Strumfi de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor, am trimis si eu poze cu bebika la 5 lunishoare pe mailul comun, pt cine vrea sa ne vada (ca de la semnatura, pe hi5 e fff enervant).

Vivelaaa, unde pe mailul comun ai pus aia cu dana nalbaru? Ca io n-am gasit

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Multumim pt felicitari
Vivela, unde sunt linkurile pe care le-ai trimis in mailul comnun?Le-ai trimis recent? Unde sunt, chiar in inbox, sau in vreun folder?
Si cu ce nume apare mailul de la tine?
Eu chiar nu am gasit, de aia te intreb si sper sa nu te superi!
Aaaaa, si f dragalas David

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_m spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv

fetelor sa nu radeti de mine dar cum ajung si eu pe mailul comun?

http://gabrielabv.hi5.com
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

ti-am trimis PM

cris_m

mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Aa, si mi-am mai amintit una, cica sa dai copilului nectar de fructe de la 4 luni daca e alaptat la san! Bine, si pediatra mea sustine asta , nu stiu ce naiba au! Parca ar primi comisioane pentru fiecare bebelus diversificat mai devreme!
Plus cica sa dai copilului ceai putin indulcit! De ce sa dai ceai? Si mai ales, de ce indulcit???
Offf...

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

verific sa vad dc a ajuns, e trimis chiar din mailul comun

uitati-va in SENT

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Violeta, de ce sa nu mai faceti inca un copil daca mai vreti? Nu cred ca esti chiar asa in varsta...
Si noi ne mai dorim inca un copilas...

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, Mada, si pe mine si pe sotul meu ne credea lumea frati, totusi Saby seamana mult cu el.

De dvd-ul de care vorbiti nu stiu nimic, dar ce aud ca e pe el sunt clar aberatii. Eu m-am indignat cand am citit ca Adriana Bahmuteanu va scoate un dvd cu sfaturi despre cum sa-ti cresti copilul si sfaturi pentru cuplu!!! Adica sa ma invete pe mine cum sa ma marit si sa divortez de n-spe ori, cum sa fac cezariana ca sa nu doara tare, cum sa renunt la alaptat ca sa-mi reiau viata mondena si cum trebuie sa stau noaptea sa ma joc cu bebe in loc sa dormim toti.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

monicabo, felicitari pentru andreea!

mada, da, si tu semeni cu sotul tau! si si eu seman cu al meu!

iar alma nu stiu cu cine seamana! unii zic leit mama, altii leit tata, altii leit soacra....asa ca eu nu am idee

gabriela, da jumate sau chiar o treime. si poti pune unt in loc de margarina. nici eu nu fac toata cantitatea aia.

fetelor de vorbiti de bb2, si eu as vrea dar nu cred ca ma mai tin nervii la inca o sarcina ca asta si la inca 4 luni ca primele 4 cu alma. sa vedem. ca mult timp de gandire nu prea am. si ma mai gandesc si cum o as face fata cu alma mica si cu o gagalice.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CarlaV

Vivela, Mada, si pe mine si pe sotul meu ne credea lumea frati, totusi Saby seamana mult cu el.

De dvd-ul de care vorbiti nu stiu nimic, dar ce aud ca e pe el sunt clar aberatii. Eu m-am indignat cand am citit ca Adriana Bahmuteanu va scoate un dvd cu sfaturi despre cum sa-ti cresti copilul si sfaturi pentru cuplu!!! Adica sa ma invete pe mine cum sa ma marit si sa divortez de n-spe ori, cum sa fac cezariana ca sa nu doara tare, cum sa renunt la alaptat ca sa-mi reiau viata mondena si cum trebuie sa stau noaptea sa ma joc cu bebe in loc sa dormim toti.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Pai normal ca vor sa ne invete! Toti care au apucat sa devina persoane publice se cred indreptatiti sa dea sfaturi in stanga si in dreapta. Dar de fapt totul e doar o afacere, din pacate pe seama multor mamici nestiutoare, care vor pune in practica ce au vazut pe DVD.
Cu atatea informatii la indemana (informatii pertinente si actuale), nici nu mai cred ca intentiile celor care au scos DVD-ul au fost bune .

_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

monicabo, felicitari pentru andreea!

mada, da, si tu semeni cu sotul tau! si si eu seman cu al meu!

iar alma nu stiu cu cine seamana! unii zic leit mama, altii leit tata, altii leit soacra....asa ca eu nu am idee

gabriela, da jumate sau chiar o treime. si poti pune unt in loc de margarina. nici eu nu fac toata cantitatea aia.

fetelor de vorbiti de bb2, si eu as vrea dar nu cred ca ma mai tin nervii la inca o sarcina ca asta si la inca 4 luni ca primele 4 cu alma. sa vedem. ca mult timp de gandire nu prea am. si ma mai gandesc si cum o as face fata cu alma mica si cu o gagalice.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Petra, nu cred ca bb2 trebuie neaparat sa fie la fel de agitat ca Alma. Ai mei ziceau despre fate-miu ca urla toata ziua, ca erau capiati, ca nu stiau ce sa-i mai faca sa taca, cica le venea sa-l arunce de la geam . Dar eu am fost f cuminte, n-au avut niciun fel de pb cu mine.
Deci copiii difera mult intre ei, chiar daca sunt frati.

Eu zic asta ca poate dati voi startul la bb2 si ma iau si eu dupa voi .

_

Mergi la inceput