Fulguleti de nov-dec-2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 16
a_deju spune:
quote:
Originally posted by danutzquote:
Originally posted by madalutaquote:
Si fiindca mi-am amintit...Madaluta, de bebelina din burtica nu ne mai zici nimik?
Luni mergem din nou la control si sper sa fie in regula si sa nu-i fi crescut nimic intre picioare intre timp, caci finei mele care e tot insarcinata, daputin mai mica decat mica, pana acum i-au spus de 2 ori k e baietel si acum k e fetita...Alti medici decat mi-au spus mie, dar oricine poate gresi....
Daca si luni tot fetita e va provoc la un breistorming pt a alege un nume dragut...
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
Cu brainstorming sau nu ...io una sunt fixata pe ILINCA...pariez ca si a-deju tot asta o sa zica?!!!
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
(mai avem putin putin si vine pe lume si finuta noastra mica ilinca...) din pacate nu stiu daca ar merge la ei, din cauza combinatiei cu numele de familie. (eee...am si o un cucu-bau motz pe creier: sa sune bine prenume+nume la un loc... sa fie placut la ureche,asa.. ca un clopotel de la sania lu' mos craciun :)) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dayanaraquote:
Originally posted by danutzquote:
Originally posted by madalutaquote:
Si fiindca mi-am amintit...Madaluta, de bebelina din burtica nu ne mai zici nimik?
Luni mergem din nou la control si sper sa fie in regula si sa nu-i fi crescut nimic intre picioare intre timp, caci finei mele care e tot insarcinata, daputin mai mica decat mica, pana acum i-au spus de 2 ori k e baietel si acum k e fetita...Alti medici decat mi-au spus mie, dar oricine poate gresi....
Daca si luni tot fetita e va provoc la un breistorming pt a alege un nume dragut...
Madalina 23
+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
Cu brainstorming sau nu ...io una sunt fixata pe ILINCA...pariez ca si a-deju tot asta o sa zica?!!!
Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
adeju nu era cu catinca?
mie imi plac asa multe ca tre sa fac o selectie intai
ivan si dayanara
ee, ceva ceva ai tinut tu minte... catrinel si ilinca imi plac mie mult (ca nume romanesti, adica). combinate, evident duc la catinca :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
ruxandra_sb spune:
Auziti.. ia mai terminati cu Ilinca.. ca m-apuca .. Grigore ar fi fost o Ilinca.. daca nu i-ar fi crescut ceva...
Adina, ca tot uitai: jos palaria in fata lui Ale pt escaladat patut. Matei era muuult mai mare cand a comis-o.
Teutz, ma bucur ca Alexia e mai bine. Auzi.. pt linistea mea, te rog io ca data viitoare cand o vede dr.. sa-l intrebi daca nu cumva poate fi o ciuperca... daca tot apare si dispare. Poate vb prostii.. da ma gandesc ca nu strica sa intrebi. Sau poate pur si simplu Alexia este mai sensibila.. exact ca si nepotica noastra a mare.
Asiza, voi va spalati deja cu pasta?? Si cum clatiti? Sorry, n-am idei.. noi suntem tare mult in urma. Tre sa ne punem si noi pe treaba. Totusi sa incerc: sa reveniti temporar la periuta a veche?
Yagmur, si spor la munci.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
a_deju spune:
am ajuns la postarea lui teutz, cea cu poponetul alexiei, si brusc mi-am adus aminte ca de multisor vroiam sa va zic ceva..si-am ramas doar cu gandul... motanu' a suferit de sindromu' baboon (adica poponcic rosu si super iritat) de vreo doua ori (nasol): de la fier si de la suc de porto. incercat toate cremele pamantului, implicit o multprealaudata sudocrem di pi la ingleji, si tot dijaba... am scos-o la capat de ambele dati cu fundul lasat gol la aer (atat cat era posibil, mai ales ca de tura a doua venisera nasol frigurile..), facut baita in apa in care am turnat vreo 4-5(6) linguri de amidon, si la fiecare schimbat de pampers folosit...clasica pudra. sincer! am evitat sa folosesc cat a fost mic-micut, stiti voi, din motive de "peaf" fin pe care poate sa-l inhaleze, dar in respectvele cazuri am ajuns la concluzia ca deja a baiet ceva mai mare, si la cum avea popoul...n-aveam ce sa pierd daca incercam. nu stiu daca conteaza firma (in primul caz am folosit nivea, de-aia cu oxid de zinc; cazul al doilea, penaten cu musetel.. si by the way, penaten=johnson&johnson...habar n-aveam!!!). situatia deja era spre roz a doua zi (o fi folosit si amidonul, nu zic nu), si dupa inca 2, maaaxim 3 zile era ca nou (in zilele astea aplicam aceleasi chestii, implicit amidonul la baie).
ce-am mai vazut in farmacii: pudra de fundulet de klorane, tot cu musetel pare-mi-se (dar ma gandesc ca e posibil sa fie aceeasi marie, cu alta palarie, muuult mai scumpa); crema de fundulet de la klorane, si de la mustela... in ideea ca astea "e" firme mai de renume, si poate produsele or fi mai de calitate :)
edit: peaf=praf... :)
a_deju spune:
teutz, da ruxandra are dreptate si cu ciuperca.. nu strica sa intrebi!! pe de alta parte, ciuperca lasa niste urme mici... adica ar trebui sa ramana o pata, o zona ceva mai aspra, ceva de genul asta... eu insa cred ca e vb doar de o piele mai sensibila, asociata si cu eruptie dentara... stiu ffff multi copii care nu au avut astfel de probleme pana la iesirea maselelor de ex... dar majoritatea, ca a fost vb de dinti sau masele sau canini, la un moment dat, tot au dat-o si ceva scaune moi si iritatii fffff nasole...
pupam bucutele!!!! (alexiei :))) )
deeaA spune:
Neata!Daca tot am rezolvat problema cu Photobucket(nu mai puteam pune poze)va invit sa vizionati, dc aveti chef,cateva pozici de la Craciun,revelion..aici
a_deju spune:
asiza, vezi ca gasesti nenedent prin supermarketuri sau prin farmacii.. din cate-mi aduc aminte, e aceeasi ca pe la noi (parca ambalajul e altfel..). si mai stiu si ca exista magazine de polonezi, unde gasesti inimaginabil de multe chestii de la romanica..avem niste prieteni romani care mai toate chestiile pt copil le cumpara de la aia (lapte, cereale, vitamine...o groaza de nebunii...). daca te intereseaza o adresa anume, incerc sa fac rost (desi..e mai complicat, ca trebuieste contactata intial cumnata..si mai bine fac podu' si roata in acelasi timp decat sa vb cu 'mneai.. da' ce nu face omu' in numele prieteniei :))) )
danutz spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Neata!Daca tot am rezolvat problema cu Photobucket(nu mai puteam pune poze)va invit sa vizionati, dc aveti chef,cateva pozici de la Craciun,revelion..aici
deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz
Vai da' ce minune de baiat ai tu mai Deea!!! Frumuel foc!!!
Sa va traiasca si sa va umple numai de bucurii!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by deeaA
deeaA de DAVID IONUT 24.12.2006
pozedavidutz
sa-ti traiasca baietu'!! bre...da'-n afara de nas...as fi putut sa jur ca-s poze cu motanu' propriu si personal...au cam aceleasi expresii.. iar la ochi si sprancene, pe bune ca-s identici... i-am aratat si mihaiului, care-a ramas cu un mare semn de intrebare agatat de frunce.. :))) eee... ce sa mai incolo si-ncoace... sa va traiasca, e frumos foc
desiree spune:
fetelor sunt pe fuga
intrebare rapida pentr cine stie a fost la ikea ( bucuresti)
au mobilier pentru copii?????
sa nu ma deplasez degeaba
Alina,mami de Mihnea-Octavian