Fulguleti de nov-dec-2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by a_deju

desiree, www.neosetgroup.ro/detaliu.php?id_poza=113&page=2" target="_blank"> uite cum visez eu ca va arata camera lui eric... imi place mobilierul asta de mor!

A_deju.. daca nu sunt asta e camera pentru 2 frati, adica patul.. o fi oare un semn..

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

nu, patul de dedesubt e doar pt folosinta ocazionala, pt mama sau pt un prieten care vine in vizita :)... cunosc mobilierul ca are fetita nasilor... si deea, sa stii ca nu iese la comanda la fel, e de o calitate fff buna, palul e gros, si liniile sunt curbe, nu ies decat intr-o fabrica mare lucrate cu nu stiu ce tehnologie, nu la orice firma care face mobila la comanda (m-am interesat deja, ca sta o vreau si eu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

KOKORINAAA!!!!LA MULTI ANI,SA FII FERICITA,SI SA-TI TRAIASCA HARBUJEII FRUMOSI!!!

MADALUTA,ff faine pozele,ce frumosi sunteti la Paris!!!
Doamne,DBUNNY,ce dragut e blondutul tau,imi vine sa-l, mananc!
DEEA,vazut si pozele voastre,e mortal piticul,si tu ce frumoasa si tanara esti!!!
DAYANARA,si eu vreau in Caraibee,f faine imaginile!

Eu am fost ieri la medic endocrinolog,diagnostic clar hipertiroidie,urmez un tartament medicamentos,peste 2 saptamani merg iar la control.Sunt tot timpul obosita si nervoasa,abia astept sa trec peste perioada asta din viata,ca e destul de nasol.Incerc sa fiu tare sa nu simta Ale,ca ea e ce am mai scump pe lume!!!o iubesc de nu mai pot!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

desiree, joci la doua porti? intreb si io asa, de curiozitate

aka, dau eu o butelie de vin. am desfacut-o pt un pahar, sotzul ma refuza gentil (??!!) si io ce fac? stau s-o beau singura?! :))

dia, pal melaminat de grosime mai mare se aduce la comanda la firme mari de distributie materiale. imposibil sa nu gasesti. si respectivul material il duci la firma care iti face mobila. insa e bataie de cap... si daca se poate evita, poate merita diferenta de bani.

donia, azi e mai pasnic forumul te servesc o felie de tort?
tocmai stau si cuget... sa-l tai singura sau sa-l impart maine cu ai mei... :)))

cine presteaza capitol nou? va rog!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Desiree, uite: www.neosetgroup.ro/mobilier.php?id_cat=27" target="_blank">mobila si aici a Adei.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

adina - ce tratament iei? oricum dupa cateva zile incepi sa te simti bine, asa a fost la mine cel putin

desiree - uite ceva colorat ,http://www.mobilatineret.ro/mobila_tineret_legna.html
patul ala in forma de masina e haios

ivan are asta, dar oricum acolo doarme tasu
http://good-times.webshots.com/photo/2149182710101703877uCNHwV

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

POFTITI DE FULGUITI LA CAP. URMATOR!

Mergi la inceput