Parinti AP
Raspunsuri - Pagina 4
dianocica spune:
quote:uite asa plang si pe ziua de azi.. atat de adevarat...trebuie sa nu uitam niciodata ca fiecare varsta are frumusetea ei, sa nu ne dorimmereu altceva. ma bucur de fiecare pupic, de fiecare muscatura, de fiecare moment in care nu pot sa fac nimic pt ca ma vrea el. nu stiu cat timp va dura dar stiu ca atunci cand nu va mai fi asa imi va lipsi. imi va lipsi perisorul lui bagat in ochi atunci cand doarme, piciorusele lui naravase care ma imping la marginea patului, manutele lui care ma trag de maieu cand vrea sa fure cate o gurita de tzi asa..doar de drag... nu vreau sa ratez nimic, chiar daca asta inseamna ca nu mai pot face nimic din ce faceam inainte. si sincer vorbind, nici nu ma mai intereseaza. prioritatile mele s-au schimbat complet. nu as mai putea savura unfilm la cinema, un frappee pe o terasa stiind ca el e acasa si poate se gandeste la mine, poate vrea o gura de tzi, poate vrea doar sa se odihneasca un pic la mine in brate.
Originally posted by mirela.d
niciodata nu vei putea intoarce timpul sa-l mai tii in brate si sa-l alinti.
nu pot trai ca gandul ca 'daca ajunge nu-stiu-cum'. dar pot sa imi spun in fiecare zi ca un copil pt care ai fost alaturi oricand a avut nevoie, va ajunge un om mare. cu suflet. si va intelege. tot. la momentul potrivit. si va fi un om fericit. cac pana la urma e tot ce imi doresc pt el. sa poata fi fericit, sa poata intelege lumea, sa se poata bucura de viata. asa cum e ea.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
porumbita80 spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:uite asa plang si pe ziua de azi.. atat de adevarat...trebuie sa nu uitam niciodata ca fiecare varsta are frumusetea ei, sa nu ne dorimmereu altceva. ma bucur de fiecare pupic, de fiecare muscatura, de fiecare moment in care nu pot sa fac nimic pt ca ma vrea el. nu stiu cat timp va dura dar stiu ca atunci cand nu va mai fi asa imi va lipsi. imi va lipsi perisorul lui bagat in ochi atunci cand doarme, piciorusele lui naravase care ma imping la marginea patului, manutele lui care ma trag de maieu cand vrea sa fure cate o gurita de tzi asa..doar de drag... nu vreau sa ratez nimic, chiar daca asta inseamna ca nu mai pot face nimic din ce faceam inainte. si sincer vorbind, nici nu ma mai intereseaza. prioritatile mele s-au schimbat complet. nu as mai putea savura unfilm la cinema, un frappee pe o terasa stiind ca el e acasa si poate se gandeste la mine, poate vrea o gura de tzi, poate vrea doar sa se odihneasca un pic la mine in brate.
Originally posted by mirela.d
niciodata nu vei putea intoarce timpul sa-l mai tii in brate si sa-l alinti.
nu pot trai ca gandul ca 'daca ajunge nu-stiu-cum'. dar pot sa imi spun in fiecare zi ca un copil pt care ai fost alaturi oricand a avut nevoie, va ajunge un om mare. cu suflet. si va intelege. tot. la momentul potrivit. si va fi un om fericit. cac pana la urma e tot ce imi doresc pt el. sa poata fi fericit, sa poata intelege lumea, sa se poata bucura de viata. asa cum e ea.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Foarte frumos mai zici totul. Mereu cand te citesc imi incarc bateriile si hop fuga dupa Mario, care acum mea scos jumate de sifoner de haine a zis gata cu forumu hai la treaba
Alexa Ioana spune:
dianocica tare'mi place cum gandesti !
si ca o concluzie... iubiti'va copiii, rasfatati'i, si fiti recunoscatoare in fiecare clipa ca'i aveti...
restul... devin atat de neimportante comparate cu MIRACOLUL de a avea un copil si de a'l sti sanatos si fericit...
dianocica spune:
porumbita baiat destept mario...
fetelor, vreau sa va spun ceva de pormbita. eu, recunosc, am avut mult timp o parere f proasta despre ea . nu am stiut ca romana nu e 'birth language' pt ea. deci sa stiti ca toate scaparile gramaticale sunt complet scuzabile. sper ca nu te superi ca am zis asta dar eu am niste mustrari de constiinta groaznice pt ce am gandit despre tine :(((
diana si david 03.12.06
szivarvany spune:
Fetele, cati ani au puiutii vostri ?
Fi`mea are 3,5 ani (sa mi traiasca) si nu e lipicioasa deloooc, desi eu profit cat pot de mult sa o huggalesc, sa o pupacesc, sa o giugiulesc. Ea este deja in partea ailalta a baricadei, ma lasa cand si cat vrea ea. Sau cand simte nevoia vine si mi spune sa o giugiulesc muuult.
Deci profitati cat puteti voi de mult !!!
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Yagmur spune:
Asa imi vine sa las totul balta si sa fug acasa la Luca; mi-e un dor nebun de el, dar stiu ca sint la munca de cand avea el 4 luni pentru ca nu aveam alta solutie. Si cand vad ca nu mai sta la pupat, dar in bratzele dadacei sare din secunda 2 mi se taie respiratia...
Alexa-Ioana, super frumos ai scris... mi-e tare dor de voi si sper sa-ti vad nazdravata cea frumoasa si vesela cat de curand Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Qamar spune:
uaa, s-a marit gasca
sunt pe fuga, ca vine maica-mea in vizita-de la 450 de km si inca mai am ceva treaba, oricum, ce fac eu, Bia des-face mandra
Bia are 2 ani fara 2 luni
Diana, f frumos mesajul de mai sus
pup, revin
Ce mai citim noi
pe ulitza noastra magica
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause
dianocica spune:
d are un an si un pic. e in faza de extra-giugiuleala . cat am fost la slatina si ma vedea mai rar decat era el obisnuit (adica tot timpul ) , cand ma prindea ma baga la un tzi scurt si dupa..doamne..o minunatie..lasa tzi, se uita la mine razand, si apoi venea cu gurita cu cate un strop de laptic ramas pe-acolo si ma manca. venea sa ma guste de fata, se suia pe mine...ne imbratisam si incepeam sa i zic: ba eu te iubesc mai mult..si el hap, cu gurita. si il pupamo-mancam si eu..si el radea..si iar o lua de la capat...o nebunie... acum vad ca s-a mai linistit cu mancatul dar are mom in care asta vrea: giugiuleala. se pune in pat si ma cheama sa-l gadil si sa-l pup...e un deliciu..e ca o prajitura buna buna din care tot mananci si tot ai mai manca. si nu ti se face rau niciodata . si nici nu ingrasa nu i-as refuza asa ceva nici in ruptul capului. cateodata il apuca noaptea..vine si se lipeste de mine, efectiv se muleaza, sau vine si baga capsorul langa tzi si sta asa..nu suge..doar s-o miroasa, s-o simta..e incredibil..nu as fi crezut ca exista asa sentimente de implinire, de fericire...e minunat!
diana si david 03.12.06
dianocica spune:
sa va zic cum am aflat eu de AP, sau cum am aflat ca nu-s nebuna acum ceva timp frecam menta pe dc , citeam la cei mai iubiti membri. si dau de o tipa care vb de una, gazella , si cum a plecat de pe dc ca au fost prea multi care n au inteles-o . si dau si peste un link. ei...atunci totul a capatat sens pt mine. subiectul era cel pe care il am si acum la semnatura, o poveste minunata. efectiv am sorbit postarile voastre, stiti voi care. a fost un moment in care mi-am recapatat increderea in mine, curajul sa imi ascult instinctul. asa ca lordra, gazella va multumsc
diana si david 03.12.06
herra spune:
buna,
intru si eu in club!
e o placere sa va cunosc si sa va citesc; sper sa raman un parinte AP, sa-mi tratez copilul cu respect si sa-i castig increderea.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)