Cum sa-l conving sa faca vasectomie?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Sorry am lipsit de la subiect ca am fost plecata , dar nu e niciodata prea tarziu sa raspund si pe mine ma tot amina consoarta cu vasectomia asta , hai ca l-am iertat pana acum ,nu eram sigura nici eu ca numai vreau un bebic , dar acum sunt 100 la 100 ca nu mai vreau , el la fel si totusi nu se intimpla nimic.
Cum a mers prietenul nostru cel mai bun de buna voie si ne silit de nimeni- cand nevasta lui a ramas gravida cu al treilea copil a fugit parca era ars de ceara direct la vasectomie, fata i-a spus nu faci nimic ? nici eu asa ca facem copii si s-a pus fata pe treaba.
Cred ca asa trebuie sa procedam si noi!!
Upssssssss mai vine unul ce ai de gand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Iulia, uite ce am gasit aici, pe forum.

http://www.madalinas.ro/produse/-%20tester%20de%20fertilitate,%20pe%20baza%20de%20saliva.php

Sigur, trebuie luat sub rezerva faptului ca este totusi o reclama. Dar tot acolo sunt insirate numeroase mijloace anticonceptionale. Poate ai putea face o lista scrisa si sa discuti cu sotul tau. "Nu mai vrem bebe, acestea sunt variantele...Este ceva ce am accepta amandoi?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Ba mie una mi se pare lipsa de intelegere din partea sotului, daca el isi "doreste" si alti copii in viitor, dar sotia nu, atunci si-i doreste asa cumva cu alta, si asta mie mi-ar baga un semnal de alarma, pe de alta parte, poate sunt eu tipul ala de femeia-amazoana, dar de ce ma rog, cand femeia se chinuie sa nasca, sa alapteze, sa stea cu copilul atarnat in bratele ei si "contributia barbatului" este doar acel super-spermatozoid "datator de viata"...e asa de greu pentru el sa faca un sacrificiu...adica ea saraca sa aiba parte de toate mijloacele contraceptive de care s-a auzit pana acum, dar "bietul mascul" nu...ca deh isi pierde masculinitatea, si alte d-astea.

As vrea si eu sa stiu cum stam atunci cu "egalitatea intre sexe" daca doar femeia face sacrificii pe altarul familiei.

Aici vasectomia este ceva foarte comun si folosit, n-am auzit vreunul dintre barbatii cu vasectomie sa se planga ca nu mai au farmec, nu-i mai plac femeile, devin impotenti, sunt mai putin barbati si alte basme d-astea .

Mie una daca al meu mi-ar veni cu povesti d-astea, mi-ar spune printre randuri si altele...cam cat de mult "ma iubeste" sau se pastreaza asa inconstient pentru viitoare relatii si atunci nu e ceva profund intre noi, deci nu mi-as bate capul prea mult cu el...si m-as proteja cumva eu de o sarcina nedorita pana la "expirarea relatiei", poate si cu abstinenta, sa vedem i-ar conveni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Fomalhauti

Iulia, uite ce am gasit aici, pe forum.

http://www.madalinas.ro/produse/-%20tester%20de%20fertilitate,%20pe%20baza%20de%20saliva.php

Sigur, trebuie luat sub rezerva faptului ca este totusi o reclama. Dar tot acolo sunt insirate numeroase mijloace anticonceptionale. Poate ai putea face o lista scrisa si sa discuti cu sotul tau. "Nu mai vrem bebe, acestea sunt variantele...Este ceva ce am accepta amandoi?"

Iulia, stiu ca nu e nici o consolare; nu esti singura in situatia descrisa...

oare acel tester e bun de ceva? ne putem baza pe el?

intreb asta pentru ca nici eu nu as mai vrea sa iau pastile anticonceptionale; iar domnul meu, ca un copil mare ce este, e stresat si "nu se simte bine" cu prezervativ...

si cred ca daca i-as propune vasectomie ar fi total bulversat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ilse a raspuns f bine, a pus punctul pe i.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianegrea spune:

E super testul cu saliva, daca ar fi adevarat! Eu oricum o sa mi-l comand si o sa va spun in timp.... rezultatele.
Mersi tare mult, uau ce chestie faina!
Stiu ca multe fete sunt in postura mea, si am vrea ca sotii, iubitii nostri sa reactioneze altfel la problema asta, dar fetelor pana la urma nu putem face noi nimic sa le schimbam mentalitatea, poate o sa le cada ceva din cer si o sa le mai largeasca orizonturile, pana atunci ... speranta moare ultima.
Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by ilse

Ba mie una mi se pare lipsa de intelegere din partea sotului, daca el isi "doreste" si alti copii in viitor, dar sotia nu, atunci si-i doreste asa cumva cu alta, si asta mie mi-ar baga un semnal de alarma,

Ilse, corect dar ce te faci daca el gandeste altfel. Spre exemplu ca mine. Mie imi plac la nebunie copiii si nu cred ca voi putea sa ma hotarasc vreodata gata, asta e ultimul, promit, pe veci. Pur si simplu nu pot lua o asemenea decizie pe viata...viata e lunga, se intampla multe lucruri, nu intotdeauna ce crezi sau ce iti doresti azi iti doresti si maine..nu vad cum as putea lua o decizie radicala si extrema in privinta corpului meu in cazul asta. (De aceea nu m-am tatuat niciodata, de exemplu.)
Eu nu pretind ca toata lumea sa gadeasca asa, dar mi s-ar parea foarte jignitor ca sotul meu sa traga concluzia ca daca nu imi leg trompele inseamna ca vreau sa fac copii cu altul.
Subiectul asta este la limita rational si emotional...cum nu poti pretinde de la fiecare aceeasi parere, nici nu poti trage concluzii dupa raspunsurile cuiva diferit de tine, judecand prin perspectiva ta.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

inclin sa-i dau dreptate Ioanei.
acum stau sa ma gandesc, ca si sotul meu a fost mereu impotriva tatuajelor, spre deosebire de mine care la un moment dat am cochetat cu gandul...
poate vrea doar sa-si pastreze corpul asa cum l-a lasat Doamne-Doamne!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Inaioana iti inteleg si tie propria ta opinie.
Legarea trompelor banuiesc, scriu banuiesc fiindca nu stiu exact si nici nu m-a preocupat subiectul, ca este ireversibila, nu acelasi lucru se intampla si cu vasectomia, ba mai mult, li se opreste obligatoriu o mostra de sperma in caz de razgandire...deci eu una nu le vad pe picior de egalitate.
Si mai cred ceva, ca treburile astea de planning familial trebuie cumva sa ii priveasca pe amandoi in aceasi masura...adica in cazul de fata el refuza prezervativul, dar si vasectomia, deci se "eschiveaza" lasand totul pe umerii femeii, care mie una personal imi denota "egoism"...si sa fim cinstiti, copiii (nu in cazul in care sunt facuti cu donator de sperma) nu se nasc din sfantul Duh si nici din alti factori extraterestri...deci la placinte ianinte, la razboi inapoi!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by herra

inclin sa-i dau dreptate Ioanei.
acum stau sa ma gandesc, ca si sotul meu a fost mereu impotriva tatuajelor, spre deosebire de mine care la un moment dat am cochetat cu gandul...
poate vrea doar sa-si pastreze corpul asa cum l-a lasat Doamne-Doamne!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Herra cumva ma faci sa zambesc, la vasectomie nu li se taie podoaba exterioara, ca sa i se schimbe cumva fizionomia, ceea ce la tatuaj se intampla, da pana si ala se poate sterge cu laserul...nu insa fara urmari, pielea nerevenind la forma ei initiala.

Mergi la inceput