Strumfi de iulie-august 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
valen spune:
chiar, de mult vroiam sa va intreb cu cine seamana copii vostri (ciudata intrebarea, recunosc). sarah de exemplu este o copie fidela a sotului meu. fiecare particica din corp ii seamana pana la cele mai mici detalii: forma ochilor, nasul,gura, forma degetelor de la maini si de la picioare, forma gambelor, constitutia in sine. are insa urechile mele si ochii mari, la fel ca ai mei. cam atat...(parul blondin n-am descoperit de unde il are). Am fost mie in suta sigura ca Ines va fi copia mea fidela si deja imi imaginam un bebelus cu forma picioareleor mele, bla bla bla. Nop: Ines seamana cu toata familia: gropite de la bunicul meu, formatul de ochi de la bunica lui ovidiu, degetele de la maini, urechile, nasul si forma buzelor de la mine, forma fundului de la soacra-mea (bine, nu ma plang), forma picioarelor de la cumnata, degetele de la picioare...tot de la bunica sotului. Ochii albastri i-as atribui totusi bunicului meu desi nu-mi amintesc foarte bine culoarea lor. asta e asa o observatie, ca eu le iubesc indiferent cu cine seamana. Cand voi avea timp am sa va pun 2 fotografii; una cu ines cu basmaluta si alta cu bunica, sa vedeti asemanare.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
ddanagh spune:
Valen La cum ai descris tu asemanarea mi-am si inchipuit cum i-ai aliniat pe toti la zid si i-au dezbracat sa vezi cu cine seamana fetele. Hi, hi,
DAria semana cu oricine din familia sotului numai cu mine nu. Acum, serios vorbind chiar nu are nimic de la mine. Seamana foarte mult cu Adi cand era bebelus insa nu leit. Chiar ieri am scos niste poze dintre care una pe burtica alb negru ca sa fac un fel de tablou oglinda cu o poza asemea de-a lui Adi. Si asa mi-am dat seama ca nu e chiar izbitoare asemanarea asa ca sa ma mai scuteasca familia Gheorghe ca seamana perfect cu ei. Na. Am zis-o
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
ddanagh spune:
Merge extraordinar de greu DC-ul
poze cu Dariuta mea
lorinaoo1 spune:
Lid sunteti o familie frumoasa, frumos filmuletul.
Paticut sa mai vii pe la noi, adica sa ne scrii, ca ti-am dus dorul. Miron e un scump , seamana cu Lori a mea la falcute.
Avem si noi poze noi, pt cine vrea sa vada.
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
elizas spune:
quote:
Originally posted by ddanagh
Ma bucur ca ai mai dat un semn de viata paticut Credeam ca ai patit ceva.
Vroiam sa va intreb si eu doua lucruri:
- Daria are ochii negri. Nimeni din familie (cel putin pe cei pe care ii cunosc eu) nu are ochii negri. Credeti ca i se mai pot schimba in caprui acum? Peste doua zile face 6 luni.
- Are cineva Leg Magic (sau asa ceva). Am vazut la teleshoping. Nu am cumparat nimic de la astia. Nu stiu daca sa am incredere. Bicicleta nu vreau pentru ca am facut la o prietena si mi s-a parut tare greu.
poze cu Dariuta mea
Si eu am avut ochii negri pana la 2 ani, desi nimeni nu i-a avut asa in familie. Acum ii am caprui. Primii mei doi copii au avut ochii albastri pana la 6 ani. Acum ii au verzi. Deci culoarea se poate schimba si mai tarziu.
Eliza, Octavia (21. 02. 1996), Antonio (09. 10. 2000) si Amelia (07. 08. 2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/14533015@N05/sets/
ALEXIA2007 spune:
Salutare!! ce ritm alert aveti la scris am o multime de lecturat,am lipsit un pic pt. ca Alexuta nu sa simtit prea bine,nu stiu ce a avut,dar a facut 39.2 Duminica n-eam intalnit cu niste prieteni care avea unu din copii cu rubeola,nu stiau atunci marti sa comfirmat ea nu are bubite,dar se comporta ciudat, dr. a vazuto si a zis ca sar putea sa aiba o viroza,temperatura nu mai face dar nu mananca mai nimic.De sana-sol stiti ceva?
Mirela mami deAlexia-Ilinca(20.07.2007)
poze noi http://www.flickr.com/photos/22288778@N04/page3/
aylin_tarcan spune:
stefania, felicitari pentru dintisor! si eu vreau!
carla, pai poti sa faci jumatate.
mada, succes la papaciune! si eu cred ca o sa tin piureuri in bibe avent. ti-am trimis PM
oaana, ca in primele 4 luni nu mai tipa. adica mai are si pauze. e mai bine, ce sa zic. mai exista si exceptii, zile groaznice ca ieri sau ca jumatate din azi. dar in rest macar nu mai e mereu vinetie de plans.
blueiris, multumim mult pentru pontul cu scaunul!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
lavi, imi plac tare tare ochii lorinei!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
CarlaV spune:
Aylin, si daca fac jumatate tot doza aia de harnicie imi trebuie... .
Fetele care vor sa slabeasca, zic si eu ce mi s-a zis cand ma plangeam ca nu-mi arata buricul ca inainte: s-a largit in 9 luni, da-i 9 luni sa se stranga. Asadar, daca ati pus x kg in timpul y, atunci lasati-i organismului acelasi timp y pentru a slabi cu cele x kg. Altfel nu e tocmai sanatos si nici nu e pe termen lung. Adica nu va descurajati daca vedeti ca acul cantarului sta tot pe acolo cu toate eforturile voastre, aveti rabdare ca o sa mearga, eu ma inscriu sa va fac galerie.
Noapte buna acum ca trebuie sa-mi hranesc fomista, o mai pacaleste taica-su' pana apuc eu sa inchid calculatorul.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07