Fulguleti de nov-dec-2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Am intrat repede sa va pun o intrebare legata de umidificatoare.
Voi la ce umiditate setati umidificatorul? Eu l-am setat la 60% si azi dimineata Calin parca avea mucisori. Credeti ca poate face muci si de la umiditatea prea mare? Sunt intr-o ceata totala. Abia l-am cumparat si ma intreb daca functioneaza bine.
poze
calin
Calin (5.12.2006)
de la umiditate 60% nu, dar putea sa-i fluidifice secretiile dc nu era obisnuit cu umiditatea asta ... dc e cu abur cald, asta poate fi cauza, cu ala e alta poveste, in aburul cald se dezvolta tot felul de bacterii si prostii
deny75 spune:
dianarus sper sa fie totul bine luni.Oricum astept vesti.
desiree doamne prin ce ai trecut!
bamboletta multa sanatate,sa va faceti bine cat mai curand.
eri ka astept cu nerabdare semnificatia numelui Azelia.
chris eu am inceput sa-i dau deja mancarea juma blenduita,asta in cazul in care nu am chef sa dau pe razatoare legumele si sa toc marunt,marunt carnita.
danita oua vieneze?!
Referitor la discutiile mai aprinse eu va spun versiunea mea:scriu pentru ca vreau,citesc pentru ca vreau si selectez ceea ce imi place sau/si mi se potriveste.Nu vad motive sa ne suparam din cauza ca cineva nu este de acord cu ce spunem sau ca celelalte nu au aceleasi opinii cu noi.
In alta ordine de idei,asta seara m-a invitat sotul sa cinam la restaurant.Toate bune si frumoase vreo 3 ore caci am primit tel de acasa pentru ca Azeliei i se facuse dor de noi si se pusese pe plans.Asa m-a iubit cand m-a vazut incat imi parea rau ca plecasem fara ea.
toate mamicile minunate si toti fulguletii minunati
Dia1609 spune:
chris, blenduiesc bine carnea, iar legumele le sfarm cu furculita... dar asta e o realizare destul de recenta, cam de o luna, ca pana acum 1 luna isi facea scarba cu mancarea neblenduita... chestia e ca am facut-o fff treptat, la inceput blenduiam tot si sfaramam numai 3 cm de morcov cu furculita... si in sprijinul trecerii asteia, i-am ingrosat mancare blenduita, am incercat sa i-o dau cat mai piure, ca am citit ca dc e refuzul e cauzat de regula de diferenta mare de textura intre mancare blenduita si aia sfaramata.... in sensul ca dc aia blenduita e mai lichida si ii adaugi un cartof sfaramat cu furculita, sunt mari sanse s-o refuze, ca e diferenta mult prea mare, dar dc mancarea blenduita e mai groasa, atunci nu mai percepe asa bucata aia sfarmata... nu stiu dc s-a inteles ceva , poate mai detaliez maine pt cele interesate
asiza, ruxandra, asa ma gandeam si eu
gata, va las ca-s ca cetateanul turmentat... si ma bucur ca n-am citit decat cateva pagini in ultimele 3 zile
Teutz spune:
Hopa si je la spartul targului!
Poponetul Alexiei este mult mai bine azi, dar e cam maraita, eu banuiesc ca se anunta vreo maseluta. Nu ma lasa deloc sa ma uit in gurita ei.
Desiree, nu m-a multumit ce mi-a spus dr, pentru ca para cu branzica si biscuiti i-am mai dat Alexiei de multe ori si n-a avut niciodata probleme. In plus, Neopreolul pe care mi l-a recomandat contine antibiotic si mie imi trebuie ceva pe termen lung, pentru ca ea se irita destul de des la fundulet (dar nu asa de tare ca acum), iar Bepanthenul e apa de ploaie. Nu-i pot da aproape in fiecare zi cu un unguent cu antibiotic. Cutadenul a fost foarte bun! Acum am vazut ca s-a inecat Octavian! Doamne, cat de tare trebuie sa te fi speriat! Slava domnului ca si-a revenit! Si mie mi-e teama ca, in caz de ceva nasol, o sa intru in panica si o sa uit tot ce am citit ca trebuie sa fac!
Chris, eu nu mai blenduiesc nimic de vreo 2-3 luni, doar pasez cu furculita, iar carnita o maruntesc cu cutitul.
Dianocica, imi pare rau… Sper totusi sa te razgandesti si sa mai scrii si la fulguleti.
Ktrinel
Dianarus, va tin pumnii pentru luni, sa fie totul ok! Asteptam poze cu tortul si reteta, bineinteles. Deja salivez… Si eu tot varianta 2 o aleg...
Ruxandra, Asiza, Dianarus
Bambo, sanatate multa va doresc!
Dbunny, are o fetisoara dulce Daniel, de-mi vine sa-l mananc! Strang din dinti de cate ori ma uit la pozele voastre!
Eri_ka, bine ai revenit! Un mare pentru frumoasa Ingrid!
Danutz, tinem pumnii!!!!!
Pe Marani o asteptam inapoi cu mare, mare drag! Acelasi lucru pot spune si despre Alexandra, Kokorina si Dolores!
Noapte buna minunatelor!
pentru toleranta!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
asiza spune:
Teutz, ma bucur ca popoul Alexiei arata mai bine ...intr-adevar Cutadenul este foarte bun. Noi il folosim cu succes de la nasterea lui Denis!...ca tot mi-am adus aminte...de cand suntem aici, am schimbat si noi scutecele: de pe Huggies pe Pampers si mi s-a iritat urat la fundulet ...
Vazut fulguleti minunati la intalneala din Bucuresti!
O problema: de ceva timp, sa tot fie vreo luna, lui Denis nu-i mai face placere spalatul pe dinti! Daca inainte statea cumintel si chiar ii placea sa-i scarman dintisorii si gingiile, acum nu si nu...e adevarat ca am schimbat periuta si pasta (de la cea tip degetar am trecut la cea de copii peste 1 anisor). Ce sa fac? Solutii? Voi cum procedati?...
Va pup. Noape buna sa aveti!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
aelita spune:
DeeA Sofía linge laptele in cateva minute,nu stiu,3 minute,5 minute...nu am cronometrat.Dar are gaura mare,in Y ,sunt tetine speciale pt piureuri si alte "grosuri",ca ii dau cu cereale.Si curge singur,daca il rastorni curge .Asa ca dca nu se chinuie sa traga ,sa dea din falci,il linge imediat .
Eu in alea de la Avent,ce m-aaam mai chinuit ccand era mica si lenesa, acum ii dau doar apa !alea cu trei pozitii,cica ! vad ca si Chris are asa tetina in Y,poate iti spune ea unde gasesti daca nu ai luat inca.
Madaluta deci ati fost in plimbari !! vai,deci mititelul Darius a simtit lipsa si nu stia ce sa mai faca de bucurie !! am vazut pozele,sunteti frumosi si fericiti !
Dianocica imi pare tare rau ca vrei sa pleci...sper sa revii...
Dbunny am vazut poze cu blondul si frumosul Daniel !!!
La multi ani Ingerasa!Sa fii fericita !!
LA MULTI ANI,KOKORINA !!!! Sa fii fericita alaturi de Sandokani si de sotul tau !!!
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007)
21s+ (DPN 18mai2008)
doradora spune:
tetina in y e de la chicco si se potriveste la fix la avent. in schimb, aia de la avent nr 4 e egal cu 0 la capitolul asta.
chris + alexandra
bebeii nostri
ruxandra_sb spune:
restante de ieri:
Cu palmutele.. a zis ca-i f bine ca ne straduim sa nu-l lasam s-o faca.. adica sa-i atragem atentia ca nu asa ne iubim. Facem "mai-mai" si nu lovim. Mai ales ca mi se pare ca Grigore nu da numai din iubire.. ci mai ales la nervi.
legatura dintre ceata si laringita
sucul de portocale si afectarea stomacului
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by danutz
Deci Rares iar a refuzat biberonul de seara...(e la ora 9.30 Ruxandra). Dianarus, nu cred sa aibe laptele ceva fiindca dimineata il mananca fara nici un moft! cred ca pur si simplu nu-i este foame!
A incercat bona si cu redusul cantitatii la ora 6, masa de cereale si un iaurt. A facut scandal pana si-a primit iaurtul. De maine incerc sa fac niste experiente sa vad daca pot cumva sa-i decalez un pic mesele ca ore, ca sa-i fie ziua uniform acoperita de cele 4 mese.
Tineti pumnii?!!!
Tinem!
Danutz, inca o idee: dar daca ii dai la ora 18 si cereale si iaurt.. dar scazi cantitatile ambelor? De ex 150g cereale si 100 ml iart.
Bey da ce barbat hotarat ai acolo, place de el.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
Yagmur spune:
Pe fuga ca asa imi sta bine
Desiree, offfffffffff.. si eu am trecut prin asa ceva cand am fost in Buc. Tot cu cascaval, dar nu a fost atat de rau ca la tine; a reusit singur pana la urma, dar m-am speriat si eu tare, tare.....
Chinico, u merry me too!!!! Ca si A_deju, de altfel... creste moralu' dupa ce va citesc... azi am nevoie de moral ca am un CM super abundent si sint lipsita de vlaga...
Madaluta, merci mult de info......
Dianarus, merg si eu pe varianta 2 a ta; tin pumnii sa fie totul bine cu voi
Erika, bine ai revenit; si nu ma plictisesti deloc
Ktrinel, te-am asteptat si aseara la hochei dar n-ai venit; eu sper ca mai apari pe aici...
Ruxandra, nu ma pricep; si eu astazi merg la o zi de nastere si sint in plop... sper sa gasesc timp sa ajung si la shopping dupa ce vin de la munca
Nu mai pot citi... Va pup si weekend placut!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca