Colectia de toamna-iarna 2005 (180)
Raspunsuri - Pagina 4
Noki_Lara spune:
Lavi, gandim la fel!Chiar ca sa fie intr-un ceas bun! Deci la intalneala te primim cu bratul aferent de teme si le incredintam sotilor - al meu si al Mariei sa le corecteze.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Mama ce logoree aveti azi...v-ati speriat de vecina Miha ca vine cu maturoiul dupa voi daca n-are ce citi maine la cafea, ha?
Iar eu in loc sa fac nani langa pitica sau sa invat, stau aici si va tin isonul...ei uite de-aia dom'le (vb lu' tataie)..nu merge nimic in tara asta, ca in loc sa muncim stam pe forum
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Mai fetelor io dau ca fraiera refresh-uri la scutecul anterior de vreo citeva ore si nimic ,ma gandeam ca s-a stricat calc. si cind colo voi ati umplut 4 pagini ,n-am bagat de seama c=a deschis cineva subiect nou ,offf
Gataaa ,de azi facem pish numai la olita ,nu-mi vine sa cred cat de repede ,ieri si-a dat jos pampersul si a zis ca vrea ,,pish la olitza'' iar azi a facut de 10 ori la olita si de 2 ori in pantaloni ,cind ii vine sa faca striga ,,mami fac pipiiiiii'' ,cred ca scapam de nenorocitii de pampersi cat de curand .
Vreau sa stiu si eu daca exista copilasi care nu mai stau cu pampers nici noaptea ,cum ati procedat ????
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
miri__b spune:
Hello
vin si eu la intalneala, astept sa stabiliti detalii.
in seara asta speram sa ma binedispuneti voi pe mine ca am nervi cat casa.
Noki superdieta am tinu-t cu succes cat am putut, dupa s-a lasat cu recuperarea kg care mi-au mai adus in plus altele.oricum de o sapt mananc numai salate de legume, putin apiine neagra, fructe, si uneori mai pun si carne peste salata. nu s-a miscat cantarul.s-ar putea sa fie si de la tiroida, sambata ma duc la analize. ca din vara de cand tineam dieta + electro pusei 10 kg
madau spune:
Miri de ce esti suparata?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
bravo madutza pt progrese de chiloti. eu nu incerc des-pampersarea pt ca nu sunt acasa ziua si nu am cum sa stau dupa el. astept vara si concediul pt asta.
roxi, si mie imi place numele matei
cuscra, vezi ca fetele astea de pe forum ti-au gasit de treaba si aici! saraca de tine, daca nu aveai destula, cica trebuie sa strangi frunzele si in ferma virtuala a colectiei.
miri, eu cunosc femei obeze care mananca toata ziua, de ani de zile, un bol de branza de vaci si 3 mere, plus sau minus. si tot obeze. daca nu te vei apuca de facut sport (mers pe jos si program de incalzire de articulatii de cateva ori pe zi, in prima faza, ca la greutatea pe care zici ca o ai, nu ai voie sport din prima ca-ti bulesti de tot articulatiile, mai intai trebuie sa slabesti putin si apoi sa te apuci de sport curat) deci, cum spuneam, daca nu te vei apuca de sport, nu vei slabi NICIODATA. poti sa-ti pui si balon si inel in stomac, degeaba. tu ai deja metabolismul lent, de-aia nu slabesti. numai sportul il activeaza. nu faci sport ca sa slabesti in timpul reprizelor de miscare, sport se face ca sa activezi metabolismul,m arderile organismului in musculatura in primul rand. altfel, vei manca o firimitura pe zi si tot grasa ramai. sau mananci normal si poti sa depasesti orice praguri superioare de grasime.
am vazut si cazuri fericite care au slabit cu sport si cazuri care au fost obeze toata viata pentru ca nu au reusit sa se biciuie sa se apuce serios. si p-orma apar si bolile.
asta e un regim de viata, nu o cura de slabire. de-aia te ingrasi mereu dupa ce termini cura, electrostimularea, draci baltati...daca nu-ti intra in cap ca trebuie sa ai alt stil de viata si tii o cura de flori de mar, pui imediat p-orma.
tiroida? da, se poate, dar tot vina ta este. hormonii pot fi tinuti in frau cu regimul de viata. acum , daca a apucat s-o ia si tiroida din loc, cu atat mai greu iti este. dar, vorba doctorilor: la auschwitz de ce nu era niciunu' bolnav de tiroida?
mancare putina si miscare fac sa se topeasca depozitele de grasime.
ori pui osul la treaba ori te concolezi ca esti grasa si gata.
am incercat sa povestesc lucruri firesti, sper ca nu te-a deranjat, doar tu te plangi des si sper sa te motiveze putin si sa intelegi ce trebuie.
by the way, stii cati km alearga teo trandafir acum? ca iar s-a apucat de sport ca revine pe sticla. 18 pe zi. mai mult decat sportivii de performanta. ca sa fac comparatii, madona alearga zilnic, pt intretinere, de cativa ani, 5 km zilnic, dimineata. eu alerg 3 km. si afara si pe banda, tot 3 alerg. acum, fara tigari, poate o sa-mi reglez ritmul cardiac mai bine si trec si io la 4 km. 18 km pe zi, incredibil! munceste, frate, ca sa dea jos, pai ce crezi, ca tu poti sa te intorci de unde esti acum doar cu 2-3-15 cure de slabire? pune osul la treaba ca te plangi degeaba!
in prezent sunt antrenoarea oficiala a unei colege:)) care e grasa, nu mananca mult, nu face niciun sport ci nicio miscare si se plange. am tarat-o dupa mine la centru ieri ca mi-am inceput un abonament si io o bagam in sala la banda, ea se oprea la informatii sa-si faca o programare la termocuverta ca slabeste ea cu aia.....ca a mai facut de multe ori, n-a slabit decat un kil si cateva milioane de roni, dar tot nu s-a lecuit. daca e puturoasa... lasa ca am pus biciul pe ea, o tarasc din 2 in 2 zile.
mizeriile astea cu termocuverta, electrostimularea, impachetarile cu parafango, alte alge, namol etc sunt doar pt FINAL. cand ai atins greutatea dorita, ai batut celulita adanca si vrei sa uniformizezi putin, sa mai scoti putine toxine din tine si sa se catifeleze pielea, ca aceste ultime efecte chiar se intampla, dar la un grad mult mai mic decat se asteapta cele care se duc ca sa "slabeasca" din asta.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
corap spune:
moama, anda, adevar graiesti (nu ma refer la miri, ma refer la MINE).
auzi, nu poti sa fii si antrenoarea mea . te lasi de job si iti iei cateva personaje d-astea gen io si le tarnai pe la sport , le pove de viata sanatoasa si mancat sanatos si o sa fii si ocupata, asa ca te lasi si de
gata, o sa dau raportu' zilnic cu ce sport am facut si dak nu-l dau sa ma trageti de maneca (io asa functionez, prin tras/impins). poate ca merge si la mine.
acu ma duc sa bag mancarea-n frigider (si sa mananc ciocolata aia, sa nu fie maine tentatie... anda ar zice ca s-o arunc, nu s-o mananc... ehhhh, da' anda nu-i pe-aici )
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
30
pumba spune:
brr....a ajuns pana la mine dusul rece al andei.
eram plina de nervi ,dar mi-a mai trecut dupa ce a scris corap.
de ce am nervi?
pai ,fusei la dentist cu mandra cea mare si surpizatrebuie sa scot 4000$ din portofelu meu si asa gol,pt ca are carii donsoara mea, cat america de mari.
gata cu ciucalata,gata cu bumboanele....fata are carii ,mama celulita, asa nu mai merge.
deci ,cand ne mutam la ferma? eu dau la pui.promit solemn.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
meems spune:
Roxi, felicitari pentru caruciorul albastru! Deci Noki a "ghicit" corect.
Pumba, da-o-ncolo de treaba! Cum, mai, $4000??
pumba spune:
serios, cu toata asig noastra,toata aventura asta e 4000- numai anestezistul si spitalizarea( 2 ore cat dureaza )costa 1400.
daca ar fi dupa mine, as ilegaliza dulciurile.
roxi -felicitari pt baiat!
anda- ai toata admiratia mea !pt cei 3 km si pt ca vrei sa te lasi de fumat.( in cat timp faci 3 km?)
ma duc la culcare .pe maine doamnelor.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)