Strumfi de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Ziua buna!

Noi avem un al doilea dintisor si am inceput sa-i dau branzica dupa reteta Anyei. Dumnezeu sa-ti dea sanatate si muuuulta fericire si noroc si fetelor tale ochioase la fel, ca esti de aur la casa omului A iesit o branzica asa de delicioasa si frumos mirositoare, nici la bunica nu iese asa

Am vazut un filmulet f bine facut cu printesa Ingrid, un flacau frumos cu ochii ca cerul, David, si pe Saby cea care face din tati jucarie si doarme bine in poala mamei, si cred ca am mai vazut niste copilasi, dar acum mi-a fugit o bucata de creier in muschii abdominali

Carla asta cu alergatul barbatului in pat se intelege de la sine E cel mai placut sport

Azi am papat un castron cu lapte batut si cu cereale musli cu fructe uscate, miam-miam, am baut si o cafeluta buna decaf. Azi vreau sa ma masor, pt ca masuratorile sunt mai importante decat greutatea. Poate ati observat ca in momente diferite ale zilei sau chiar in zile diferite cantarul arata valori diferite. Asa ca eu ma bazez pe masuratori, greutatea e doar orientativa. Acusica termin mesajul asta si ma depun pe podea sa fac abdominalele si alte exercitii pt coapse si fesieri... ca sa am un MRT de invidiat

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Lorina, te rog mult, scrie-mi si mie reteta de branzica...
Am auzit ca a scris-o si Anya dar nu stiu pe unde sa o caut
Sau altcineva care o are.
Merci frumos.

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza mai pe la pranz! Am profitat azi ca a fost tati acasa si s-a oferit sa stea cu Deni si am dormit si eu mai mult ca azi noapte tot cam noapte alba am facut. La ora 1 noaptea fiica-mea era la noi in pat pe burtica si mergea ca racul. Are un fel nostim de a se da inapoi de strabate tot patul. E un fel de mers de-a busilea, desi inca nu s-a prins ea cum e cu ridicatul pe genunchi si mersul in fata. Mai e timp.
Am vazut filmuletul cu Ingrid si e superba!

Legat de cura eu am fost cuminte si nu am cedat deloc ieri. Azi am inceput cu o omleta dar am mancat doar cu o bucatica mica mica de paine. In rest o sa bag iar supa la greu. Miscare sper sa mai reusesc sa fac macar pe stepper, plus ca vreau sa ies cu Deni afara cu port-bebeul mai tarziu umpik

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Mergi la inceput

Apropo de lactatie, daca beti apa multa sau consumati supe, ciorbe, borsuri, nu trebuie sa va faceti probleme, mie asa mi se pare logic.
Si aseara am verificat un mit de ala babesc: am mancat fasole galbena cu usturoi si nu mi-au cedat tzatzucile , stiti ca se spunea ca daca mananci usturoi se opreste laptele nu stiu din ce cauza. Wrong!

Mergi la inceput

Monicabo iti transcriu aici ce a scris Anya:
"pun la fiert o cana de lapte si cand da in clocot pun 2-3 lingurite de iaurt, las sa fiarba putin si imediat se alege branzica de zer. se poate folosi lapte de vaca integral, cu 3,5% grasime, nu degresat. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Felicitari Lorinutzei pt dintisorul nr 2!

Apropos de dintishori fetele care deja aveti bebeii cu dintishori si alaptati e vreo schimbare atunci cand sug bebeii?Eu imi aduc aminte de cand era sora-mea mica si musca la mama de o rupea si mai si ranjea foarte fericita ca a facut lapticul sa iasa. Asa fac toti?

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lavi felicitari lorinei pt dintisori!
oanabbb uite ca ai aparut in forta,te strigasem la catalog,suces la operatie.acum sper ca nu dau cu paru' dar dupa cum imi aduc aminte si bb ianis a trebuit operat.e bine acum?
SAMURAY-LADY????mai fetelor ce-i cu japonica noastra?si nikole?

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

corina eu sunt un pic mai atenta cand o alaptez pentru ca e o smechera!cand se plictiseste la sfarsit ma musca si acum chiar simt ca are doi,sunt si maricei!
lavi eu am mancat si mananc la usturoi la greu,sunt dependenta,fac niste sosuri....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

Buna fetele si La multi ani! este prima data cand va scriu anul acesta asa bebitze muuuuulta sanatate si fericire si tot ce va doriti!!!!! eu sctriu fooooarte rar deci nu stiu sigur daca va amintiti de mine......dar eu va stiu pe toate pt ca citesc absolut in fiecare zi....dar lenea e maaaareeee...cu scrisul mai greu.
noi suntem bine crestem mari....nu vrem sa ne rostogolim nici de frica dar stam in funduletz foarte bine in schimb. Am fost si la doctor sa intrebam daca e vreo problema si a zis ca e totul ok ca ....e el mai lenes...sa-l punem cat mai mult pe burtica si se va rostogoli.....incercam dar nu prea ne place deloc. Anya crezi ca ar trebui sa ma ingrijorez? IOliuta are 6 luni dar s-a nascut la 36 sapt...si doctorita a zis ca poate din aceasta cauza si poate pt ca e mai grasut...are 8.300kg.
Ne-a PLACUT MUUUULT FILMULETUL LUI INGRID SI AM FACUT SI NOI UNUL PE CARE-L PUTETI VEDEA AICI
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4c31d728bcd84629bb6d27&source=category&category_id=all

imi pare rau ca am ps asa tot linkul dar nu stiu altfel. sper sa-l vedeti si sa va placa. si daca vreti se face destul de usor.....mie mi-a placut muuult. Va pup si promit sa scriu mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by Vivela
Carla, ca sa nu existe dubii, cred ca ar fi bine sa precizezi ca e vorba de alergatul propriului sot

Coreeeeeeect! Si ar mai fi saritul peste masa de seara .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput