Strumfi de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Am admirat si noi strumfisori si strumfisoare :

Lorinuta e o scumpa, se face mai frumoasa pe zi ce trece

Lid, Iliuta e dragalas foc, are o privire de nazdravan pus pe shotii (nu mai stiu dc ti-am zis, ieri a mers forumul f greu, am scris mai multe mesaje care nu s-au trimis).

Stefania, felicitari pt dintisooor! Asteptam si noi cu infrigurare. Am crezut ca o sa fim posesori de maseluta, era gingia umflata, el isi baga degetele si le rodea acolo, dar se pare ca era doar o inflamatie, ca acum s-a retras. Deci inca bebelusim.

Felicitari, Monica, pt Andreea. Ai fetita mare!

Nonna, la multi ani pt Andrei, sa fie sanatos si norocos!

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Cu cine seamana fetele mamei? Pai cu cine? Cu mine! Cine vede alteva, problema lui. Si daca stau sa ma gandesc...au ceva si de taticul lor. Ei, ca sa termin, cred ca au luat tot ce a fost mai frumos de la noi.

PS. Eram gravida in 12 sapt cu Alexia si aveam poza de la ecograf cu o gagalice, care-mi doream sa fie fetita. De incantare, mergeam cu poza in fiecare birou si o aratam mandra fetelor. Uitati de ce pot eu in burtica! Colegele, sa-mi faca placere, se minunau si admirau( desi nu se vedea cine stie ce - sunt constienta acum) si una dintre ele: "vai.........., dar ce seamana cu soacra-ta". Atunci am amutit si fetele au ras in hohote!

Mergi la inceput

Anto, sanatate multa Soniei .

Va tot aud de bronsiolita. Mai fetelor, cum se manifesta pacatoasa asta de boala? Sa stiu si eu cand e cazul sa-mi fac pb, ca inteleg ca e destul de serioasa. (eu sper sa nu aflam pe propria piele, dar eu sunt genul care nu fuge imediat la dr, si cel putin sa stiu cand ar tb sa-mi revad atitudinea).

Cu cine seamana David? Pai, cu noi (chiar daca soacra-mea insinua ca ar fi al altuia }. Toata lumea zice ca seamana cu mine . Cu tati seamana bine la frunte, sprancene, gura, forma capului si degetele de la picioare, adica fff lungi
In rest, judecati si voi: David, mami, tati.
(pozele sunt de cand aveam fix 3 ani amandoi).
Oricum, eu cam seman cu sotul meu, multa lume ne intreaba daca suntem frati .

Eu uneori glumesc si zic ca a luat ce-i mai bun de la noi: a luat de la mine fizicul, caracterul si inteligenta, iar restul de la tac-su' .

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cafera

Cu cine seamana fetele mamei? Pai cu cine? Cu mine! Cine vede alteva, problema lui. Si daca stau sa ma gandesc...au ceva si de taticul lor. Ei, ca sa termin, cred ca au luat tot ce a fost mai frumos de la noi.

PS. Eram gravida in 12 sapt cu Alexia si aveam poza de la ecograf cu o gagalice, care-mi doream sa fie fetita. De incantare, mergeam cu poza in fiecare birou si o aratam mandra fetelor. Uitati de ce pot eu in burtica! Colegele, sa-mi faca placere, se minunau si admirau( desi nu se vedea cine stie ce - sunt constienta acum) si una dintre ele: "vai.........., dar ce seamana cu soacra-ta". Atunci am amutit si fetele au ras in hohote!

Ti-a bagat un cui la inima .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by ALEXIA2007

Carla oau la ce data ai nascut felicitari!

Multumesc mult, a fost fix la DPN-ul stabilit din nov. 06. A fost si copila ascultatoare si a iesit fix cand trebuia.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineta!
Multumesc Lavi pentru cafea! Te_a ajutat si Lorina? I_am admirat si eu ochisorii!!Wow!

Am mai rasfoit prin poze si am admirat-o pe Ioana a lui Cris_m imi place tare mult poza in care e cu fratiorul ei!! Si Iliuta a lui Lid foarte frumos filmuletul!! V-am spus ca m_ati inspirat si cred ca o sa construiesc si eu unul!

Anto multa sanatate Soniei!

Monicabo felicitari pentru progresele Andreei!

Cu regimul e destul de bine pana acum..Am mancat 2 felii de sunca si la pranz o sa fac peste la gratar....incantat o sa fie al meu ca nu suporta pestele..mai ales la gratar ! Mai ramane sa ma mobilizez cu abdomene si azi si sa rezista in seara asta la ciugulit ca ne ducem la niste prieteni..

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Multumim mult pt felicitari. Si va dorim sa apara dintii ca la noi, far dureri.
Lavi multumim de cafea. Cand cred ca nu se poate trezi de mai multe ori Catarina vrea sa imi demonstreze contrariul si m-a trezit din ora in ora. Deja are 2 luni de sculat de multe ori noaptea.
Nonna La multe luni lui Andrei, sa creasca mare si sa fie sanatos.
Catarina seamana cu sotul. Are de la mine sprancenele si parul in rest e toata a lui tati.
Dar nu ma impacientez avem de gand sa avem 3 copii asa ca unul sin ei o sa semene probabil cu mine
Sa aveti o zi buna.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lid spune:

Buna dimineata fetele!
Multumim mult de aprecieri. Ma bucur ca v-a placut filmuletul. Si uite cum v-am promis scriu mai des. In clubul de slabit as vrea si eu....am 55 si as vrea 5-6 kg sa slabesc....adica sa revin de unde am plecat.....mi se pare ca nu se va intampla niciodata.....dar poate cu ajutorul vostru....am si eu sustinere macar.
Daca se poate sa-l treceti si pe Iliuta in listuta v-am fi foarte recunoscatori deci 15.07 Ilie Theodor Andrei - 36 sapt, 2900kg cu numele e poveste mai lunga. Adica pe el in certificat in cheama Theodor Andrei. Dar la nastere a avut niste complicatii....poate o sa va povestesc intr-un alt mail.....si l-am botezat la spital. Parintele l-a botezat Ilie si de asta noi acum ii spunem toti Ilie. Cam asta e pe scurt povestea. Ii multumim in fiecare zi lui Dumnezeu si Sf. Ilie ca i-a salvat viata baietelului nostru.
De semanat la inceput bebitza semana leit tati...culmea...ca se zice ca baietii seamana cu mamele..el nu era doar tati! Acum de vreo 2 luni parca parca mia aduce si cu mami...unii asa zic...nu stiou daca doar ca sa-mi faca mie placere sau chiar asa o fi...parca si mie mi se pare ca mai aduce putin.
Cam atat deocamdata. Va pup. Sa aveti o zi frumoasa si linistita alaturi de strumfi si strumfite si spor la exercitii!!!!

aliduta si bebe iliuta
http://good-times.webshots.com/album/561818551wrqIYN
filmulet iliuta craciun
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4c31d728bcd84629bb6d27&source=category&category_id=all
filmulet iliuta primele 4 luni
http://www.youtube.com/watch?v=UA6ajVzqTYw&feature=user

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Am uitat sa spun ca am vazut pozele cu Sonia a lui Musetto.. e o papusica dulce!!Mi_a placut poza din prima zi si cea in care o tine tati pe un picior..Doamne cat era de micuta!!! De fapt toti au fost asa mici..mie mi se pare ca e alt bebelus acum, parca nu mai seamana deloc cu ghemotocul ce mi l_au pus in brata acum mai bine de 5 luni!! Si cate odata mi se face dor de ea cum era cand era mica....are vreo logica ce am spus...?

Musetto am mai ramas blocata pe pozele din Santa FE: Winter si Sunset! ..si Los Alamos... Mi s_a facut un chef de duuucca!! Foarte frumoase!!

Cu cine seamana Emily...la inceput mi se parea ca seamana foarte mult cu J acum mi se pare ca seamana si cu mine totusi..forma ochilor e a lui J.. Oricum cum zicea si Vivela si eu cam seman cu al meu de ne intraba lumea daca suntem frati...da de cruce!!

Lid ne povestesti cand vrei tu povestea nasterii lui Iliuta! Bine ca s-a terminat cu bine!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

quote:
Originally posted by musetto
Carla, nu te lua dupa zgatia mea, ca ea n-a avut Chicco Polly si nici Peg Perego la indemana sa le incerce :)) Ca daca ar fi fost asa, nu se stie ce alegea. Vad ca cineva scrisese de un 'deal' bun la Chicco, check it out!

Eu chicco polly cu peste 250 roni nu-mi iau doar de nervi, ca la voi e intre 80 si 125 dolari si n-am chef sa dau aici 450-500 roni. Tot pe a target, walmart sau Rus o sa caut, chiar daca ajung la aceiasi bani ca aici cu tot cu transport.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput