Strumfi de iulie-august 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Fetelor, v-ati scos puii la plimbare? E o vreme numai buna de plimbat, eu una de-abia asteptam sa treaca era aia glaciara sa ne scoatem si noi nasul mai mult. Noi am fost afara cam 2 ore jumate, sunt terminata de spate ca am fost cu marsupiul.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Alida ai un baietel tare frumos! Si multumim de urari!

Am mancat ok ieri, si m-am scapat numai cu 2 bomboane de ciocolata, d-alea cu visine, greu de rezistat. Azi iar o zi buna desi... am mancat o mare salata de fructe si pe urma m-a luat asa o foame! Eu nu inteleg cum vine asta cu manacatul fructului ca mie in loc sa-mi treaca foamea pe moment mai rau vreau sa mananc. De sport nu m-am apucat dar am sunat-o pe maseuza. Si din proprie experienta stiu ca masajul ajuta foarte mult la remodelarea corpului, dar trebuie facut cu regularitate.

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Fetelor,

Avem si noi un dintisor
L-am descoperit azi de dimineata si suntem incantate.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

am uitat sa spunem dar si noua ne-a placut cantecelul cu La vaca Lola. Am inceput sa il cant si eu prin casa.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Hop si eu.Sint la servici si mi-e un somnnn..Ce frumos ca aveti dintisori,noi mai asteptam inca,pana atunci ne roadem cu spor mainile.Cu slabitul ...am mancat bine,fara dulciuri,fara paine.Cu sportul stau cam rau.Poate reusesc sa rup 2 ore pe saptaman sa fug la aerobic.Si simbata am vorbit cu cineva sa vina acasa sa fac masaj.Fianna ca sa vezi rezultate repede de cite ori pe saptamina e nevoie de masaj? As incerca si electrostimularea numai sa ma vad o data slaba si cu pielea tonifiata.

David Alexandru 16.07.2007

http://community.webshots.com/user/loredana76100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Si eu la serviciu, mi s-a oprit curentul acasa si n-am avut incotro.

Stefania, felicitari pentru dintisorul Catarinei.
Aylin, n-am facut amandine ca n-aveam in casa atata unt, atatea oua si glazura, plus ca n-aveam nici o harnicie din aia de zile mari . Las' ca face sotul donnuts cu ciocolata.
La chestia cu plasticul nu e dracul atat de negru, dar daca vrei sa elimini pe cat posibil factorii de risc din alimentatie, e bine sa folosesti doar sticla. Acum, e clar ca nu se poate, si eu folosesc sticle de plastic si microunde chiar daca stiu cum sta problema. Ca idee de baza, cu cat e plasticul mai colorat cu atat e mai daunator, adica daca ai de ales e de preferat sa bei dintr-o sticla transparenta decat din una maron sau albastra.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Aylin da-mi si mie reteta aia de amandine plsssssss! In legatura cu microundele, plasticul si congelatul nu pot sa te lamuresc ca eu incalzesc la microunde in vase de plastic si mai si congelez la fel! De tinut mancare in biberoane avent la congelator eu cred ca poti de ce nu? Eu chiar ma gandeam sa imi iau niste vase speciale (tot de la avent) pentru pastrat laptele la congelator si sa le folosesc pentru piureuri.
Weekendul asta incepem si noi sa mancam piureuri pentru ca Emily nu se mai satura cu biberoanele! plange dupa ce termina. Urati_mi succes ca ma duc la achizitionat morcovi si cartofi bio..
Stefania felicitari pentur dintisor! De fapt felicitari Catarinei!

Azi am fost la kine si dupa un masaj intensiv pentru abdominali, am facut 50 de abdomene! In plus azi am mancat numai fructe si salate!..Sunt mandra de mine!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am reusit si noi sa iesim afara chiar cu carutul. Cam prost drumul prin parc cu zapada asta asa moale si lipicioasa dar ne-am descurcat. Tot stau si ma stresez singura ca mi se pare ca infometez copilul ca parca nu ii ajunge cat ii dau eu intr-o zi normala, si la san nu prea mai sta decat noaptea. Eu cam asta banuiesc ca ar fi motivul trezirilor ei dese. Nu stiu cum sa mai fac. Azi am incercat sa o pun mai des la san si nu a zis nu, dar nici daca nu o puneam nu comenta.

Am fost cuminte pe jumatate azi pentru ca nu am facut pe stepper si nici nu cred ca mai fac ca ma doare foarte tare spatele. Abia astept sa mai scap de niste kg ca nu mai suport sa ma vad nici in oglinda la cat de elefant arat.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/2149302612/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Deni la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Aylin,chiar si eu voiam sa intreb despre plastice,daca putem pastra mancarea in congelator in recipiente din plastic,s-au nu e bine?trebuie neaparat de sticla?
Am vazut o Ingrid superbaaa,Cristina tare reusit filmul,mi-a venit sa plang cand l-am vazut,nu stiu de ce.
Si Lid are un film reusit deasemenea...
Ce mai sunt strumfi tare frumosi pe aici.
Si Aylin,chiar voiam sa te intreb ce mai face broscuta ,tot asa tipa,ca in ultima vreme nu prea te-ai mai planssi am crezut ca poate s-a cumintit deodata.Te inteleg cat de greu iti este,dar toate au un capat nu-i asa?

Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Va multumesc din suflet ca v-ati uitat la filmult, imi pare tare bine ca v-a placut si voua.
Luna1 iti multumesc mult ca mi-ai sugerat sa incep cu vegetale. Asa am si facut, Ingrid le mananca fara probleme.
Anya20 Ingrid s-a umplut de bubite rosii (in zona gatului mai excesiv) de sub barba, pana la buric. Pe fata nu are nimic, iar pe picoare foarte putin. Tu ce crezi ca poate fi? Multumesc anticipat.
barzuca25 Ingid este ca Dani in ceea ce priveste trezirile noaptea, ne trezim din 2 in 2 ore ca ceasul de obicei. Uneori crede ca ii e mila de mine si ma lasa sa dorm 3 ore. Azi noapte cred ca am inceput sa umblu in somn ca atunci cand m-am trezit pe la 3am Ingrid era cu mine in pat, cam ciudat ca mie nu imi place sa o pun cu mine in pat.
Stefania felicitari pentru dintisorul Catalinei.
Acum hai sa vorbim despre dieta:
Ieri am fost cuminte in ceea ce priveste mancarea. Am mancat doar cand mi s-a facut foame. Dar nu am exersat de loc nici nu cred ca am baut 2l de apa. Azi o sa incerc sa le fac pe toate.
O zi buna tuturor.
Sa auzim numai de bine

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput