LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

hai ca deja intru la idei si ma impacientez....sebi doarme de la ora 14 30...ma duc peste sa vaz ce face pe-acolo de nu i se aude glasciorul. nu de alta da' se facura si mama lor de macaroane cu branza...

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

scuze, cosmi, de omisiune...deci te peterci saptamana viitoare. felicitari pentru noua gradatie...creste-creste salariul, nu? deci au inceput propozitiile? felicitari! si sebi zice "asa a patze, mami", "tege" ( cand il iau la pupaceala), "acoase"=incoace.

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Salutare!
Bumbita tare am mai ris azi cum te conversai de una singura. Dar nici nu te-ai lasat. Bravo! Deci va mutati tabara la Buc? Sa va fie de bine.
Cosmi felicitari pt Bianca.

Eu singura cu terminatorul acasa ca sotul e de serviciu pina miine dimineata. Deci si miine ma trezesc la 7.30 Of of of Eu am vrut sa-l dau la gradi. Acum s-a obisnuit, cica adoarme singur, maninca de sparge, mai nou vrea sa se aseza pe WC ca la gradi ii pune. Acum si-a adus sania in mijlocul camerei si se catara pe ea.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi, felicitari Biancai Ai fata care-i place cartea Felicitari si lui Stefanel gata, a inceput sa vb. Am visat azi-noapte ca incepuse si al meu mai bine
Bumbi, am luat o fusta si o bluza pt. mine, un tricou si egari cu dantela la manseta pt. Roxana. Astia merg cu fusta mini din jeans care i-am luat.o la inceputul sapt. Asa se poarta si in Ro? Poate nu-i plac
Nici nu m.am apucat de gatit, ma dor toate de cat am umblat

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

oana hello!!! pai da, domne, normal ca se vede ca-l duci la gradi...de-aia gata, hotarat lucru, din martie il dau si eu la gradi. sa vedeti surpriza....mami l-a inscris din septembrie la o gradinita din cartier, aproape de noi. noi nici nu ne gandisem a il dam. da' cica la ea ca s-a gandit ea ca nu o sa rezist mult timp cu amandoi acasa. si in plus, sebi chiar are f multa energie, seplictiseste foarte tare in casa. asa ca si noi, si noi...

maraki sa porti sanatoasa toalele...daaa, se poarta egarii cu fustele de blugi scurte-scurte, cat se poate. si lui angelos nimicuta?! sunt reduceri mari la voi???

sebi s-a treziot la 19 00. ce sa mai, clar, la noapte nu mai dorm. stam amandoi la taclale. a venit asistenta, i-a facut si lui bebe injectia. acum doarme piticul si eu sunt schimbul 2, cu sebi...si cu un ochi pe voi.

Mergi la inceput

Bumbi multumesc Bine ca se poarta,vazusem la o tipa in pozele care le facuse Roxana de revelion Sa stii ca le.am luat ieftine, egarii erau 7 euro si acum costau 2, tricoul de la 10 era 4.50 Fusta mea avea 50% reducere si am luat-o cu 12.50 iar bluza de la 19 cu.....5 Azi nu am luat nimic pt. Angelo, el se innoieste de doua ori pe luna, noi mai rarut
Oachi, ce repede s.a acomodat Razvanel la gradi

Bumbi unde o sa stati in Bucuresti?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

soro, da' ma intrebasi....pai eu nu prea stiu bine bucurestiul. acolo zonele esentiale - gen militari, cismigiu, magheru, unirea, posta vitan, piata iancului, si alte cateva zone unde am avut tangeta. dani va lucra undeva in herastrau....pentru inceput cred ca vom sta cu chirie, vreo 4 luni . dupa aceea, vindem pe-aci ce avem si luam un apartament unde ne permitem.tre sa ne interesam. oricum, gandindu-ma la copii, as vrea undeva intr-o zona buna. sa vedem. oricum, avem niste prieteni si ne-au spus ca apartamentele sar de 100 000 euro in bucuresti. tu pe unde ai stat?

Mergi la inceput

Unde am stat? Scrie sub maraki In Militari am stat cand eram casatorita, pe la Iancului am stat cu chirie 1 an, Vatra Luminoasa este super zona,am stat 3 ani. S-au scumpit rau apartamentele, eu nu sant la zi cu preturile,Teolinda putea sa te informeze ca are sotul in domeniu .

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina, iti dai seama ca tot intru prin magazine si de fiecare data gasesc cate ceva eu stau la 5 min de mers pe jos de zona pietonala unde sunt magazinele din centru asa ca.....inevitabil ajung pe acolo. Gasesti lucruri super dragute reduse cu pana la 70% nu ai cum sa nu cumperi......ai vazut si tu cum e. Nu ma pot abtine mai ales la lucrrile pt Alain ca alea mi se par cele mai dragute.
Maraki sa porti cu placere hainutele si pe aici e in mare voga fusta peste pantalon sau colanti. Ma enerveaza ca aici in oras nu este H&M tare imi place magazinul ala, o sa il vizitez cand mergem la Paris ca acolo e unul mare de tot, sper sa mai fi ramas ceva hainute. Sa ne pui poza cu noile tinute

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Silvi multumesc Tinutele sa fie pe umeras sau pe mine? Eu sant gabarit depasit vaaai....daca iti spun ce nr. port Am fost sa intreb de aparat si inca nu era gata. Sapt viit. cica.....
Sa stii ca nu prea am avut ce sa iau de la H&M, cred ca s-au terminat multe produse Sant cūrioasa Giova ce gaseste

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput