Cum sa-l conving sa faca vasectomie?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Mi se pare aiurea sa fortezi pe cineva sa accepte o interventie chirurgicala, fie ea vasectomie, legare de trompe, operatii estetice etc, sau sa fii furioasa ca nu accepta.

In alta ordine de idei, tine de responsabilitatea cuplului (si nu doar a femeii) alegerea unei metode contraceptive cat mai sigure.

Pana ajungeti la o concluzie si o intelegere de comun acord, poti cere sa foloseasca prezervativul - faptul ca nu-i place nu are prea mare importanta, cata vreme nu aveti o solutie pentru a va proteja.

Iar daca e vorba de discutii contradictorii, pe tema prezervativului ar trebui sa le aveti, si nu pe tema vasectomiei.

Edit: inca ceva: vasectomia este considerata ireversibila. In putine cazuri poate fi reversibila, si acest lucru in orice caz nu este garantat.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ilse

quote:
Originally posted by herra

inclin sa-i dau dreptate Ioanei.
acum stau sa ma gandesc, ca si sotul meu a fost mereu impotriva tatuajelor, spre deosebire de mine care la un moment dat am cochetat cu gandul...
poate vrea doar sa-si pastreze corpul asa cum l-a lasat Doamne-Doamne!

Herra cumva ma faci sa zambesc, la vasectomie nu li se taie podoaba exterioara, ca sa i se schimbe cumva fizionomia, ceea ce la tatuaj se intampla, da pana si ala se poate sterge cu laserul...nu insa fara urmari, pielea nerevenind la forma ei initiala.

dar nu era vorba de schimbarea fizionomiei, ci a corpului.
hmm...si ma opresc eu prima din divagatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Iulia, sa nu uiti - eu astept impresii despre testul cu saliva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Consoarta ma intreaba ce as dori de St Valentine
la care eu zic Vasectomie! S-a pus pun ras..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Eu consider ca decizia vasectomiei este una personala, care nu tine nici macar de cuplu (nu poti sti niciodata cum evolueaza lucrurile).
Voiam insa sa atrag atentia asupra altui lucru: testul de dupa vasectomie, care este obligatoriu. Cu ani in urma sotul meu a facut o asemenea interventie, nereusita. Noroc ca s-a constatat repede acest lucru, si ne-am "repliat" ca atare. O alta operatia a refuzat, cred ca n-a fost totusi o placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin_c29 spune:

daca ai un ginecolog bun, iti poate recomanda sa iei pastile conform cu analizele tale hormonale....cele de ultima generatie sunt chiar performante, sotia mea le ia de 5 ani fara probleme

singura chestie e sa nu uiti sa iei pastila

succes

Mergi la inceput