Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Apropo e cantecele, eu fredonez des "Alunelu alunelu", tati e cu "Vine melcul suparat, o furnica l-a piscat". Mai noi, ne place la toti trei "La moara la Dorohoi" de pe Cutiuta muzicala nr.6.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nene eu la Alex abia pe la 6 luni am aflat ca Vigantolul nu se tine mai mult de o luna. Oricum ea avea fontanela inchisa deja si vara cica nu trebuia sa ii mai dau. Ma mir ca nu se gaseste, ia sa pun oamenii sa caute sa nu am surprize.

I-am dat azi 5-10 ml suc de mar. I-a placut mult, dar acum stau cu frica sa nu ii fie rau sau sa faca vreo alergie. Stiu ca sunt cam closca, la Alex nici nu ma gandisem ca ar fi vreo problema, dar baga pediatra spaima in mine cu alergiile astea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salut! Acum am reusit si eu sa intru sa va scriu doua vorbe. Greu tare de recuperat...ati scris nu gluma.
Am fost azi la dr, Andrei e bine (pe 21 face 4 lunitze) si are 6.340kg. Dr asta are un stil..pune la toate zahar... mi-a zis sa-i dau supa de morcov dar e facuta tot cu zahar.
Kk face moale tare cu mucozitati multe, ii dau putina smecta in ceai de menta. Sper sa-i treaca si sa-si revina.
Eu am facut o criza de rinichi cu dureri ...bbrrrr...super naspa...fost la urgenta (trecut copil pe lapte praf), apoi internare de o zi pt urografie, am o pietricica plecata din rinichi si de cate ori se misca doare de tre sa iau calamnt (ketonal), si tre sa intrerup alaptatul. Dar, imi dau silinta. Era sa pierd lapticul din cauza ca nu mi-am dat seama ca dl Andrei se obisnuise sa nu mai traga asa viguros din cauza biberonului si...cand sa trag cu pompitza (ca luasem calmant) ioc lapte. Am innebunit.... dai sa suga (n-am mai luat calmant), trage cu pompita, bea ceai..eram disperata....dar ...am reusit. Stau cu frica-n san sa nu ma mai doara...de vreo trei zile sunt linistita, cred ca sta pietricica la locul ei si-i dau lui bb san.
Dar..nu stiu cat timp voi reusi. Ca tre sa fac ceva cu pietricica. Daca nu vrea sa coboare si s-o elimin ar trebui sa ma duc la Tg Mures la niste ciocanele s-o sparga. Beah, super naspa si asta ar insemna intreruperea alaptatului ceea ce nu vreau. Ei...asta e pe scurt. Om vedea cum decurg lucrurile.

Va pup! Multa sanatate!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, incape chiar bine in marsupiu cu fash cu tot. Vezi poate nu sunt slabite chestiile alea de pe laterale. Acum il pun cu spatele la mine.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Aeperju, parca ai mai facut o criza de rinichi si acum cateva pagini... Hihiihhih... Glumesc gagici. Multa sanatate! Nu te invidiez ca stiu ce dureri sunt...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Si noi tot in marsupiu ne preumblam ... cred ca nu mai stie ce este carut . Insa nu am curajul sa-l pun cu fata la lume, ca mi-e teama sa nu se gaseasca careva care-i sa-i stranute sau tuseasca in nas ...asa ca mai aman un pic. Luy, vezi cum zicea si Sim, sa nu fie prea stranse centurile.

Emma sanatate multa si bravo ca te-ai tinut tare pe pozitii cu Andrei.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Emma, multa sanatate. Zaharul nu e bun la bebelusi pana spre 10 luni, in plus chiar zaharul inmoaie scaunul. Stiu ca la diaree nici siropurile astea de antibiotice cu zahar nu sunt recomandate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

pai asa stiam si eu. dar mi-a zis ca asa fac ei standard: morcov cu zahar, orez fiert cu zahar, ceai de menta cu zahar...toate-s cu zahar. sa fie sanatos, eu nu-i fac asa.

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mad, ma plimb pe langa bloc si ma feresc sa ma apropii prea mult de alte persoane tocmai din motivele enumerate de tine.

Emma, multa sanatate.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Alehiam, ai putea si tu sa dai o cafea din cand in cand...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Roxana, uite hainele baiatului luate din Carrefour... Dai next, sunt ultimele teri foto din album...

http://good-times.webshots.com/photo/2392443590101620375Vnjgxw

Ideea e ca ar trebui sa te grabesti, pentru ca era iures frate: cmpara lumea intr-o veselie...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput