Colectia de toamna-iarna 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Prea multe fitze avem...mall-uri, shoppping, Viene, Milano-uri, cafenele de Dorobanti...ia sa ne revizuim noi atitudinea, sa ne mutam la tzara, sa crestem copiii sanatos si sa ne vedem la o sezatoare comunala???

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

ROXI, felicitari pentru baietel! sa aveti numai bucurii si sa fie sanatos! si eu i-am pus lui Serban numele Matei, mi-a placut de mult timp, chiar daca nu-l strigam asa, el se prezinta "Celban Matei"...
fetelor care vorbiti de intalniri, va doresc ca de data asta sa o faceti cat mai frumoasa...
LAVI, ganduri bune pentru tine... sa ai grija si de pesoana ta...
sper ca sunteti bine cu totii, pupici si mai apar cand pot..

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, felicitari pentru . Cum te mai simti, ai intrat in honey-moons nu?
Eu nici acum nu sunt convinsa de fetita noastra, de-abia astept echo de sapt. viitoare. Pana atunci stau cu un cos plin de chestii rozalii si cu volanase pe LR si nu-mi fac curaj sa dau comanda .
Multumim de intrebari, burtica creste mare si zvapaiata rau. Tocmai cand ma felicitam pentru performantele-mi fizice m-a apucat sciatica rau de tot, pe un picior de-abia pot sa calc. In rest toate bune, sper!

Altfel, am o perioada tare zbuciumata la serviciu, azi tocmai am rupt pisica in doua la un proiect care incepuse prost de tot de vreo 2 luni, acum nu se mai putea. Sper ca am luat decizia buna, oricum tot pe mine pica magareata sa-l duc la bun sfarsit . Asa as pleca in prenatal... . Pe de alta parte, am hotarat sa incerc sa vin la serviciu cat mai mult posibil, parca e mai comod in spatele biroului decat fuguta pe-acasa dupa pui . Mai vedem, sanatosi sa fim!

Sa va organizati o intalneala cat mai placuta si deschisa pentru cat mai multa lume, de-abia astept sa va vad (sper ca faceti poze!!) si sa ne povestiti! Hmmm, vinerea viitoare s-ar putea sa fie tati inca in Buc, il primiti si pe el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Noki daca faci tu curat la porci sa mor daca nu mulg eu vaca. Ce zici, te bagi?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io cu legumicultura si pomicultura.
hai, dau si zapada, fie

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Succes la muncile agricole, io nu ma bag ca-mi stric manichiura

Roxi felicitari ptr baietel, sa fie sanatos si sa creasca mare!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Daca imi pun unghii false credeti ca ma mai lasa vaca sa o mulg, apropo de manichiura?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hmmm...de ce taman la porci??? Nu-m plac animalele astea! Daca vrei crestem iepuri sau gaini, ca alea-s bune pentru copiii nostri!Si vaca, daca vrei tu musai s-o mulgi.

Corapino, vezi ca-i strici fisa postului Inei!!!! Ea e raspunzatoare cu zapada, remember????? Aaaa...si cu frunzele uscate!!! Apropo, Inutza, pe unde esti???

Maria- il primim, dara...sa-l ajute pe Adila la stenograma!Si io zic ca e mai bine pe-langa-sub birou la serviciu, decat acasa.A...si cu comanda, baga-te, ca vorba aia, nu e bebelacul asta fetita, va fii viitorul!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pe Ina o chemam la strans frunzele...
Edit: Nah, ca mi-a luat Noki vorba din gura.

--------
Eu voi termina cu facultatea in tromba, am 98 de teme de corectat pana luni si asta nu-i tot, mai urmeaza.
Dincolo incep de la 1 februarie. Ieri mi-am depus demisia, sa fie intr-un ceas bun!

Roxifelicitari pt baietel!

La intalnire imi doresc sa vin, dar nu pot promite 100%.
Sora-mea spera sa mai ajung si pe la Tm pana la 1 sa o mai ajut cu taica-meu. Of, of!

Mergi la inceput

Lavi avand in vedere ca Noki a propus o sezatoare comunala, trebuie sa iti alegi o munca pe langa casa de facut. Eu mulg vaca, cu sau fara ungii false.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput