Fulguleti de nov-dec-2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 17
daphna spune:
neata !!!!pfiuuu ce bine e...culcat la 22 ,trezit la 9.sper s-o tina,k de cate ori o laud se suceste.
Frumos foc David !Sa-ti traiasca!
deeaA spune:
ADEJU,DANUTZ multumesc de aprecieri,cat despre Eric al tau,ce pot sa-ti spun ,e frrrumosss,ca si al meudar asa sunt toti fulguletii nu???????????...si DANUTZ ce zici de intalneala???
Aa,am uitata sa va spun ,mi-a luat sotul niste iaurturi de la NESTLE super buneeeeee!..miam,miam(vb lui David al meu)le mananca cu o asa placere,incercati ca e (oricum eu sunt fan Nestle)
Dia1609 spune:
asiza, incearca pampers activ fit, au ambalajul mov... sigur le gasesti acolo, ca in ro nu sunt... si nu sunt alergene, ca nu sunt impregnate cu solutii si alte tampenii ... eu din astea folosesc la Oana ca e supersensibiloasa si de la astea nu se irita
pt toata lumea, un sfat dat de dermatoloaga noastra: primul pas cand e o iritatie la funduletz: clatit funduletul cu apa cu bicarbonat (1 l de apa si o lg bicarbonat)
va las acum, revin mai tarziu, ca s-a terminat pauza de desenat
a_deju spune:
desiree, da, au si mobilier de copii, asa ca baga :)
plecam si noi la plimbarit.
puuuuuuuuuup
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
danutz spune:
Deea, pai io am zis ca oricum ies dupa 12.30 si azi si maine, in IOR. Activeaza-ti PM-ul, de la profil personal, sau trimite-mi tu un PM cu nr. tau de tel si vorbim!
Desiree, da, au...mergi linistita!
dayanara spune:
deea - ce baiat frumos ai ! imi place sa ma uit la pozele voastre mereu
desiree - da au ceva mobila. uite un link, cred ca toate tarile au aceleasi produse
http://www.ikea.com/gb/en/catalog/categories/rooms/childrens_room/
dbunny -pleci in ro ? mi.am adus aminte de ieri ca luai bilete de la blue air
ivan si dayanara
dayanara spune:
stie cineva un incalzitor de biberoane in care sa incapa orice fel de biberon si sa se poata incalzi si borcan de piure si daca se poate incalzi piure in vas de plastic de exemplu
ivan si dayanara
danutz spune:
quote:
Originally posted by dayanara
stie cineva un incalzitor de biberoane in care sa incapa orice fel de biberon si sa se poata incalzi si borcan de piure si daca se poate incalzi piure in vas de plastic de exemplu
ivan si dayanara
Io am de la Bebe Confort. Merge sa incalzesti orice fel de bibe, borcanas, castronel insa nu prea...adika depinde de forma castronelului, daca e mai mult ingust si inalt atunci merge.
Marele lui avantaj este ca se potriveste si la masina, e ideal in calatorii!
kokorina spune:
v-as strange pe toate in brate,fetele care mi-au urat "la multi ani"!insa nu se poate...am fost "atentionata"-pozitiv de altfel ca mi se fac urari de bine.am intrat la voi,am citit,m-am bucurat mult si va multumesc din suflet!!!
ii multumesc special DANDUSEI....ca nu a uitat de ziua mea care e in aceeasi zi cu ziua fratelui ei.LA MULTI ANI!!! si pt fratele tau si numai bine!
multumesc inca o data!
multa sanatate va doresc,si la fulguleti la fel...fara exceptie!
roxanica2006 spune:
A venit tati acasaaaaaaaaa!!!
La multi ani, KOKORINOOOOOOOO Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de harbujei, de sot si de intreaga familie!!!
Ce bine-mi pare ca ne-ai scris!!! Sa nu mai pleci, da???
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu