Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

in sfarsit reusesc sa mai dau si eu un semn de viata... ce sa va spun ..nu ma simteam in stare de a intra..dupa toate probleme care a tb sa le suport... acum Slava Domnului sa zicem ca sunt mai bine...

totul a inceput de la faptul ca nu am sfarcuri si ca junioara a destul de brava sa mi le scoata de fiecare data..si doare cu spaima.... o alaptam la cerere 1-2-3 ore cum vroia ea...dupa un timp mi se facuse ragadi...dar cel mai grav a fost cand mi se luase un rand de pile..atat de rau ce era ca aproape ca imi dadea sangele..in fine am facut "n" tratamente ...si ultimul a dat si rezultate... dar un pic cam tarziu... ajunsese sa se inflameze unul din sani(tot sanul) m-am trezit ca era totul de un rosu inchis si de o usturime... am consultat un doctor care a spus ca am facut o dermatita ..in fine putea fi o reactie alergica la unul din unguiente... am mai consultat unul care imi spune ca am mastita... la care m-a mirat tare ca poate fi atata timp cat sanul nu este dur si fetitza imi mananca bine... asta din urma imi da reteta de antibiotice si imi interzice sa alaptez...ca sa nu-i dau microbi si ei... acum nestiind ce sa fac ..2 medici ..2 diagnostice diverse.. am consultat si un al treilea care imi spune ca pot alapta cu antibiotice....fara sa ma lamureasca ca acele antibiotice nu ii fac rau junioarei... eu nestiind ce sa fac din nou...am mai consultat vreo doi....care bineinteles mi-au dat aceeasi explicatie...ca potluat antibiotice chiar daca e o forma usoara de infectie si nu-i dauneaza piticei.... acum stau deja mai binisor...sa speram ca trec toate astea si pot sta si eu un pic mai linistita....

junioara sta bine..ea papa ..trage de sanii ...ce-i pasa ca ma'sa o doare..are o fata asa de satisfacuta cand papa...si eu ma topesc de dulce ce e..si nu as vrea sa ma opresc din alaptat pt. nimc...mai ales ca am destul..cu toate ca la un moment dat cand stateam mai rau incepuse si laptele sa scada f. tare..dar acum vad ca si-a revenit...si sper ca pana la urma sa nu tb sa mai trag nimic din ce am tras... a fost o experienta f. urata... sa va fereasca DD de ea...

acum va pe toate si va urez multa sanatate ...

Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr.

avem o lunita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Noi am fost la plimbare in parc o ora jumatate,a stat bebe cu fata la soare, mami a facut febra musculara de la mers .
Acum suge flacaul de zici ca se bat turcii la gura lui ! Deh, aerul !

Offf Stefania....imi pare rau ! Cat ati tras si tu si Adina cu alaptatul ...of.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Anacami si noi avem un leagan de la FisherPrice. Noi avem mare noroc cu el ptr ca in timp ce Alex se da in el super incantat putem si noi sa mai facem una alta in casa, Alex nefiind un copil care sa stea singur si linistit in patut.

Lala_D voi cat il lasati pe Andrei in leagan? Eu mai mult de 2 ore pe zi nu il las, ca imi este sa nu se invete si sa ajung sa nu-l mai pot culca decat acolo.

Anca si Alex 14.12.2007

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b9aa6d665b0540490a3dc&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by geo_ionita

Noi iar am facut noapte alba...nu imi explic de ce ziua dorme 2,3 ore mananca si se culca linistita iar noaptea parca nu ii convine nimic, nici in patut nici pe burtica la mami si aseara i-am dat sa manance aproape din ora in ora. nu stiu daca e bine sau e rau. E posibil sa fi fost maraita ca era f cald in camera, ca la un moment dat am inchis caldura ca era la 24 de grade si ramasese cald si de la baita. Diseara incerc sa fac in camera doar 22-23 grade si sa o pun in sac de dormit daca ssta daca nu o invelesc cu o paturica, poate ca nu a dormit ca ii era cald. Nu stiu ce se intampla... Voi seara cum ii imbracati? dar ziua? Noi avem peste cateva zile 0 luna de zile...
Si inspre dimineata incepuse sa stranute putin cam des si iar nu stiu de ce...voi ati patit asa?

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Si eu tineam caldura mai mare in casa, dar acum nu mai fac asa; era maraita, nu-i convenea nimic si eu, pana n-am vazut-o intr-o seara rosie la fata si toropita, dar plangand, nu mi-am dat seama de la ce era. Acum tin cam 22 degrade, maxim 24-25 la baita. Seara doarme in body si salopeta-pijama, iar ziua sta cam la fel, poate un pic mai gros daca iesim afara. Caciula nu ii dau decat daca deschid geam, dar ii dau mai tot timpul manusi ca ii ingheata manutele. Fata mea are 1 luna si 4 zile.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Anca momentan nu a stat decat jumatate de ora in leagan. Dar cand o mai creste nitel nici eu nu vreau sa stea mai mult de 2 ore in el.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Salutare mamici,

intru si eu mai rar ca am inceput plimbarile cu bebe si in rest stau f rau cu timpul liber...

Sper ca sunteti bine si bebeii mincaciosi si cuminti. A mea e mai bine cu colicile si a inceput sa doarma noaptea cam 6 ore fara trezire, ceea ce e bine ptr mine . In schimb se mai constipa si numai cu termometrul isi da drumu...Nu devine dependenta de el?

Am 2 rugaminti:
-unde se gasesc produse de la Tiny Love? farmacie,carrefour, real ....unde? Vreau sa iau carusel, imi place f mult, l-am vazut pe net. Leaganul-balansoar ce marca e? unde gasim?
-trebuie sa incep dosarul ptr cei 6 mil+2 mil bebe. Unde gasesc info cu ce imi trebuie ptr dosar?

Va pupam! Numai bine!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

STITI CEVA DE VACCINUL ROTARIX, CA MIE MI-A PROPUS PEDIATRA SA-L FAC;A ZIS CA E PT DIAREE SI CA E NOU INTRAT IN TARA? PRIMA DOZA SE FACE PANA LA 3 LUNI.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

STITI CEVA DE VACCINUL ROTARIX, CA MIE MI-A PROPUS PEDIATRA SA-L FAC;A ZIS CA E PT DIAREE SI CA E NOU INTRAT IN TARA? PRIMA DOZA SE FACE PANA LA 3 LUNI.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Stef, chiar ma intrebam ce mai faceti. Imi pare rau pentru mastita si restul. Cred ca ai un sentiment de implinire ca ai reusit.

nelone, uite aici adresele magazinelor din Bucuresti care au produse Tiny Love: www.tinylove.ro
Dar cred ca cel mai bine le comanzi online sau suni inainte sa vezi daca au in magazin produsul pe care-l vrei tu.

Alina si Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna si de la noi.
m-am intalnit in parc cu dany26. vreau sa va spun ca e o dragutza si andrei un scump dulce si cuminte...
eliza a fost cam maraita zilele astea, dar sper sa-i treaca. daca voi ziceti ca ai vostri sunt interesati de centrele de activitate...incerc si eu s-o pun.
pupici multi.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput