Fulguleti de nov-dec-2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

oua vieneze :))

albus batut spuma apoi se incorporeaza putin cascaval ras. se baga la cuptor intr-o forma unsa si se lasa pana cand se intareste putin deasupra . cand s-a intarit se face o "gropita" cu lingurita unde se zvarle galbenusul. se baga inapoi in cuptorpana se face galbenusul cleios ( eu am lasat sa se faca mai spre tare ;) ) se serveste cu smantana, iaurt, br de vaci ......ce stiti ca mananca fulguletul :)

sa aveti pofte !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

sint si io pe aici,gatesc...,mai bag un ochi,mai curat un cartof...,merge treaba oricum...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danita

oua vieneze :))

albus batut spuma apoi se incorporeaza putin cascaval ras. se baga la cuptor intr-o forma unsa si se lasa pana cand se intareste putin deasupra . cand s-a intarit se face o "gropita" cu lingurita unde se zvarle galbenusul. se baga inapoi in cuptorpana se face galbenusul cleios ( eu am lasat sa se faca mai spre tare ;) ) se serveste cu smantana, iaurt, br de vaci ......ce stiti ca mananca fulguletul :)

sa aveti pofte !

D

BeBelusca

Micuta chinezoaica

stiam eu de ce bag un ochi pe aici...,fug sa incerc reteta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Mai, fetelor, greu a mai fost fara tati. O saptamana mare si lata a lipsit.Nu stiu de ce mi s-a parut asa greu, ca si in restul zilelor ajunge tarziu de tot acasa, dar parca stiam ca seara il avem langa noi, dormim impreuna...traiam si eu cu un scop. Acum stiam ca degeaba se face 9-10 seara ca nu vine "ta-taaaaa".
Chiar ma intrebai Ruxandra, de ce ma plimb de nebuna cu David in carutz cat timp doarme si nu stam acasuca, da' nu stiu ce am avut, imi era o groaza sa ma intorc in casa goala , singura...
Vezi, Ruxandra, lectia asta n-am invatat-o: "sa te sprijini de barbat, dar daca te paraseste sa nu cazi". Eu ma pravalesc ca un bolovan. Bine c-a ajuns acasa!!! Suntem din nou impreuna!!
Si david parca a simtit , a dormit f.f.f rau toate noptile astea, adevarul e ca si mie imi era parca frica, stateam pitita si speriata.Doamne fereste! Pfiuuuuu, ce saptamana!!
Hai ca va pup pe toate, minunatelor!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

s-a lipit de cratita...,dar a iesit gustoasa...
facand reteta asta,mi-am adus aminte de ceva din aceiasi categorie ...
se face o mamaliga obisnuita...,apoi se imparte in trei parti egale...
intr-o tava ,unsa cu ulei sau unt,se pune o parte mamaliga,apoi un strat de brinza de burduf ,un strat de mamaliga si iar un strat de brinza de burduf...si ultimul strat de mamaliga...
deasupra se fac citeva gauri cu lingura...,in care se pun oua intregi...(crude),cite incap...,apoi se da la cuptor pina se fac ouale...,o minunatie...

pentru copii,puteti inlocui brinza de burduf cu brinza de vaca...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanica2006

Mai, fetelor, greu a mai fost fara tati. O saptamana mare si lata a lipsit.Nu stiu de ce mi s-a parut asa greu, ca si in restul zilelor ajunge tarziu de tot acasa, dar parca stiam ca seara il avem langa noi, dormim impreuna...traiam si eu cu un scop. Acum stiam ca degeaba se face 9-10 seara ca nu vine "ta-taaaaa".
Chiar ma intrebai Ruxandra, de ce ma plimb de nebuna cu David in carutz cat timp doarme si nu stam acasuca, da' nu stiu ce am avut, imi era o groaza sa ma intorc in casa goala , singura...
Vezi, Ruxandra, lectia asta n-am invatat-o: "sa te sprijini de barbat, dar daca te paraseste sa nu cazi". Eu ma pravalesc ca un bolovan. Bine c-a ajuns acasa!!! Suntem din nou impreuna!!
Si david parca a simtit , a dormit f.f.f rau toate noptile astea, adevarul e ca si mie imi era parca frica, stateam pitita si speriata.Doamne fereste! Pfiuuuuu, ce saptamana!!

David al meu

ma bucur ca a venit tati vostru acasa...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Suntem din nou impreuna!!

David al meu

asa eram si eu roxanica, in primele 3 lunin ale lui ivan sotul venea rar acasa, chiar si o data la 10 zile si pleca a doua zi, mi.era frica sa dorm, adormeam cand efectiv nu mai puteam, obsinuiam sa ma relaxez doar cand auzeam lumea dimineata pe afara , atunci parca dormeam mai bine

ma bucur ca sunteti impreuna :)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutz

quote:
Originally posted by dayanara

stie cineva un incalzitor de biberoane in care sa incapa orice fel de biberon si sa se poata incalzi si borcan de piure si daca se poate incalzi piure in vas de plastic de exemplu

ivan si dayanara

Io am de la Bebe Confort. Merge sa incalzesti orice fel de bibe, borcanas, castronel insa nu prea...adika depinde de forma castronelului, daca e mai mult ingust si inalt atunci merge.
Marele lui avantaj este ca se potriveste si la masina, e ideal in calatorii!

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

danut, merci, la bebeconfort ma gandeam si eu, asta e ?
http://chiquiguay.com/datostienda/productos/CONFORT002_I.jpg
sau or avea mai multe modele

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

... Oho..inca nu dadusem startul la breistorming si voi vad k l-ati si inceput..Multumesc mult, sunt niste nume frumoase intr-adevar...Stiam eu k aveti gusturi, numai k mie imi lipseste factorul deciziei din nastere, deci imi va fi greu sa aleg.Am sa fac o lista cu propunerile voastre si o voi analiza cu atentie...pana acum am asa:
Ilinca
Catinca
Ioana
Roberta
Katia
Noa
Catrinel

daca darius ar fi fost fetita , s-ar fi numit DARIA IOANA. Si acum imi place foarte mult, numai k ma gandesc k nu prea merege darius si daria..

quote:
Cu brainstorming sau nu ...io una sunt fixata pe ILINCA...pariez ca si a-deju tot asta o sa zica?!!!

Ilinca e un nume frumos, ce a ajuns din nou la moda...numai k pe strabunica mea asa a chemat-o(d-zeu s-o ierte), iar eu ii spuneam " mamaica Ilinca", deci automat acestui nume ii atribui in subconstient si apelativul de "mamaica"....

Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008

Mergi la inceput

madaluta, superbe pozele!

am si eu cateva de acum 3-4 ani cand m.am plimba o data cu autobuzul prin partea veche a madridului si am facut poze aici

si poze de acum multi ani, cand am fost in caraibe santo domingo
aici
cele din caraibe sunt luate dupa o discheta veche, scuzati calitatea
oricum sper sa mai ajung cat de curand, acolo e locul meu

ivan si dayanara

Mergi la inceput