Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
vali_delide spune:
Fetele, multumesc de incurajari...sper sa fi reusit...azi nu a luat nicio picatura de formula, mi-a adormit acum, dupa baita, ca un ingeras.
Eu i-am luat centrul de acivitati tot de la Tiny Love, insula tropicala, adica asta: http://www. bebelusultau.ro/ detalii.php?cod=TL12. Nu a fost prea interesata, deocamdata, o sa mai incerc peste cateva zile. Carusel am unul simplu, cu ursuleti, nu-mi place, dar mi l-au luat nasii si nu am mai dat banii pe altul. Oricum, e mai incantata de un broscoi foarte colorat, cred ca va fi prietenul ei, la cum il priveste, il cearta, discuta.
Georgiana, si la mine e f. cald, cam 24-25 de grade. Eu ziua o tin doar cu body si, uneori cu o pereche de pantalonasi subtiri sau o imbrac direct cu o salopeta de bumbac mai subtire.Si niciodata cu caciula, doar 5 min. la baita, sau daca ies cu ea undeva unde e geamul deschis, sau aerisesc camera. Si oricum nu suporta caciulile... Noaptea ii dau body si o salopeta mai grosuta,pt. ca oricat as inveli-o, nu sta...seamana cu mami si cu tati, nu suporta sa aiba picioarele invelite (taica-su nu se inveleste decat daca e f. frig, si atunci doar cu un cearsaf).
Cu mancatul des, sa sti ca si eu am patit ca tine...e si bine, e si rau...e bine ca ti se mareste productia de laptic, dar se invata in brate.Oricum, nu ai ce face, inca e mica si nu a avut timp sa-si faca un program, dar stai linistita, si-l va face, tu doar trebuie sa o ajuti putin. Printesa mea are 6 saptamani si 3 zile si abia de nici o saptamana are un program, cat de cat, nu batut in cuie.Inca mai lucram la el. Eu am avut-o la piept si cateva ore, am lasat-o cat a vrut, a dormit, a mancat, iar a dormit...cred ca asa am si reusit sa-mi reglez oarecum cantitatea de laptic, pt. ca am fost pe punctul de a renunta, pt. ca nu mai avram apropae deloc.
Pupici si bafta multa!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
vali_delide spune:
Lala, ce haios e Andrei, cum doarme ca un ghemotoc...
Andreea mea doarme mai mult in balansoar decat in pat, noptea mi-e mai usor, ca nu ma mai dau jos sa o iau, e langa mine...
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
lixa spune:
Lala, mersi mult de info despre carusel. De asta ziceam si eu.. probabil o sa-l comand sapt asta de pe net
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze
anacami spune:
Buna!
Grateeee, bine ai revenit!ma bucur enorm ca te "vad"!!! Ce mai face Patrick? (fetelor, are un baietel superb de varsta lui Sebastian).
Mai am si eu un bb, nascut pe 2 noiembrie (apropiate zilele de nastere intre noi, si la primul si la al doilea!).Sa iti traiasca si Alin, sa fie sanatos si sa va aduca bucurii!
Lala, perfect; sa aiba cat mai multe clipe placute in leagan!
Avem si noi unul de la Fisher Price, am pus-o de vreo 2 ori, este "semi-interesata". L-am cumparat de fapt pt. Sebastian, urla insa ca din gura de sarpe cand il puneam acolo!!!Sper sa il foloseasca macar Stefania
Alina,sunt dragute si simpatice paturicile astea! stiu ca ai mai intrebat o data, ma gandeam insa la locurile de joaca pt. copii ; nu stiu de ce
Camelia, Sebastian si Stefania
darleena spune:
BB si a mea se comporta cam cum zici despre Iasmi. Noaptea doarme tun pana pe la 7, mananca si dupa se culca la loc pana pe la 11. Se scoala si mananca, mai sta treaza vreo ora si se culca inca vreo ora.
Dupa aceea doarme foarte putin ziua.
Insa e o cuminte. Pot sa o las singurica in patut si 20 de minute, ca daca e mancata si schimbata, sta linistita si analizeaza tavanul (pasiunea ei) si becurile.
Cu jucariile nu e prea pasionata. Caruselul i-l pun in patul mare si atinge ursuletii miscatori cu degetele, dar dupa un timp se reintoarce la dragostea ei, tavanul.
Lala poti sa-mi spui te rog cat ai dat pe balansoar? Eu l-am gasit undeva la aproape 8 mil si mi s-a parut cam mult.
Acum am comandat altul, dar inca nu l-am primit:
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/leagan-electronic-vise-frumoase-smart-swings-p-402.html
Azi am fost in vizita la prietena mea, care are fetita cu o sapt mai mica decat Kara, si ea avea un centru de activitati destul de interesant. A stat Kara in el si i-a placut foarte mult, asa ca o sa ii iau si eu. Trebuie sa studiez problema.
cu baby KARA (7.11.2007) SI CEL MAI MINUNAT SOT SI TATIC
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/22116220@N08/" target="_blank"> poze
Grate spune:
Anacami, draga mea, ma bucur si eu sa te "revad" si ma simt teribil ca nu am mai trecut pe la copilasi de mai-iunie2004, n-am reusit sa tin pasul atunci. Nici acum nu sunt in lux de timp, de aceea mesajul mi-a fost tare scurt.
Felicitari ca ai o fetita!!!! Sa-ti fie sanatoasa si norocoasa si frumoasa si fericita!
Patrick e bine, acum sta cu mine acasa si cu bebe, nu vreau sa-mi aduca virusi de la gradi, dar e asha de plin de energie ca ne gandim sa-l inscriem la karate sau dansuri, n-are pauza, fuge de dimineata pana seara. Ce mai face Sebi, era un bebe minunat,cum ti-a crescut?
Ma bucur tare ca ti-ai adus aminte. Transmite salutari la fete si sper sa am timp sa le salut si pe ele.
Va pupacim tare,
Mami si doua picaturi de soare
Vasari spune:
Cami, Grate, ce coincidenta sa aveti copiii nascuti in aceeasi perioada de doua ori! :) Mi se pare foarte frumos.
Grate, intrebasei de diversificare. Eu alaptez exclusiv si vreau sa incep la 6 luni.
Cami, mai e ceva pana la locul de joaca! :) Dar sa nu crezi ca nu m-am gandit si la asta. M-am gandit si cum sa o feresc de droguri cand va creste. :)
Am gasit azi o poza facuta acum vreo saptamana sau mai mult, dar imi este asa de draga... arata ca un pisoi toropit.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Laura10 spune:
geo_ionita - oricat de imposibil ti se pare ce-ti zic eu, sa stii ca o sa se mai linisteasca de la sine, adica nu depinde totul de tine, adica sa nu te candesti ca faci tu ceva rau. eu am o mare teama ca bb sa nu confunde ziua cu noaptea, asa ca ziua ii las lumina si zgomot, ma invart pe langa el normal, chiar daca ma rog sa nu se trezeasca ca sa nu-i stric somnul. noaptea, pana nu l-am convins pe sotul meu ca nu TV, nu lumina, nu vorbe, bb nu a dormit. deci tb sa fie foarte liniste, intuneric bezna (fara lampa de veghe fara nimik nimik). caldura sa stii ca e mult prea mare, bb se adapteaza mai bine la frig decat la temperaturi ridicate, o sa constati mai incolo cand o sa mai prinzi curaj ca un geam deschis o sa-l linisteasca repede, asa ca fa in camera max 22 de grade. si eu supraincalzeam, ajungeam la 25 de grade de nici eu nu dormeam bine. nu mai face asa ca lui bb ii e bine mai racoare si nu-ti va raci. eu acum, intre alaptari (cand e sotul acasa) il pun sa deschida geamul sa aeriseasca si sa stii ca ne foloseste, nu mai e asa crizat.
o alta chestie: pana nu l-am lasat sa urle de mama focului (desigur mancat, schimbat, fara colici atunci) el nu a dormit noaptea. cand am zis nani caci era cazul (adika nu dormise inainte, era imbaiat, papat, dar patutul avea urzici) si l-am lasat sa urle acolo nu am reusit sa ma inteleg cu el. acum difera de la bb la bb. poate ca la al tau nu merge treaba cu dezalintul, cum ii zic eu... noi ajunsesem sa dormim numai in brate la o luna cat aveti voi, chiar si noaptea, se trezea dupa 30 min de somn, plangea, il luam in brate si adormea. pe zi ce trece vei vedea modificari in comportamentul lui bb, dar asta tragand linie la finalul saptamanii.
iti doresc succes sa reusesti sa-l inveti ce e zi si ce e noapte ca altfel nu o sa mai ai liniste
Lala_D spune:
darleena atat am dat pe el , cu cat l-ai gasit pe net dar dupa 4 nopti in care mi-a urlat incontinu de la 3 dimineata la 5 am cedat nervos.
Acum a papat la 3 si slava domnului doarme nu mai urla . Sper sa ne mearga asa .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
mihuta spune:
Noi trebuie sa mnergem la vaccin si ma simt ca inainte de examen. Mi-a recomandat doctorul sa-i pun un supozitor cu paracetamol inainte de vaccin, dar pe prospect scria pentru sugari de peste 6 luni (de fapt nu scria explicit, pur si simplu nu da cantitati recomandate sub 6 luni) asa ca nu i-am pus. Sper sa nu o doara prea tare...
In rest sunt chiauna de somn, Sophia a adormit la 2 azi noapte, in parte si din vina mea, am avut o durere de cap groaznica care se indrepta cu pasi vertiginosi catre migrena (cine a avut stie despre ce vorbesc) asa ca nu prea i-am facut pe plac, am luat un paracetamol si am stat cu ea in brate in camera fara lumini si zgomot, pe cand ea vroia sa fie plimbata prin casa. Dar si-a gasit ocupatie, s-a uitat fascinata vreo jumate de ora la hainele din dulapul meu....Cred ca de-abia asteapta sa dea iama...
mami de Sophia