Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 5
luy spune:
La multi ani ! pentru cele 2 dulcetzele parfumate care implinesc azi 4 luni :
Daria de Erina
si Alexandra Mihaela de Cristina florea
Sa cresteti mari si sanatoase, sa aveti noroc si sa va bucurati parintii !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
bebeka spune:
Ooopaaa,fiti atente ca sunt de azi membru incepator!
Ma duc sa intind niste rufe si sa termin curatenia!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
urmychance spune:
quote:
Originally posted by bebeka
Ieri am tot vrut sa intru dar a venit o matusa in vizita,apoi am iesit afara,cand m-am intors m-am apucat de facut mancare si s-a facut ora de baita.
Rebecuta nu a avut nicio reactie de la vaccin si nu i-am dat absolut nimic nici inainte nici dupa vaccin.
Dati-mi voie,va rog,sa continui cu episodul 2 la telenovela "Modernista" si sa va spun ca ieri am sunat-o pe pediatra sa-i spun ca a fost ok,fata nu a avut reactii dupa vaccin.
Dupa ce i-am facut vaccinul am intrebat-o daca tb sa dau ceva fetei iar ea a spus ca nu e cazul dar daca vreau eu ii pot da 2 ml de panadol .
Avand in vedere ce v-am relatat mai sus ,am ajuns acasa,seara la baie am verificat temp -era oki,am facut baie fetii,a dormit toata noaptea.
Ii spun acest lucru pediatrei si ea zice:Vad ca nu prea vreti sa ma ascultati! Faceti numai cum vreti dvs.!
Ma fac ca nu aud si intreb de calciu caci in ziua cu vaccinul am interzis-o asa tare ca a uitat sa-mi spuna ceva.
La care m-a intrebat ce dau de fixare,eu spun ca vigantol,iar ea:Pai tocmai dvs care sunteti asa citita ,nu stiti ca nu se mai da vigantol ca e ste toxic?Chiar sunt mirata ca nu stiti!
Si mi-a zis sa-i dau pediavit cu vit d in loc de vigantol,sa-i dau vitamina C (ca sa aiba imunitate ,ca daca nu vreti sa-i dati suc de fructe...,asta nu inseamna diversificare...)
Stiam ca a fost scandal cu vigantoletten nu si cu vigantolul,dar ca sa vedeti de ce bascalie am avut parte pe telefonul dat de mine.
Ea:Nici nu stiu ce sa va recomand ca dvs oricum nu ma scultati si faceti cum vreti!
Adica trebuia pana acum daca urmam sfaturile ei(de fapt nu urmat,executat),sa dau copilul cu fluocinolon care are cortizon,sa-i dau ceai noaptea in loc sa o alaptez,sa-i dau suc de fructe..
Si la intrebarea mea daca ma poate trece pe lista cu lapte praf(am motivele mele sa-l cer)mi-a spus ca nu poate ca nu ma incadrez la nicio categorie.
Pediatri in Bucuresti!
sa stii ca eu ii dau dr. dreptate. Poate nu ti-o da cele mai bune sfaturi, dar de ce o mai intrebi daca nu o asculti? Fie schimb-o, fie ascult-o. Ea iti recomanda ce stie/crede ea de cuvinta. Am mai auzit de varianta cu ceai in loc de lapte pe timpul noptii, in timp ajungi sa ii scoti masa de noapte. Iar cu pediavit cu vit. D o sa intreb si eu azi la dr. sa vedem ce zice.
sim_stoian spune:
Bebeka, nu stiu sa fie vreo problema cu Vigantolul, stiam la fel ca si tine ca au retras de pe piata pastilele. Iar cu laptele praf, stiam ca se da oricarei mame. Auzi, da' tu de ce nu o schimbi???? Ca sunt pediatri destuli in Bucuresti. Cu ceaiul dat noaptea nu sunt ABSOLUL DELOC de acord.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
gabitz78 spune:
bebeka - hai ca-i culmea pediatra asta a ta!unde ai gasit-o?
sa zic si eu ceva din ciclul plimbare in parc:ieri eram cu caruciorul cu fata imbracata in costumas roz, caciula roz, paturica roz. trece pe langa mine o bunicutza si-mi zice:sa va traiasca baietelul ca e tare frumusel!
eu nu am de lucru si comentez: multumesc frumos, baietelul e bine, e la gradinita! ea este fetitza!!!!!
nu pot sa spun ce privire urata mi-a aruncat!
roxana - si eu cand eram mica vriam sa ma casatoresc cu fratele meu!
pupici tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bebeka spune:
Urmy,am intrebat-o pt ca e dr copilului.Asta nu inseamna ca atunci cand primesti un sfat trebuie sa il asculti orbeste pt ca doar am intrebat si asa a zis dr.
Intradevar nu am nicio pregatire de specialitate dar nici nu vreau sa dau copilului si sa fac exact ceea ce se facea acum 20 de ani.
Fii sigura ca dupa aceste episoade am luat in calcul varianta schimbarii,pt ca este f frustrant sa nu ai incredere in dr.mai ales cand e vorba de copil si mai ales la ce sfaturi am primit!
Roxana_G spune:
Daniela, e dulce foc Maria. Ce papa ea din bibe ala mare? Suc?
Betty, si eu aveam peste 12 kile la un an, eram babana rau. De fapt pana sa incep scoala am fost durdulie rau, apoi am devenit scandura, si de pe la 21-22 ani am inceput sa tot pun kg. La inceput de la AC, apoi sedentarism, apoi sarcini.
Urmy, va tinem pumnii la vaccin. In ciuda aniversarilor fericite de la voi sesizez un ton usor pesimist. dulce ca sa iti revii, eu zic sa vezi partea buna, aveti o familie frumoasa, va iubiti si cadourile sunt mereu bine venite. Iar cu mizeria de afara asta este, cand vine primavara si ploua mereu p sa tot duci noroi pe roti. Poti lasa carutul la usa putin sa se usuce noroiul si apoi se curata mai usor. Tudor este frumos foc, imi place la nebunie zambetul ala asa usor schitat. Este un dulce. Ce ii dadea acolo tati de era suparat?
Si ca sa stiti, de Rev am pus muzica populara pe laptop, adica am cautat diverse melodii inainte. Ia ghiciti care parea sa ii placa cel mai mult lui Andrei? Cine a pus carciuma in drum.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Gabi, . Eu ies cu Stefan in marsupiu de cand a venit zapada. Marsupiul e rosu, iar pe bb il bag intr-un fash visiniu. Au innebunit babele pe aici cand mi-au urat sa imi traiasca fata si eu le-am spus senina ca e baiat
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
valentina_22 spune:
Rita multi. Multumim ca ai trecut pe la noi si iti vom fi alaturi in orice problema.
LA MULTI ANI[/b] sarbatoritilor zilei si la cat mai multe lunite.Sa cresteti mari si frumosi!
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si [b]Andrei - Gabriel (12.10.2007)
http://community.webshots.com/user/vale_m