Fulguleti de nov-dec-2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 16
Dbunny spune:
Dayanara zi si la Baba Floare ce-i elodia?
Azi am vazut la tv reclama la lapte Puleva Max Energia y Crecimiento...cu Omega3 si DHA...si totusi cuvantul energia nu ma convinge...oare cu niscaiva tei pt linistirea animalutului n-au ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
deeaA spune:
Seara buna,dar vad ca nu e asa de buna ,iar vad cearta intre minunate
ANTONIA de BAMBO!
ANTONIA de SARYTA!
ANTONIO de CRYKETT!
Ktrinel spune:
desiree, nu am comentat niciodata alaptatul la 1-2 ani...ci la 4. e o diferenta. sunt de acord cu tine.
diana, acum ce-ti veni? adica tu ma vanezi pe mine ...in ciuda emoticonului ..replica ta, dupa mine, nu se lega de raspunsul meu (masa de seara) ...dar se lega indirect de alte divergente ale noastre pe care tu ai vrut sa le scoti in evidenta. acuma, pe bune, daca vrei ca eu sa fi trecut peste, fara sa comentez, e una...dar trebuie sa ne asumam ce scriem...si eu imi asum parerea mea.
nu vrei tu batiste fluturande, dar chiar nu isi are rostul pauza ta, cel putin nu din cauza asta. te rog, reconsidera.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by desiree
eventual spalaturi cu ceai de galbenele, musetel, pana ajunge la dr...calmeaza!
.. eu stiu ca musetelu intretine infectia..
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
desiree spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by desiree
eventual spalaturi cu ceai de galbenele, musetel, pana ajunge la dr...calmeaza!
.. eu stiu ca musetelu intretine infectia..
si eu stiam asta ( de la tine chiar) dar stiu ca are totusi efect calmant, ma gandeam ca Alexia nu are chiar infectie, oricum e f bun cel de galbenele, aici tre sa fii de acord cu mine...oricum alege Teutz ceva sa-i faca sa nu o mai usture, macar pana ajunge la dr!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
Ktrinel spune:
ruxandra. am vazut la tv zilele astea ca a venit o instructoare - campioana de tango in ro la buc si se fac cursuri ...despre asta e vorba ?
desiree spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
Dayanara zi si la Baba Floare ce-i elodia?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
nu, va rog, sunt satula de elodia, a ainvadat canalele media, nu vreau sa ne invadeze si forumu
hheeeeeeellpp!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
ruxandra_sb spune:
Cat despre laptele de baza toata copilaria.. eu sper sa fie de baza pan la pubertate si mai tarziu..
..c-asa am vazut io prin filmele americane.. cum copilu cuminte haleste cina acompaniata de-un pahar cu lapte..
si mai bine sa fie lapte decat un pahar de , cappy sau alt junk-drink
Ktrinel spune:
ruxandra. am vazut la tv zilele astea ca a venit o instructoare - campioana de tango in ro la buc si se fac cursuri ...despre asta e vorba ?
chinico spune:
alio.
sunt juma chioara. de osteneala. sanatosi sa fim...
1. bea doarme cu buzi ca vrea ea...l-a vazut pe fotoliu la ea in camera, a intins mana si a racnit. l-a primit. a tacut, l-a strans la piept si gata, s-a instaurat obiceiul..
2. .....ce mai era...pastele. nu prea ii dau ca nu prea fac...cu legume probabil..o sa citesc cu atentie retetele postate de miraco, multam frumos, poate ma inspir..
3. asa. pestele. ti-au raspuns fetele la unison. borcanul e mai putin alergen decat fischi adevaratul.
4. albus. de la un an, fix fix fix ..pandispan.
ktrinela felicitari!