LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cica in Caracal in fata unui bloc cu 10 etaje, un taran cosea linistit iarba ..hrrrsssht .. hrrrsssht .. Deodata apare in zbor un deltaplan, care purtat de o pala de vant se izbeste de bloc pe la etajul 6-7 si se prabuseste in fata taranului. Taranul : "Tara de cacat , atentate de cacat ! "

merg sa intind si eu rufele, sant machiata, mai am sa ma imbrac

Giova o fi prin cabine de proba la ora asta

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki deci mai dai si in bancuri? Il primisem si eu pe mess pe asta ieri.Da unde pleci doamna?
Eu sunt la munca si am ceva treaba insa mai intai de toate nascocesc sa vad ce mai fac astia cu taxa de inmatriculare mama lor de hoti...le-as da foc la toti

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Silvi exact problema asta o am si eu cu incaltamintea! De cand am nascut, nu mai pot deloc sa port tocuri Cred ca la mine greutatea este de vina Sant terminata daca pun ceva cu toc, am atata incaltaminte frumoasa dar le tin in debara ca sa fie la nr. Chiar ma gandeam dimineata sa pun ceva comod acum, cand mergem la shopping Faceam inventarul la cizme, cam ce ar purta Roxana, sa i le trimit ei
Vorbeati de sterilet, nu am avut niciodata, in schimb taaaare rau m.a chinuit cusatura cand aveam contact sexual. Simteam o jena de fiecare data

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Irina tare bancul L-am primit azi de la un prieten, mereu imi trimite cand e ceva misto Tare bine ma intelegeam cu el, am fost colegi de sv., il stiu din cartier( statea pe langa mine ) mergea cū mine la cumparaturi si ma ajuta cu sacosele A venit asta vara in Germanica si nu am putut sa ne intalnim pt. ca era Giorgos la tratament ( sa nu dau motiv de barfa neamurilor ) Mergem la Mall-ul de la Calabrone ( rest. unde lucrez ) sa ma uit la H&M dupa care in alt Mall ( de langa casa ) sa cumparam papica. Aa....sa intreb si de aparat daca l.au adus de la reparat

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna si de la noi!
Sper in WE sa reusesc sa citesc ce ati scris ca la serviciu nu am cand. Imi vine sa rad cand imi amintesc cat am asteptat sa ma intorc la munca, sa fi uutila societatii si acum nu reusesc sa-mi gasesc ritmul. Adevarul ca in 2 ani astia nu au angajat pe nimeni pe perioada determinata si s-a acumulat mai neneeeee.....Cred ca ar trebui sa incep sa iau ceva vitamine ca dupa ce ajung acasa si mananc sunt efectiv franta, nu reusesc deloc sa ma mobilizez sa mai spal o haina, sa mai spal un geam....bine ca macar u Razvan reusesc sa ma joc si iubesc!
Razvan nu a mai facut febra, am sunat si mi-a zis si bona ca e vesel si se joaca, a papat un picut...noah, vad eu cand ajung. Sper sa fim pe drumul ce bun. Sambata trebuie sa mergem la ziua baietelului prietenilor nostri si ma gandesc daca nu cumva poate sa le dea Razvan si lor raceala....mai vedem noi!
Ma intorc pe baricade!
Va pupic si va doresc o zi buna!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Maraki pai incepe sa poti cu toc ca ais a vezi ca te obisnuiesti cu timpul , asa am patit si ei si sunt mult mai babana ca tine.Prietenul ala care t-ia trimis bancul o fi si al meu ca si mie mi l-a trimis un prieten
Ioana ma bucur ca Razvan e mai bine si sper ca atunci cand ajungi acasa sa fie fresh si sa va pregatiti pentru un weekend frumos
Eu pe aici astept sa vina o colega cu inghetata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by silvi_2005

Salutare si o cafeluta tarzie.
Anasol, pupicei ma bucur ca sunteti bine, felicitari pentru reusita cu gradinita si eu ma apuc de luni sa caut si gradi...scoala cum se numeste aici daca nu am gasit cresa macar la gradi sa il pot duce din toamna.
Folirini, pupicei si sanatate multa ca asta e cel mai important. Stiu si eu s=cum e cu luatul de la capat te incurajezi si iti zici ca o sa o faci ca nu ai alta alternativa dar iti ramane oboseala si stressul pe care poate nu il cunoaste nimeni. Dar asa cum ai zis suntem tineri si la varsta asta trebuie incercat orice, pupici inca o data.
Maraki spor la treburi, da si tu o tura pe la shopping daca tot ai putina libertate.
Bumbita tare frumos ai scris, pupicei. Succes mult sotului tau sa obtina cea mai buna oferta si cel mai bun job. Despre sterilet nu stiu ce sa iti spun, eu mi-am pus imediat dupa 6 saptamani de la nastere dar nu am fost deloc multumita de el. Intr-un mod ciudat il simteam cateodata plus ca aveam un ciclu de o saptamana si in niste cantitati....asa ca am renuntat dupa vreo 6 luni la el. Mai si citisem de o multime de fete care au ramas insarcinate asa ca ca am zis ca mai bine trec iar al anticonceptionalele mele. Incearca si tu cu steriletul ca poate o sa fie ok in cazul tau cele mai performante sunt cica cele care au si un contraceptiv care actioneaza local.
Irina o zi frumoasa sa aveti pupicei lui Mario.
Ai mei organizeaza de zor petrecerea piticului meu, tare ma necajesc ca nu sunt acolo, noi o sa ii mai facem una cu noi doi dupa aceea, deocamdata ii tot luam cadouri ca ne e dor de el. In alta ordine de idei ca sa va povestesc ceva amuzant m-a apucat pe mine iesitul la cumparaturi . M-a pus naiba sa ma incalt cu niste botine tare dragute cu toc inalt pe care mi le cumparasem. Vreau sa va zic ca mi-am nenorocit picioarele sau am uitat eu cum e de vreo trei ani de cand nu am mai incaltat sau chiar au fost horor abia am ajuns din statie pana acasa ploua ca naiba si eu mergeam cu viteza melcului turbat,numarand cati pasi mai am ....asa ceva nu am mai patit niciodata, cred ca daca nu ploua ma descaltam si veneam cu ele in plasa. Cred ca raman eu la incaltamintea mea comoda ca nu mai am nervi de umblat asa , nu stiu cum reuseam inainte ca numai pe tocuri eram, acum cred ca cele 4 perechi de pantofi cu toc pe care le-am luat ca sunt frumosi si erau la reduceri o sa ma tina pana la pensie ca ii voi purta asa....o data pe an.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

silvi te inteleg perfect cu tocurile. si eu la fel patesc.ma risc mult de tot cand ma incalt cu pantofii cu toc. si eu am ajuns de ii mai port pe la nunti, botezuri sau intalniri mai speciale. asta e! pai ce sa facem? cand iesim cu piticii, la ce viteza baga, tocuri ne mai trebuie.

cu steriletul ma cam sperii ce zici tu pe acolo. tre sa intreb ce si cum. iar il stresez pe dr cu intrebarile. asta e. daca s-a procopsit cu mine.

ioana multa sanatate lui razvanel. bine macar ca ai un program cat de cat decent, chiar si pana la 18. ce ai fii facut daca ai fii avut procese in afara orasului la 200 de km si ar fii trebuit sa ajungi cateodata si la 21 acasa sau ar fii trebuit sa pleci la 5 dimineata, hm??? pupicei si distractie la aniversarea prietenasului.

maraki spor la cumpareli.

eu cu cel mic ma cam chinui. nu prea mananca. ar vrea numai in brate si dragalit. m-a prins, de cand e bolanvior. inainte statea cumintel in patut, in scoica, vorbea si se juca singurel cu manutele/cu jucarioarele. acum, deh, l-am mai luat in brate, ne mai plimbam sa uite de tuse si s-a cam obisnuit in brate.

fratele sebi doarme, i-am dat un bibe din 3 portocale si a adormit singurel.

sotul meu vine-vine victorios acasa. cica avem "sedinta" cum vine acasa.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Noroc cu tine ca am vazut ca scrisese si Silvi si Anasol.
Anasol bravo tie ca l-ai inscirs la gradi eu nu am icna curajul, nu stiu ce astept.
Silvi cum e la reduceri?
Bumbita deci e castigat si veniti la Buc sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SALUTARE gagici

eu prin zona cu printul meu care m a uimit.....asa in pace(lasa ma in pace), ino coa(vino incoa), ada pibare(hai la plimbare)...si acum 1 saptamana nu le zicea, dar cea mai tare e cu ...mama cacata(mama ciocolata)

85 puncte la olimpiada ....deci gata faza pe sector bravooooooo (tare mandra s)....o sa vedeti si voi peste cativa ani

STERILET??? e prioritatea pentru luna urmatoare , ca nu se mai poate si gata imi ajung 2 (deocamdata)

TOCURI???? imi plac si mi sta bine chiar daca s cam inalta , dar le port cam rarut , sambata viitoare merg la un botez si profit sa mi scot pantofii preferati

la munca???mnulta munca si ma asteapta 2 luni de cosmar...apropo , pt sustinerea gradului tb sa dau o maas ptr cei din comisie, directori, colege, sefii si m am gandit sa apelez la o firma de catering.Vreuna ati apelat la ei ?ati fost multumite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

rusinica-rusinica!!!

etete ca nu ma las deloc, postez postez si iar postez....singurica cuc pe-acilea.

mai fetelor ce faceti....suntem 49 sau nu?

una peste alta, irina, am o bucurie in suflet de nu ma pot abtine s-o tin doar pentru mine. este aproape sigur ca ne mutam "tabara" la bucuresti. ne luam jucariile ( copii ) si plecam. nu stiu cu ce ar putea sari la interval mai promitator actualul sef al sotului. este aproape imposbil. plus ca, in afara de latura financiara, mai este vorba si de evolutia si perspectivele pe plan profesional.

maraki ce shopingarisi???

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput