Fulguleti de nov-dec-2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

si mie imi place Daria fff mult...,la fel de mult imi mai plac Lidia,Iulia,Antonia

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

MADALUTA din cate stiu eu, DARIA e femininul lui DARIUS...si mie chiar imi suna bine: Darius si Daria . Pe Alessia mea a chemat/o NATALIA IULIA pana cand am ramas gravida, adica vreo 10 ani ...cand am ramas insarcinata mi/am dat seama ca treaba e serioasa si am cautat alte nume...oricum suna frumos BRONT NATALIA IULIA , mai ales ca DPN a fost 25.12.2006. Urmatoarea fetita se va numi, cel putin pana acum, EMMA NICOLE ...sa vedem dupa ce nasc...ah, si daca/i baiat, habar n/am...ceva cu NICOLAS...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Stati ca m/am urnit acu...daca va intrebati de unde LIANE...pai aveam 3 luni, si la eco nu se vedea nimic...eu imi doream fetita fffffmult, Nicu mai mult decat mine, dar tocmai pt ca imi doream atat, ma gandeam ca o sa fie baiat ( Nicu era convins ca fetita )...itr/o noapte l/am visat pe tatal meu, care iubea fetele, si mi/a spus ca am o fetita superba, cu ochi mari si albastri...at am hotarat ca, daca o sa fie fetita, sa/i punem un nume daca deriva de la numele lui, ILIE...asa ca m/am gandit asa: ILIE< ILEANA< LEANA<LIANA<LIANE ( sa fie mai smecher )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

FLORE,na k m-ai urnit si pe mine....si eu cand eram gravida si nu stiam ce va fi,am visat o fetita care abia invata sa mearga si ii spuneam:Elisa hai la mami!si asa a raamas numele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dayanara Madrid-ul e superb...cel putin pe unde am cutreierat eu..de fro 3-4 ori cate o zi doua...

Yoy...vreau in Caraibe....

Am rezevat zborul lu' mama mea, ca vine duminica viitoare si sta o luna! yupiiiii a venit si randul meu sa merg in `statiune`. Noi cred ca mergem in 24 feb, dar numai pt o saptamana...

Vazut si flacaul lui Deea si elo si mami lui sunt tare frumosi.

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

DBUNNY si eu care credeam ca rezervi loc pt Tm, de ziua mea......nu vine nimeni???!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by flore26

DBUNNY si eu care credeam ca rezervi loc pt Tm, de ziua mea......nu vine nimeni???!!!

vine sora ta...
doar sa stii de pe acum...,eu sint dependenta de dulciuri...,deci tre sa mananc ca altfel mor...si cu visinata las' pe mine...,pin' la Timisoara sper sa mai ajung cu ceva...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Stiam eu ca nu ma lasi tu.......am tort bun, bun de tot, cioco, praji marunta...numai bunatati...va astept cu drag, sper ca tot familionul vine ...

Mergi la inceput

1
2

sa aveti spor
dau pe afara de idei,abia astept sa pun in practica...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by flore26

Nu promit, dar o tura o sa dam prin Timi...prin 26-27 feb...lasa-mi un nr de tel pe pm...Ne-ntalnim la o cafea undeva

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput