Strumfi de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna seara fetelor.....

unele dintre voi se plang ca nu au mai scris de muuult. apoi de mine ce sa mai zic. cred ca sunt cateva luni bune de cand citesc, citesc, citesc (apropo tare harnicute mai sunteti) dar nu scriu nimic. sa-mi fie cu iertaciune dar timpul si starea de psirit nu prea mi-au permis sa fiu printre voi si prin scris.

despre noi.. azi facem 5 luni, raportam o greutate de 7800 g si o lungime de 65 cm. Multumim celui de Sus ca nu am racit deloc (doar o tuse rebela acu vreo luna) dar a trecut usor dupa 5 zile de Humex.

noi nu mancam san fapt pentru care am inceput diversificarea astfel:
- dimineata la 6 jumate - lapte
- la 9 jumate lapte
- la 11 - cam 125 grame mar
- la ora paranzului... in genere cam pe la 13 - supita din cate legume proaspete se gesesc pe piata.. si alternativ mai papam si piure din legumelele respective.
- dupa-amiaza la 5 laptic
- seara la 9 jumate....orez cu fructe de la humana - cu lapte (cam tot vreo 125 g)

adormim cuminte in jur de 10- 10 jumate.. si ne trezim pe la 6 jumate ca sa luam prima masa.

cam atat despre noi revenim cu cateva raspunsuri.
poze cu noi la semnatura.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/sets/72157602376880550/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Lid foarte frumosi sunteti. M-ati ambitionat sa crosetez si eu la un filmulet, ceva.

Incantator (pentru Daria ) si La vaca lola.

Anya multumesc de intrebare. Daria e o scumpa. Daca pana acum ceva timp mi-era foarte draga acum sunt...nu stiu cum sa zic. Imi vine sa o mananc toata cand o vad cu picioarele in sus de le duce la gura, cand se tot rostogoleste de nu mai pot sa o las singura deloc, cand se joaca asa frumos cu o punga inconjurata de atatea alte jucarii, cand rade asa de cristalin cand o ridic in sus, cand trage de tot ce apuca si e tare mandra cand rostogoleste si prinde o ditamai sticla de apa de 2 litri.
A, si vroiam sa va mai zic ca parca a inceput si Daria sa zica ...nu pot sa le numesc consoane, insa nu mai sunt numai vocale. E asa un tril foarte frumos, ca de gugustiuc.

Eu nu va zic cum stau cu cura de slabit, ne vedem miercuri la cantarirea generala.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

lid foart frumos realizat filmuletul cu Iliuta, iar Iliuta este tare frumoasa .

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Ma bucur ca ai mai dat un semn de viata paticut Credeam ca ai patit ceva.

Vroiam sa va intreb si eu doua lucruri:
- Daria are ochii negri. Nimeni din familie (cel putin pe cei pe care ii cunosc eu) nu are ochii negri. Credeti ca i se mai pot schimba in caprui acum? Peste doua zile face 6 luni.

- Are cineva Leg Magic (sau asa ceva). Am vazut la teleshoping. Nu am cumparat nimic de la astia. Nu stiu daca sa am incredere. Bicicleta nu vreau pentru ca am facut la o prietena si mi s-a parut tare greu.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

in primul rand vreau sa va spun ca de cand sunt nu am \vazut copii frumosi ca ai nostrii - fetelor de iul-aug 2007. nu sunt cioara . dar pe oricine ati intrba veti edea ca am dreptate.. nu nominalizez dar va jur ca am vazut toate pozele fie din contul comun fie la semnaturi fie link-uri prin mesaje.

nu pot sa nu amintesc ultimele doua filmulete care sunt extrem de dulci.

multumesc Ddanagah si andreea_c care si-au mai amintit si intrebat de mine pe forum.

in ce priveste serviciul l-am inceput si eu cu mult timp in urma.. Miron-ul meu ramanand cand in grija lui tati cand la bunici.

pe listuta de slabit as vrea sa ma puneti si pe mine cu 75 kg la aktiv si cu dorinta de a ajunge la 65 cat aveam cand am ramas insarcinata.

in rest va doresc toate bune si sa ne auzim cu bine.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/sets/72157602376880550/" target="_blank">Miron Petru

Mergi la inceput

Ma duc sa imi hranesc fata (incercam spanacul) dupa care ma intorc sa vad poze cu Miron

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Fetelor, intru scurt ca sa va spun ceva important!

La Cora scaunul de masa Chicco Polly este 445 ron, plus cadou o farfurie termica. Eu am fost la Cora Pantelimon dar cred ca ofertele le au la fel in toate magazinele. Deci, fetele care nu au luat inca scaun si vor Polly sa dea atacul cat mai sunt in stoc. Mie-mi pare rau ca am luat saptamana trecuta...

Mami de Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

quote:
Originally posted by ddanagh
- Daria are ochii negri. Nimeni din familie (cel putin pe cei pe care ii cunosc eu) nu are ochii negri. Credeti ca i se mai pot schimba in caprui acum? Peste doua zile face 6 luni.Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)poze cu Dariuta mea
da' de ce ii vrei caprui si nu negri? io cam inteleg ce spui, pt. ca si Ines ii are albatru cenusii desi nimeni din familie nu-i are asa . Atat eu cat si sotul provenim din familii de bruneti cu ochi caprui (pe alocuri verzi) si noi totusi am reusit sa facem impreuna un copil blond cu ochi caprui si unul saten(deocamdata) cu ochi gri albastrui. cristina, ma intorc sa vad filmuletul cu Ingrid.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Pai tocmai asta-i ca as vrea sa-i ramana asa negri.

Editez ca sa va zic ca pana la urma poate sa ii aibe cum ar fi, tot frumoasa e doar ca asa nu mai zicea soacra-mea ca seamana leit cu cumnata-mea (n-am nimic cu ea saraca dar orgoliul meu are de suferit).

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Un esec total spanacul (cu cartofi). Ziceai ca-i martian, asa se facuse pe fata. Si-a mai bagat si mainile in gura sa vada ea ce e verzaciunea aia.

Paticut, Miron e un bebelush foarte expresiv, are o mimica aparte. Sa va traiasca.

Multumesc Blueris pentru anunt. Poate se duce si al meu 'sos' maine sa achizitioneze.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput