Strumfi de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
X-ray spune:
felicitari catarina pentru dintisor!
lid sa-ti traiasca puiul sunteti tare frumosi toti trei
lavi ai o papusica de fetita.
paticut bine ai revenit!
valen fff faina intrebare ta.la noi e fff simplu,cine ne vede nu are nici un dubiu ca acest copil nu e al nostru.asemanarea cu sotul meu este atat de izbitoare incat toata lumea ma intreaba care a fost rolul meu la creerea acestui copil.dar totusi de cand a inceput sa faca gimnastica aerobica elisa si sa mai slabeasca(ea da dar masa nu) are ceva parca si al meu....parca fruntea ochii si nasucul,ceva acolo e si de la mine.dar a mostenit clar buzele de Angelina Jolie ale sotului.insa nu are culoarea ochilor mei,oricat mi-am dorit eu.acum sunt un gri-verzui-caprui,asta inseamna caprui clar peste ceva timp.dar sunt superbi si asa.
azi imi dau bila jos ca ieri am fost tare cumintica.am facut peste 60 de abdomene,gimnastica pentru picioare,m-am plimbat o ora si cu eli cu caruciorul,am mancat peste cu ciuperci si doar 3-4 biscuiti,astia nu se pun asa-i?
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
musetto spune:
Am vazut si eu filmuletele facute de Cristina si Lid. Sunt foarte frumoase, iar de bebei nu mai spun!!!!
Lorinuta de Lavi, dar ce computationista esti si ce bine iti sta in rosu :)
Felicitari pt bebeii posesori de dintisori :) La noi apare un coltisor, dar nu frontal, ci ... mai lateral (jos stanga). Cam ciudat, nu?
Carla, nu te lua dupa zgatia mea, ca ea n-a avut Chicco Polly si nici Peg Perego la indemana sa le incerce :)) Ca daca ar fi fost asa, nu se stie ce alegea. Vad ca cineva scrisese de un 'deal' bun la Chicco, check it out!
Am trimis si eu pe adresa comuna un link cu niste poze cu Sonia. Eu ma duc la culcare, dar va urez o zi cat mai buna!
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
poze
Nonna76 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Ieri am implinit 6 luni-avem 2 dinti,apucam tot ce gasim in cale(mai ales perdelele le jumuleste)si aproape stam in funduletz.De rostogolit eu cred ca o va face dupa ce merge ca nu da semne.
A mincat si Andrei dovlecel si citeva pastai si le-a inghitit,nu stiu daca i-au placut ca mie nu-mi placea.
Eu am fost aseara la aerobic si a scos untul din mine instructorul.A durat o ora fara nici o pauza .Si in privnta laptelui stati linistite am venit cu sinii betonati acasa(creste productia).
Am vazut si noi poze de copii frumosi si filmuletele cu Ingrid si Iliuta.
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Am admirat si eu poze cu Lorina si Ioana.
Azi dimineata nu am mai facut sport, dar sper sa merg diseara la aerobic.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
Raportam piticutza cu bronsiolita incipienta, am fost ieri la dr si a descoperit-o, facem aerosoli de 2 ori pe zi 5-7 zile. Deci dupa nici 2 sapt de cresa, alta bucurie , bina macar ca nu e mai grav. Sonia e ok, starea ei generala e buna, mananca bine, e vesela si doarme bine. Sper sa treaca si asta fara alte complicatii, mi-a bagat dr un cui cand mi-a zis sa-i curatam nasul des cu ser fiziologic ca sa nu faca si o otita pe deasupra.
va pup, ma duc sa lucru un pic,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
cris_m spune:
nonna, la multi ani pentru andrei si felicitari pentru cei 2 dintisori si ora de aerobic
stai linistita cu rostogolitul ca nu e nici o gaselnita,cand o fi omu' dornic se va intampla;ioana se intoarce de pe spate pe burta, a reusit in sfarsit performanta de a-si scoate manuta de sub ea,in schimb incepe sa tipe cand nu mai vrea pe burta si uite asa o intorc eu ca pe clatita de 'nspe ori pe zi
eliza,si eu remarcasem o asemanare intre fetele noastre
felicitari pentru faptul ca-ti seamana;cum te descurci cu 3?baietelul tau e scolar?
mi-e un drag de mor sa ies din casa pe ceata asta,dar trebuie sa-mi depun si eu intr-un tarziu dosarul pentru indemnizatia cea fabuloasa,plina de spume la gandul ca toate s-au indexat pe lumea asta, mai putin aceasta...tara lui papura voda
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
monicabo spune:
Andreea mea s-a ridicat in picioruse! Se tinea de marginea patului si statea in picioare. Bine, ca s-a luptat destul de mult, mai intai se ridica pe genunchi, si ieri a reusit in in picioare.
Cand am vazut....
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze
Vivela spune:
Neata si de la noi... Vreau si eu o , ca sunt cam chiauna, nu stiu de ce, ca am dormit la fel de mult/putin ca de obicei.
Citesc din urma, am tras cu un ochi si cred ca e rost de admirat bebei . Incepe deci dimineata bine .
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Nonna76 spune:
Cu cine seamana copii mei?
Vlad seamana clar cu tata (si cu mine) si la fizic si la temperament- e si nascut la o zi si 53 de ani distanta( tata e pe 7 si Vlad pe 8 martie)-si are ochi caprui ca sotzul dar are niste gene...
Andrei depinde pe cine intrebi.Daca o intrebi pe soacra-mea zice ca seamana cu socru,daca o intrebi pe mama zice ca seamana leit cu o sora de-a mea.Si ochii tot caprui cred ca o sa fie.
N-a vrut nici unul ochi albastri de la mine.
monicabo spune:
Nonna, uitasem, La multi ani pentru Andrei. Sa creasca mare si sa fie sanatos! Uite, a trecut prima jumatate de an din viata lui.
Chiar aveam o curiozitate vis a vis de familiile cu 2 baieti:
Am observat (la baietii mai mari, nu la bebelusi) ca de obicei primul baiat seamana ca fizic f bine cu mama, iar al doilea, tot ca fizic, f bine cu tatal.
Asa a fost si in familia noastra (tata mai are un frate), si in alte cateva familii cu 2 baieti.
Sunt curioasa cum e la voi, cele care aveti 2 baieti...ghinetz, andutzy, jadi, nonna (tu ai dat un raspuns anterior) si alte mame de 2 baieti...
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze