Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 6
mihailescu teodora spune:
Buna dimineatzaaaaa!
Rita,te asteptam in mijlocul nostru oricand doresti!Ne gasesti aici si-ti vom fi alaturi cu un gind bun,o vorba frumoasa!
Rodica
Luy,ca de obicei o dragutza,cu urarile de bine in stilul care te-a consacrat!
Multumim tuturor celor ce ne-au urat la implinirea celor 3 lunitze!
Nici nu-mi dau seama ce repede a trecut timpul,pe bune!
Ieri am avut o ffff mare surpriza:colegele de catedra ale soacra-mi s-au coalizat si i-au facut o mare surpriza lui Mihnutzu':i-au adus o multime de cadori,hainutze ,sampanie,o imensitate de tort de care nu m-am atins nici eu nici tati,ca nu ne omoram dupa praji de genul asta,cosmetice,chiar si-o canitza cu ciocAm fost ff surprinsa!
L-am imortalizat in niste ipostaze ieri pe iubit:
http://www.flickr.com/photos/21367727@N02/?saved=1
A crescut frumos ,e un lungan si el:66 cm si fff cuminte,si-acum doarme,a supt pe la 9 cu ochii inchisi putin si-a capitulat!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Roxana_G spune:
Bebeka modernista. pune tu mana si cauta alta pediatra ca sunt puhoi. Din astea capatanoase gasesti destule. Si eu am avut ceva discutii cu pediatra fie-mii, dar spre final am abandonat eu sa ma mai cert cu ea si ea a inceput sa mai cedeze si sa lase cum zic eu. Greu a fost primele 4-5 luni, apoi ne-am prins amandoua ca suntem capatanoase si am gasit o cale de comunicare. Pediatra lui Andrei e mult mai deschisa, i-am zis de la inceput ca nu am vrut sa ii dau Zyrtec, si sper sa nu se supere, nu cred ca i-ar da ceva sa ii faca rau copilului insa eu nu as vrea sa il dau. Si a zis ca ea nu e suparacioasa si e decizia mea, dar nu parea sa fie ofticata. Desi cu crema aia pentru atopie s-a cam sifonat.
Gabitz, . Mie la Alex imi zicea lumea sa imi traiasca baiatul, si avea si cercei fata. La un moment dat m-am gandit ca o fi avand ea ceva trasaturi masculine de inspira asa, pana am vazut acum diferenta intre Andrei si ea, si evident fetitele au alte trasaturi. Dar cred ca era din pricina ca pana pe la un an nu prea o imbracam in roz, ii luam chestii neutre. Obsesia cu rozul e recenta si e a ei, nu a mea. Dar la tine ma rog...era si culoarea si degeaba.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
roxana - si eu cand eram mica vriam sa ma casatoresc cu fratele meu!
pupici tuturor.
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Si cand ti-a trecut?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Annisia spune:
Salut! Intrasem in forta, dar cand am vazut postarea Ritei, am amutit... Doamne cata putere are femeiea asta!!! ("putere de incasare" e o expresie de-a mea) Cat poate sa duca si sa lupte!!! Eu, cat ma dau eu rotunda, nu as mai fi avut sange-n instalatie. Nu mi-ar mai fi trebuit nimic. Cred ca se oprea timpul in loc si nu as mai fi fost in stare de nimic...
Bravo Rita! Sunt lucruri pe lumea asta pe care nu le mai putem schimba. E mare lucru sa ne putem aduna si relipi la loc piesa cu piesa, dupa ce viata ne da o bataie zdravana... Nu stiu pentru ce tocmai tu a trebuit sa fii pedepsita in halul asta. Nu as putea sa-ti spun... Te admir enorm pentru puterea ta, pentru cum ai stiut sa ai grija de iubitica ta si pentru felul in care ai supravietuit acestei pierderi. Sper ca timpul te va ajuta sa o poti lua de la inceput cu bine, cu mult mai bine si cu mult mai multa fericire. Pentru ca le meriti! Meriti tot ce e mai bun si mai frumos pe Pamantul asta. Te iubim Rita si te imbratisam cu drag!
Micul Yannis creste mare
bikmaria spune:
teodora ce baiat frumos ai ,primesti in petit? hai ca nu vin cu mana goala ,fac niste prajituri super ,si am si o fata frumoasa,vai ce modesta sunt ...hi,hi,
Sabina spune:
mie si acuma imi spun babele sa va traiasca baiatu (Sofiei, evident), dupa care ma sfatuiesc binevoitoare sa-i pun cercei.da ce sa fac daca io nu le vad rostu? de ce sa-i pun? si-o pune ea cand creste daca are chef.
Si Sofia vrea sa se marita cu Gheorghe, evident. A zis ca ea n-a vazut baiat mai frumos. Si ce, pot sa nu-i dau dreptate?
bebeka, schimba pediatra....sau mergi la ea doar la vaccin, si pt vreun Doamne fereste gaseste pe altcineva.
hehe, acuma sofia ii canta lui Gheorghe ceva de genu:
"esti cel mai frunmos bebe, ai ochisiorii cei mai frumosi, gurita cea mai frumoasa, te iubesc de nu mai pot nici sa vorbesc, de aia cant "
totul asa, pe-o lalaiala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
gabitz78 spune:
roxana - sincer? cand ne-a prins mama ca ne pupam cu foc prin casa...eu aveam vre-o 7 ani si el 11!si nu am ramas cu sechele!jur!
la multi ani sarbatoritilor de azi!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Annisia spune:
Mie de ce nu mi-ati spus suratelor ca sunt reduceri la Carrefour? Ma lasati asa, sa gasesc rafturile goale... Nu chiar goale, ca oricum am mai gasit o gramada de pulovere, pantaloni si bluze pentru bibicul meu. Erau toate produsele la jumatate de pret. Tocmai eu sa ratez treaba asta???? Imi pare rau ca nu am fost mai devreme, pentru ca nu mai aveau toate masurile si, sunt convinsa, toate modelele... M-am descurcat totusi frumos, zic eu... Hihihiih...
Micul Yannis creste mare