Fulguleti de nov-dec-2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 20
desiree spune:
am fost la cumparaturi sa cautam mobila pentru camera lui octavian, am vrut ceva util si tineresc in acelasi timp, dar nu am avut succes (ikea, mob-expert)....nu stiu unde as mai putea gasi un set de mobila mai colorat, asa, mai pe varsta lui
in schimb ne-am luat perdele!bune si alea, pentru inceput
am luat in schimb cort de la ikea.iote cortu'
si carioci, la alea nu am poze , maine i le arat, parca vad ca se unge tot din cap pana in picioare
va multumesc pentru raspunsuri!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
quote:
Originally posted by danita
oua vieneze :))
albus batut spuma apoi se incorporeaza putin cascaval ras. se baga la cuptor intr-o forma unsa si se lasa pana cand se intareste putin deasupra . cand s-a intarit se face o "gropita" cu lingurita unde se zvarle galbenusul. se baga inapoi in cuptorpana se face galbenusul cleios ( eu am lasat sa se faca mai spre tare ;) ) se serveste cu smantana, iaurt, br de vaci ......ce stiti ca mananca fulguletul :)
sa aveti pofte !
D
BeBelusca
super!
dandusa spune:
www.staer.ro/detalii.php?cod=camera_tineret_denis" target="_blank">mobila pentru copii
Micuta chinezoaica
aka spune:
parca m-a calcat trenul pe burta si pe mijloc. e prima data cand vin rusii dupa nastere. si uitasem ce naspa e...
dandusica dai niste visinata? poate amorteste...
ma duc in pat pana nu lesin pe scaun. pupici.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
a_deju spune:
desiree, www.neosetgroup.ro/detaliu.php?id_poza=113&page=2" target="_blank"> uite cum visez eu ca va arata camera lui eric... imi place mobilierul asta de mor! in fine, altceva era ce vroiam sa zic... si anume: cu poza in dinti, si dimensiunile adaptate fix pe fix pe camera lui eric, as da comanda la o firma care face mobila. si cu siguranta ajung muuuuult mai ieftin decat daca o iau direct de la ei... (intr-adevar, e posibil ca si calitatea sa fie ceva mai slaba..dar este doar o camera de copil...adica daca ma tine 5-6 ani de la momentul "instaurarii", eu tot as zice ca si-a facut banii :) ). deci era un fel de sugestie, in cazul ca nici la voi nu arde... cauta pe net mai multe chestii, vezi ce te-ar atrage, si macar compara cat te-ar costa sa cumperi direct sau sa faci pe comanda.
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by a_deju
desiree, www.neosetgroup.ro/detaliu.php?id_poza=113&page=2" target="_blank"> uite cum visez eu ca va arata camera lui eric... imi place mobilierul asta de mor!
A_deju.. daca nu sunt asta e camera pentru 2 frati, adica patul.. o fi oare un semn..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
Deci la sfatul fetelor dastepte si avizate am renuntat la ideea parfumului (pica ca nuca-n perete )... si am achizitionat un set de bijuu din chihlimbar.. mai fistichiu o leaca.. sper sa-i placa.
Multumesc frumos.
Danita, Dandusa multam fain si pt retete. Salvat la catastif.
Aka, pare rau. Ai grija.. evita dusurile fierbinti, efortul fizic, stai mult in pat si inghite ceva anti-inflamator. Poate si niste calciu.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
flore26 spune:
quote:si la mine au venit...tot azi...tot prima data...offff...
Originally posted by aka
parca m-a calcat trenul pe burta si pe mijloc. e prima data cand vin rusii dupa nastere. si uitasem ce naspa e...
dandusica dai niste visinata? poate amorteste...
ma duc in pat pana nu lesin pe scaun. pupici.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
Flore Alessia Liane (16-12-2006)
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by desiree
am fost la cumparaturi sa cautam mobila pentru camera lui octavian, am vrut ceva util si tineresc in acelasi timp, dar nu am avut succes (ikea, mob-expert)....nu stiu unde as mai putea gasi un set de mobila mai colorat, asa, mai pe varsta lui
in schimb ne-am luat perdele!bune si alea, pentru inceput
am luat in schimb cort de la ikea.iote cortu'
si carioci, la alea nu am poze , maine i le arat, parca vad ca se unge tot din cap pana in picioare
va multumesc pentru raspunsuri!
eu i-am facut mobila adei la neoset. sunt super ok, au multe culori si fac mobila chiar pentru copii. au designer care te ajuta sa faci alegerea cea mai buna.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
desiree spune:
bebinuta, cer prea mult daca te rog sa pui o poza?
dandusa, a_deju, da, super super faine cele aratate de voi,multumesc, am sa dau o raita pe acolo, chiar asa frumoase nu am vazut, dar in stilul celei puse de tine, a_deju,am vazut, asa o sa punem si noi, cu rafturi suspendate, avem camera mica,dar am un pitic..vreau sa aiba pat dublu, adica mai mare, din 2 considerente:
1.vreau sa poate fi utilizat si in alte scopuri, de ex culcat 2 persoane in el, in cazuri extreme de musafiri prea multi ( rude)
2. octavian se invarte in pat de numa' si din astea de o persoana numai daca se invarte o data de pe o parte pe alta s-a si dus la podea ...e prea mic pt el de o persoana..la ce dansuri are noaptea prin pat