Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Si noi din ciclul pediatrelor:
Am amanat vaccinul sa-l fac saptamana asta pentru ca mai era mucos un pic. Intr-un final vine azi dr. Din pacate nu ne-am vaccinat pentru ca se pare ca ne supara un pic urechiusele. Nu avea nici un semn, insa il supara cand il apasam . Asa ca speram saptamana viitoare sa fim in forma pentru sa suportam vaccinul.
Bun, ne lauda ce bine ingrijiti suntem. Apoi, imi zice(stiind ca am refuzat la 2 luni sa-i dau sucuri sau sa incep sa-i dau mancare): va rog eu sa-i dati macar 2 picaturi de lamaie, ca are nevoie de vitamina C naturala.. Ca stie ce se zice pe internet, dar ca are nevoie ca daca il prinde vreun virus... N-am mai comentat nimic, insa ma intreb cata vitamina C sunt in alea 2 picaturi? Si daca alaptez nu-i dau nici un anticorp?
Oricum o pastrez ca vine acasa sa ne vaccineze. Mai nasol e ca stie care sunt noutatile, si tot pe alea vechi le recomanda. Offff

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Ooops Annisia cum nu ai gasit vigantol? Ca eu vroiam sa-i schimb sticluta ca are mai mult de 1 luna de cand am deschis-o...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Despre cantecele, mie imi place "O cunoasteti pe broscuta Oac?", lui Yannis ii place melodia Carpatinei cu ratele care stau cu capul in apa si codita-n sus, iar lui tati aia cu motanul golanul. Chiar eram la niste prieteni si B fredona "s-a-nsurat motanul, s-a-nsurat golanul...". De au zis aia ca s-a tzacanit al meu... Cine nu are copiii... Ce sa stie ei repertoriul???

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaradu spune:

barbatu miu fredoneaza tot timpul aia cu "vine rata vine rata"

Mergi la inceput

Apropo, de trezit si mancat noaptea: Robert ma zapaceste si el cu trezitul... are 1 noapte in care doarme ok, cu o trezire... si apoi urmeaza zile si nopti cu papa din 2-3 ore... iar asta se intampla cam de pe la inceputul anului... Insa, nu vreau sa intrerup sa-i dau laptic de al meu, mai ales ca vad cum ii cresc sunculitele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Alehiam, eu am terminat prima sticluta acum, dupa patru luni. Am intrebat-o pe pediatra si a spus ca asa sunt recomandarile, dar nu e bai daca o folosesti pana se termina...
Si eu am ramas uimita sa nu gasesc... Bine ca am rezolvat... Pasrca ziceai ca stai pe langa mine sau sunt eu truli??? Daca da, vezi ca am gasit la farmacia de la Valea Lunga (strada care duce la biserica). E pe bulevard, imediat dupa shaorma...
S-ar putea sa fie o criza doar pe langa mine pe aici... Dar la farmaciile pe care le folosesc frecvent, nu aveau si au spus ca nici nu vor mai primi, pentru ca nu se mai produce... Mi-au recomandat alt produs cu viatmina D, dar am refuzat... Daca mi-a spus pediatra sa iau Vigantol, pai ala il iau nene. Chiar daca stiu ca aia e cam tzaca. Cred ca e instinctul de autoaparare, daca ceva nu iese bine sa am pe cine da vina... HIhihih...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Teodora, este super super dulce Mihnea. Minunat! Sa folositi sanatosi cadourile.

Sabina, sigur ca baietii nostri sunt cei mai frumosi. Si eu zic ca Andrei e gagiul meu si ca ii rup parul aleia de mi-l face sa sufere vreodata. Pana si tati e gelos ca am zis ca Andrei e mai frumos ca el.

Annisia, saru'manusitele. Stiu magazinul acela, au si la Tineretului. Dar sunt scumpe rau fata de ce mi-am propus. O sa dau raita si in Carrefour, in weekend il las pe tati la aparat sa umblu eu. Ai dreptate ca nu folosim mult fashul ala, dar ideea e ca nu mai avem nici geaca, cand merg la doctor il iau cu haina descheiata, nu mai zic ca mai e putin si ii rup mainile sa il imbrac. Aia nu intra cu pulover. Geci aveau? Iar cu dres...aici e pb. Am observat ca de la sosetele sau chestii mai de lanica asa face pete mai rau pe picioare si intentionam sa il bag cu nadragii de casa direct in fash. Dar cred ca merge asa si sub pantalon si ii pun soseta pentre ei. Maine directia Carrefour. Oricum fuse mama in obor si cica nu a gasit nici acolo mai nimic. In fine, ma descurc. Inca o data mii de multumiri de ajutor.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

O stiu ca prin zona aia stau ... ma mir cum nu dau nas in nas cu tine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am sunat azi sa intreb ce se mai aude cu trusoul, am depus dosarul pe 4 septembrie... Culmea ca mi-a raspuns din prima incercare o tanti draguta ( i-o fi fost rau ? ) care mi-a zis ca si ei spera sa soseasca banii si ca deocamdata tot in aceeasi situatie sunt, adica au ajuns la data de 22 august. Si ca or sa ma sune ei sa anunte cand vin banii ( da' eu sunt mai sceptica, asa, si nu ma bazez pe telefonul lor ).
Asadar Teo, bernix, ( si cine mai locuieste in sectorul 4 ) mai aveti de asteptat si voi. Cand o sa am noutati, va anunt.
Sim, eu am incercat s-o bag pe Maria in marsupiu, dar nu a incaput imbracata in fas . Mai incerc azi o data, daca incape Stefan, trebuie musai s-o indes si pe ea cumva . Ca astea 2 zile iar m-am plimbat cu scoica pe brat si zau ca nu prea mai pot. Am rezistat eroic 1 ora, dar aveam "model" pe mana dupa aceea.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

roxana - sincer? cand ne-a prins mama ca ne pupam cu foc prin casa...eu aveam vre-o 7 ani si el 11!si nu am ramas cu sechele!jur!
la multi ani sarbatoritilor de azi!

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Las ca te urmaresc eu mai atent de acum incolo sa ma asigur.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput