LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Gata, misiune indeplinita. Terminatorul doarme. Eu butonez pe aici

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare fetelor !
Eu am avut o zi de pomina astazi De la prima ora mi-a aruncat fii-mea telefonul in gura de caldura ( nu stiu cum sa ii zic exact ) dar nu-l mai pot scoate , s-a oprit intre etaje pe conducta si suna de mama focului anume sa-mi creasca mie tensiunea
Am incercat tot ce e posibil sa-l trag afara dar nici nu poate fi vorba , doar cu flexul sa tai conductele si sa-l recuperez ...
I-am dat sa pape paste iar dupa 3 furculitze papate a luat farfuria si a dat-o la catzea sa manance , ca deh ...mama-sa era ocupata cu recuperarea telefonului .
Am pus-o acum in pat la nani si m-am asezat si eu sa respir putzin , daca se poate spune asa , ca practic m-i s-a taiat respiratia
Revin ...

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

mai dragele mele, eu sunt cam tristuta la inimioara...bebicul meu nu prea manca azi...el care rupea la o masa 200 ml, acum decat 20-30 ml, maxim 80 ml la o masa.voi ce stiti? eu nu prea am avut probl cu sebi si nu stiu, antibioticele sau siropurile de tuse scad pofta de mancare???

sebi a mancat gratarel de pui si macaroane cu branza la cuptor. f bine. sunt multumita.

eu am fost zilele trecute in oras si le-am luat piticilor hainute de la fox ( reduceri 70 %) si de la kaleidoskop ( made in spain ) - 60 % reducere. foarte frumoase hainutele. lui sebi bodyuri cu maneca lunga si bebelului treninguri din plus si o gecuta cu blanita mumoasa foc.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

bombo esti moratala...era haios sa fii avut activata raspunderea automata pe handsfree si sa fii vb cu pers respectiva din gaura de caldura...

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

ce bine de voi ca se culca devreme piticii....sebi se culca de obicei dupa 23 00. si-a dereglat programul de cand cu bebe. dar azi ca dormi pana la 19, ma astept sa se culce tarziu-tarziu...

maraki, ce necaz imi e si mie ca m-am cam ingrasat, de fapt ce sa mai, eu zic sa fiu finuta, da' m-am ingrasat bine de tot. si nu se misca frate acul cantarului deloc de la 65 kg. nici nu-mi vine sa ma duc prin magazine, cu reducerile astea. nu imi vine sa ma duc pentru mine. penytru pitici mereu la orice ora le-as lua cate ceva.

mi-e necaz ca m-am ingrasat, ca nu-mi mai vine nimic bine...si tot ce-mi place sunt matrimi mici de top modele nr. 34, 36, 38. asa ca zic pass la imbracaminte...da' culmea culmilor, domne, ca de 3 ani de cand cu sarcina - alaptare - sarcina nu mi-am mai luat mare lucru. da' si cand oi slabi, ravagii fac prin magazine. recuperez.

da' stii ce-am obs ca slabesc foarte greu. in tineretile mele, in dtr-o saptamana slabeam una-doua.acum sontac-sontac!!!

Mergi la inceput

Gata , am revenit
Va spuneam ca am ramas fara grai Surprizee
Sunt in stare de shoc , nu stiu daca sa rad sau sa plang... de fapt le-am facut pe amandoua , Dumnezeu hotaraste pentru noi , el a hotarat sa fie acum cand ma resemnasem , cand i-mi facusem planuri sa vin in Romania in luna aprilie .
Ma gandesc totusi ca poate e o greseala , poate ...mi-e teama sa ma gandesc ca e real .
Am facut testul asa aiurea , nu mai retzin cand am avut cm luna trecuta si daca am avut am fost prinsa pana peste cap in multe chestii , iar saptamana asta am tot asteptat sa vina ...nici macar nu stiam in ce zi sa-l astept , am fost ieri la farmacie si am luat un test in mana dar l-am lasat inapoi , am zis ca nu are rost sa mai arunc 15$ , nici prin gand nu mi-a trecut asa ceva , poate de aici si shocul .
Ieri a fost ziua sotzului si ma tot gandeam ce cadou sa-i fac sa-l surprind , ei bine l-am surprins azi , e atat de bucuros si fericit incat vine de la servici doar sa ma vada si sa vada cu ochii lui

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

FELICITARI, MAMI!!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN. CE SA FACI? E NU ISI ALEG MOMENTUL, DUMNEZEU NU INTREABA . SA AI O SARCINA USOARA SI SA VA BUCURATI LA MAXIM STA SERA DE VESTEA ASTA. BRAVOS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bombon......felicitari!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi! Ma bucur de bucuria lui Adi si de faptul ca Noemy si Jasmine vor mai avea o surioara sau un fratior. Ce fain e sa prinzi chestiile astea aproape live, nu stie sotul ce m-a apucat de tzopai pe aici. MA bucur din tot sufletul ca DD v-a binecuvantat cu inca un sufletel!
Merg sa culc Razvaniciul si incerc sa revin!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Si tot eu ...ca vorbesc de una singura prin casa
Se poate sa nu fi iesit bine testul ?! Liniutza cu pricina este rosu aprins iar aia de trebuia sa fie singurica in cazul in care era negativ e roz .Au aparut ambele liniutze in primele secunde ...parca-s nebuna de cap si sunt la primul copil , atatea intrebari i-mi vin in minte
Da problema mea a alta , daca sunt gravi , in cate saptamani sunt ... eu habar nu am cand a fost ultimul cm . Incerc sa pun totul cap la cap sa vad ce iese, dar e ceatza totala in mintea mea , i-mi vin in minte doar chestii urate , cum ca de sarbatori am baut cateva pahare de cokteil nebanuind ca as putea avea bebe , stiu ca am luat cateva antibiotice acum vre-o luna doua , mor de stres ca nu-mi aduc aminte nimik exact

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Felicitari Bombonico! Sa fie intr-un ceas bun!

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput