Strumfi de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Eu sunt multumita de mine si de cum a decurs prima zi de cura. Adica am baut 2l de apa, am mancat ponderat si nimic dulce (de fapt, am mancat cateva stafide, se pune?)
Eu nu imi propun super dieta, iar la capitolul miscare...30 de minute e groaznic de mult pentru mine. Sunt corigenta la sport (in liceu eram la propriu). Astept primavara sa fac plimbari lungi cu carutul. Cel putin saptamana asta insa vreau sa o tin asa, cum mi-am propus. In principal fara dulce. Chiar vreau sa vad daca da rezultate.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Si ca v-a placut situl, sa va spun ca eu am dat peste el intamplator, dupa ce am innebunit ascultand "la vaca lola" (de vreo 3424 de ori ), pentru ca e cantecelul care ii place la nebunie Davidushului.
Puteti sa va delectati si voi cu www.tvcopii.ro/?p=172" target="_blank"> La vaca Lola si alte cantecele.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Daca vin acum - printre diete si aerobic - cu o intrebare despre diversificare nu sunt offtopic, nu?
Ii pot pasa ca a doua leguma cartof? Imi propusesem dovlecel, dar am constatat aseara ca nu am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata, multumesc celor care mi-au laudat copila, a crescut inima in mine la prima ora.

Cristina, foarte frumos filmuletul cu Ingrid, bine ca te pricepi si ai timp . Am plans la filmuletul cu Paul...

Bravo fetele, tot inainte cu slabirea! Pe langa ce faceti voi recomand si alergatul sotului prin pat .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, eu i-am dat cartof ca a doua leguma in urma unei informari de pe net si din carti, Saby l-a primit bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oana draga mea noi suntem total off topic cu aceasta campanie impotriva kg!de aceea propun sa scriem mai mic cand vorbim desprea asta.defapt asta a si fost marea mea teama sa nu se supere fetele ca discutam despre altceva decat copiii nostri.defapt asta e subiectul aici ,nu?poti sa-i dai cartof,eu ii dau cartof dulce,l-a acceptat mai usor.
carla buna propunerea ta,eu m-am apucat de "sportul" asta de 3 zile ca ramasesem corigenta

am facut 30 de abdomene si 'nspe ridicari de picioare in toate pozitiile

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

quote:
Originally posted by CarlaV

'Neata, multumesc celor care mi-au laudat copila, a crescut inima in mine la prima ora.

Cristina, foarte frumos filmuletul cu Ingrid, bine ca te pricepi si ai timp . Am plans la filmuletul cu Paul...

Bravo fetele, tot inainte cu slabirea! Pe langa ce faceti voi recomand si alergatul sotului prin pat .

Carla, ca sa nu existe dubii, cred ca ar fi bine sa precizezi ca e vorba de alergatul propriului sot

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

quote:
oana draga mea noi suntem total off topic cu aceasta campanie impotriva kg!

alina, eu nu sunt deranjata. Doar glumeam. Si ma supun majoritatii; daca vreti scriu si cu majuscule, si cu minuscule...cu orice. Of, ce pacat ca asta cu statul pe net nu slabeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_s spune:

eu am intrebat ginecologul la 3 luni dupa nastere (naturala) si a spus ca pot face orice sport, nu afecteaza lactatia. Citez:"De acum viata ta trebuie sa intre in normal, sa faci tot ce faceai si inainte de sarcina."

Cristina, felicitari pentru filmulet, este foarte frumos iar Ingrid e superba.

Madalina si Maria 12.08.20007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Trebuie sa ma duc sa-mi iau analizele de la medic, le-am facut in decembrie inainte de sarbatori, cu programul ala al lui nicalaescu cu sanatatea populatiei...
Mi-e frica cu glicemia, sa nu iasa mare, ca am cam mancat dulciuri...
Acum dupa anul nou am mancat mai putine, si zilele astea mai deloc...
Dar chiar mi-e frica, daca iese peste limite nu stiu ce ma fac...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput