Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ellis - la cat mai multe luni inainte. offf...stiu cum e, si eu am patit-o. ii dai panadol? ala nu e de la 3 luni????
pupici dulci.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

multumesc de urari
i-am dat si panadol aproape 2 zile, asa mi-a zis pediatra.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu am un mancacios la usa !!! Papa de rupe ! A inceput sa aiba falcute si gusulita , e un haios si un dulce . L-am cantarit azi si se vad falcutele si pe cantar : 4.140 gr !! A luat 1 kg in greutate in 3 saptamani si 3 zile . Are acelasi ritm de crestere ca si Bogdan care in primele 3 luni a crescut cu minim un kilogram si ceva pe luna .

Problema principala raman colicii care ne dau de furca noaptea la ora 3 . Ziua suntem bine dar avem show noaptea.

Ii place enorm la plimbare in carut , ii place si in baie insa urla ca disperatul cand il scot din cadita , la imbracat si cremuit. Suzeta nu o accepta decat daca o tin eu cu mana iar daca este crizat nici nu vrea sa o vada. Pus in scoica se uita cu interes la jucariile atarnate si le zambeste. E un scumpic !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lala, spune-mi si mie te rog daca e vreo problema sa atarni jucarii de scoica. Pe mine m-a speriat pediatra ca poate face strabism si le-am luat. Ii placeau foarte mult, dar am zis sa nu fac ceva rau... Se uita cam ciudat intr-adevar, pe de alta parte asa se uita copiii in primele luni am citit. Multumesc mult.

Ellis, si eu am patit la fel cand i-am dat picaturile sab simplex. De 3 ori chiar. Si doctora mi-a zis sa-i dau putin ceai sa o linisteasca si dupa o ora sa pape iar. Adevarul e ca dupa ce a vomitat a dormit foarte linistita de fiecare data. :)

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

alina in primele luni de viata strabismul este fiziologic si se remediaza.
Eu ii pun jucarele fara sa ma stresez, ca doar nu i le var in ochi. Are cam 20 de cm distanta, daca intinde mana le atinge , deci eu stiu ca e ok.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

haideti ca acum am reusit si eu sa mai intru pe net...
dupa evenimentul de vineri cand am ramas fara laptic am reusit ieri sa alaptez exclusiv, dar am un san buba rau, nu mai scot mai mult de 30-40 ml din el (adika bb, ca-i fac proba suptului) din celalat iese mai mult, 70 ml-80ml

astazi seara i-am dat completare caci de 3 mese papa max 100 ml la san, doarme o ora max si se trezeste mort de foame.

vreau sa va zic ca manaca mai DES si doarme mai MULT decat cand era bb mic, si acum are 6 saptamani. oare este firesc asa ceva? nu lasa mai mult de 2ore juma intre mese.
in mod normal doarme max 14 ore in 24 de ore acum cred ca a adormti 16 ore.

oare incepem sa ne facem mari si avem nevoie mai mare de odihna?

eu sincera sa fiu, nu apuc sa dorm mai deloc asa ca as da orice sa doarma ca un bb mic de cateva zile ca sa apuc sa-mi revin, ca de-aia am ramas fara lapte: dupa 2 sapt. de bb singura, de dimineata pana dimineata... s-a dus naibi laptele meu si nu as vrea sa trec pe formula

vorbeati de ras, gangurit si alte jocuri cu bb... al meu nu face nimik din toate astea... la ce varsta au inceput sa vorbeasca ai vostri si sa rada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Laura, daca mananca mai des posibil sa aiba un puseu de crestere (sunt in jur de 3 sapt, 6 sapt, 3 luni, 6 luni). Si noi am avut o zi + noapte de mancat la inteval de o ora - doua... stiu ca eram cheauna dupa noaptea aia .
Eu il trec la program de joaca + gimnastica de cate ori nu adoarme dupa masa, asta inseamna de vreo 3 ori pe zi. Gandureste si zambeste de obicei cand e la joaca sau la masaj. La 6 sapt cred ca e prea devreme pentru ras.. acum e teoretic perioada pentru zambet social (adica sa zambeasca cand ii faci ceva, nu asa, fara motiv ). Ma rog, reperele astea de achizitii sunt pur orientative, fiecare bebe are ritmul lui de crestere.

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Gabitza,pe cutie scrie ca se poate da si sub 3 luni, cu acordul doctorului.Eu i-am dat preventiv 2 ml de Panadol la vaccinul de 2 la luni (la sfatul dr. pediatru).
Erika,sa se faca cat ai repede bine! ce bine ca este cuminte, va admir ca socializati asa bine! la ce Mall mergeti?
Lala,pupam un nazdravan mic! poate ne dam "intalneala" cand se face mai cald, cine stie ,poate se plac reciproc! iar daca este asa precoce, nu mai conteaza ca baiatul e mai mic...
Laura,atunci trebuie neaparat sa dormi si sa te odihnesti! daca doarme 16 ore nu poti dormi si tu cu el,macar 7???
Si mie mi-a cam scazut "productia", nu mai simt ca se umplu (ca o stransoare) cand trage bebe; in plus, inainte o "dovedeam" cu un san, acum trage cu disperare din ambii, uneori urla..Sa vedem ce se mai intampla zilele urmatoare, nu a mai luat cine stie ce in greutate luna asta (stiu ca este normal sa ia mai putin, dar mi se pare a stagneaza).
In legatura cu "performantele" bblusului, stii ca nu trebuie sa ii compari; unii fac mai repede progrese in anumite directii, altii in altele.
Stefania gangureste foarte mult, se cearta cu jucariile ei- este fascinata de un carusel care are niste animalute:oita,vaca,porc,calut si gasca.Ea mai mult zambeste cu coltul gurii, nu rade inca in hohote (are tentative cand o prind de gusitza)Sebastian radea deja in hohote la 1-2 luni, se mira toata lumea de el- mamicile din parc se amuzau si spuneau ca ai lor nu vor rade asa nici la 8 luni si asa a fost.Ea este mai scumpa la ras.In schimb, te asculta cu atentie, de abia dupa ce faci tu o pauza incepe si ea (in timp ce vorbim noi ea isi plimba limbutza prin gurita, parca sa te imite).
Noi avem aproape 3 luni

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Aaaa... si mai gangureste acum cand ii citeste tati povestea de noapte buna, ca asa adoarme cel mai bine.

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Alina,caruselul este recomandat de la 0+, nu? si mai este si mobil; jucarioarele astea mi se par mai inofensive. Este bine sa fie viu colorate

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput