Strumfi de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 7
Vivela spune:
Si ca sa nu uit: daca v-ati plictisit de Cutiuta Muzicala (noi cam da), dar totusi vreti sa ramaneti prin zona, am gasit www.andantino.ro/principala.html" target="_blank">aici un site, cu muzica pt copii, gratis.
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
stefania_97 spune:
Neata fetelor,
Harnicute ca intotdeauna ati terminat deja un capitol.
Vreau si eu la cura de slabit.
Am 80 kg si vreau sa pierd 10-12 ca sa fiu ca inainte de nastere.
Mie Dr. mi-a spus ca exercitiul fizic stimuleaza lactatia. Eu am intrebat daca pot sa fac jogging.
O zi buna fetelor
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
ghinetz spune:
Vorbeam mai luna trecuta de masti si sampoane pentru spalat parul. Poate functioneaza www.resursadefun.ro/de-mere.htm" target="_blank">ASTA
A!. Uitasem sa spun: buna dimineata!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Am admirat poze cu Sabina, Davidush, Deni, Radu, Ingrid.
Tizo, primim kg de la Olguta, cum nu.
monicabo, eu las pe bb cu bona, e o straina, dar sper ca e de incredere. Am luat-o dintr-un anunt de pe net.
vivela, multumesc de site.
Cred ca am actualizat lista cu 'marea slabire' cu toate datele; daca vedeti ceva lipsa va rog sa editati (sau mai ziceti o data).
Si eu sint multumita de prima zi, desi nu am slabit, ba din contra; am invatat insa ca pastrama de porc si pizza nu ajuta la slabire chiar daca sint mincate inainte de ora 14. Nu am pus gura pe cioco, si am facut cute 15 min de abdomene si fesieri in ambele dimineti; era sa ma duc si la un tae-bo ieri la 7, dar ar fi un inceput prea brusc, cred ca nu m-as mai fi miscat 2 saptamini din pat. Merg miine la un aerobic si o sa vad cum ma simt. Oricum, vreau sa fac si aerobic si fitness; si masaj anticelulitic daca ziceti ca da rezultate.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
quote:
Originally posted by ghinetz
Vorbeam mai luna trecuta de masti si sampoane pentru spalat parul. Poate functioneaza www.resursadefun.ro/de-mere.htm" target="_blank">ASTA
A!. Uitasem sa spun: buna dimineata!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Super tare!! Oana m_ai binedispus de dimineata!! In puls deschisesem si situl cu muzica pentru copii dat de Vivela si exact cand terminat babuta declaratie a inceput un cantecel..Hora oltenasilor.. rad ca nebuna singura!!
Vivela Frumos situl!
Cristina e tare frumos filmuletul! Mi_a placut mult ideea cu anotimpurile si mi_ai inspirat si pe mine sa ma apuc sa fac unul!
Eu de azi am inceput regimul disociat, adica mananc numai legume fructe azi! Daca vrea cineva regimul vi_l dau e destul de hard dar eu cu el am slabit 10 kilograme dupa ce am venit in Franta... dar 10 kilograme in vreo 5-6luni!
MADA mamica de Emily 07/08/07
X-ray spune:
buna dimineatza!
am admirat si eu ieri doi adorabili david si sabina!iar ingrid ne-a bine dispus dimineatza si mie si elisei,cristina sa-ti traiasca e superba,a meritat tot efortul filmul e reusit!
in legatura cu "marea mea slabire" sunt jalnica...la categoria "nu faceti ce face popa si ce zice popa" ma inscriu fruntasa.am reusit sa beau 2 l de apa,am mancat fiert(pulpe de pui cu morcovi si cartofi fierte in suc propriu) dar aseara tot am bagat 3 bomboane mari de cioco.parca nu puteam sa ma opresc...gimnastica nu am facut,dar am iesit cu elisa in brate cam 20-30 minute,batea rau vantul pentru carucior, si m-a rupt de spate.
dar pentru ca nu am fost cuminte azi voi"purta" o bila neagra la semnatura.sa-mi fie rusine!
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
aylin_tarcan spune:
buna dimineata!
cristina, foarte frumos filmuletul.
eu ma laud cu un copil marait rau de ieri, si cu vreo 3 bile negre. sper ca de azi sa schimb foaia. ieri chiar nu am apucat nici sa respir.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
nma spune:
salutare
e buna faza asta cu slabitul. eu bag la greu ciocolata. azi in timp ce citeam am vrut sa mananc, dar m-au apucat remuscarile si mi-am curatit un pomelo. eu nu prea sunt prietena cu fructele dar o sa incerc si eu sa slabesc. daca voi puteti pot si eu. pacat ca e dulapul plin de dulciuri. deci vreu si eu in listuta. acum am 60kg. trebuie sa scap de 4kg, dar problema e burtica. deci nu scap fara abdomene.
timi sunt bine multumesc. stau rau cu timpul liber caci sunt in sesiune. am scapat de un ex, dar mai am trei.
andra e bolnavioara. de data aceasta nu a mai scapat si ia antibiotic. mai facem de doua ori pe zi aerosol. ieri dr ne-a recomandat sa trecem pe gentamicina (a avut febra toata noaptea), dar eu prefer sa mai astept. acum e mai bine. sper sa scapam cu suspensie.
pt ca vomita destul de mult m-am hotarat sa-i dau cereale. in 15 a primit prima ligura. ii plac, dar nu ii dau mai mult de o lingura. rezultatele sa vad caci vomita mai rar.
bona are probleme de sanatate asa ca nu stiu cum o sa ma descurc. de luni se interneaza. cred ca voi renunta sa mai lucrez o perioada. si azi sunt singura cu copiii. de dimineata ca sa-l duc pe alex la gradi am mers si cu andra si ea saraca era adormita.
nonna condoleante pt bunica ta. si bunica mea are 83 de ani. din pacate nu am mai fost pe la ea de cand o am pe andra (sta destul de departe). cum se face fata bine trebuie sa-i facem o vizita.
eu mai am de citit din urma multe pagini, sper sa imi fac timp sa recuperez.
va pup
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
Vivela spune:
quote:
Originally posted by alina.a
dar pentru ca nu am fost cuminte azi voi"purta" o bila neagra la semnatura.sa-mi fie rusine!
povestea noastra...
Alina.a, eu n-am vazut bila neagra de la semnatura . Probabil ca acum ti-o agati, dar nu cred ca purtatul de bile negre, chiar mari si grele la semnatura, slabeste .
Haideti mai fetelor, putina vointa!
Eu ma tin tare, pe masa din bucatarie troneaza vreo 3 mosi craciuni de ciocolata de la sarbatori, iar eu ma fac ca nu-i vad .
Pot sa-mi pun si eu o bila alba la semnatura ?
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
X-ray spune:
na ca am pus-o si acum ma duc la abdomene,sic!
povestea noastra...