acum sta doar cateva minute pe zi, asa de obisnuinta..
Mai fetelor care v-ati bagat pe cura de slabire, scuze daca ati explicat ce si cum si eu nu am citit, nemancatu' nu va afecteaza productia de lapte?? Pentru ca mie mi-e teama sa mananc mai putin sa nu pierd laptele si sunt ditamai "balabusta" scuzata fie-mi expresia dar asa sunt. As vrea sa mananc mai putin, dar daca am o zi in care nu mananc suficient din diverse motive, imi scade dramatic productia de lapte...

In rest sa auzim de bine. Incerc sa scriu mai des, sa nu mai apar absenta la strigarea catalogului.

pupicei.

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput