Strumfi de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 17
Vivela spune:
Sa nu uit: fetelor, ati cumparat DVD-ul Danei Nalbaru - Cum sa-ti ingrijesti copilul? Daca nu, felicitari!!!. Am trimis pe mailul comun linkul catre un site unde puteti sa-l vedeti, pe bucati.
Doamneeeee! Pacat de timp, am auzit atatea tampenii in filmuletele alea incat ma felicit si acum ca nu l-am cumparat!(desi imi trecuse prin cap).
Ar fi trebuit sa se intituleze :"Greseli in cresterea copilului" !
Uitati-va si indignati-va si voi!
PS: pacat din nou, dr acela ginecolog, cu care vorbeste in eposidul XIII e dr meu, un dr super de treaba, imi pare rau pt el ca si-a pus numele intr-un astfel de material , chiar daca ce zicea el era OK.
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Gabrielabv spune:
Fetelor care ati inceput sa le dati piure de morcov la copilasi am si eu o intrebare, copii vostri fac kk plin de morcov? Medeea face asa si i-am dat de doua zile piure din supica. Oare sa nu-i mai dau? O fi prea repede? Plus ca a inceput sa faca iar de mai multe ori pe zi ceea ce nu se intampla de la 3 luni.
Ma lamuriti si pe mine, va rog.
brazuca25 spune:
Neatza!
madabout2003 sa stii ca te inteleg perfect. Si mie mi se face dor de Deni cum era cand era bebe mic mic. Iti dai seama ce dor o sa ni se faca cand or avea vreo 15-20 de ani!
Parerea mea este ca fiica-mea seamana cu mine. De la tati a luat genele foarte lungi, capul tuguiat (zici ca e Oblio, nici o caciula nu se aseaza ca lumea pe cap), fruntea bombata si firea lui mai agitata si mai activa. Nu e lenesa ca mami. In rest seamana cu mine.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni
brazuca25 spune:
Gabriela si Deni a facut kk portocaliu dupa ce am inceput cu morcovii de am zis in prima zi ca fac infarct ca am crezut ca a facut cu sange! Noroc ca am studiat mai bine si am vazut ca de fapt era morcov. A ras maica-mea de mine dup-aia de s-a stricat!
Am si eu CD-ul Danei Nalbaru primit de la cineva, dar nu am stat sa ma uit la el prea tare. Oricum am vazut ca sunt oarece greseli. In nici un caz nu as fi dat banii pe asa ceva.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Deni la 5 luni
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
Fetelor care ati inceput sa le dati piure de morcov la copilasi am si eu o intrebare, copii vostri fac kk plin de morcov? Medeea face asa si i-am dat de doua zile piure din supica. Oare sa nu-i mai dau? O fi prea repede? Plus ca a inceput sa faca iar de mai multe ori pe zi ceea ce nu se intampla de la 3 luni.
Ma lamuriti si pe mine, va rog.
http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Eu i-am dat piure de morcov cu cartof. Si tot asa facea kk cu bucatele mici de morcovi. Nu cred ca ar trebui sa te preocupi. Din cate am inteles morcovul e laxativ. Poate ca din cauza asta face kk mai des.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
Vivela spune:
brazuca, esti tu ingaduitoare cu "oarece greseli".
Pai numai ce-mi aduc aminte (ca m-am uitat aseara) - cica tii copilul la san nu mai mult de 15-20 de minute, ca altfel transforma sanul intr-o suzeta. Cica dupa cele 20 de minute, daca copilul mai vrea sa suga, ii dai completare cu lapte praf !!
(si mai si exemplifica asta!).
Si asa pierd mamele laptele, uitandu-se la "sfaturi avizate" date de "asistenta Magi"! (care e o tipa pe mana careia nu mi-as lasa copilul nici sa ma plateasca ea!).
Si multe, multe altele
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Gabrielabv spune:
Multumesc pentru lamuriri, pana acum parca nu a scris nimeni sa ma astept la asa ceva. Mi-a fost teama ca inca nu e pregatita sa digere si alte alimente.
Aylin multumesc de reteta. Intradevar sunt multe oua si margarina, dar la jumatate de cantitate tot am sa ma bag cu prima ocazie.
Brazuca ieri ma uitam cu Dragos la poze si cand ne uitam la Deni, Dragos a spus: pai asta e Medeea. Chiar ca seamana fetele noastre
violetan spune:
Madabout, exact la asta ma gandeam eu ieri!! Imi e deja dor de piciulika cand era mic mic mic!!! De-aia le inteleg perfect pe fetele care fac 2-3 si mai multi! Offff, daca nu eram asa batrana si cu alte diverse m-as mai fi gandit la bb 2(eventual fetitza) dar asta e! Merge si un baitezel doar!
Lid, esti fffff frumoasa si sunt ferm convinsa ca te stiu de undeva! Sunt sigura-sigura! Dar de unde, oare?????? Innebunesc, o sa ma obsedeze toata ziua!
Vivela, pe bune???? Ia sa ma bag si io pe mailul comun sa vad. Ca asistenta copilasului meu a supervizat toata tarasenia asta cu dana nalbaru si era f mandra de rezultat! Oricum, regasesc pana acum multe chestii de ale ei: zilele trecute ma intreba daca bebe al meu n-a gustat niciodata lapte praf pana la 5 luni???!!! Si s-a crucit ca nu vreau sa incep odata cu fructele si legumele. S-a multumit totusi cu faptul ca am fost obligata sa-i dau cereale cu laptik de la mine o saptamana si cu laptik praf dupa...) N-as fi facut asta nici batuta, dar daca nu a mai luat nimic in greutate??!!!
Hai pup la toate fetele ca m-am cam intins!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
CarlaV spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Andreea mea s-a ridicat in picioruse! Se tinea de marginea patului si statea in picioare. Bine, ca s-a luptat destul de mult, mai intai se ridica pe genunchi, si ieri a reusit in in picioare.
Cand am vazut....
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
Wow, felicitari, fetita voinica!
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07