Fulguleti de nov-dec-2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 17
dayanara spune:
dbunny - elodia e o avocata care a disparut, ba ca a omorat.o barbasu ba ca avea nush ce amant etc
eu ii dau nestle crecimineto, e bun rau de tot, beau si eu :) ii iau fara cereale si.i pun eu eventual
puleva nu i.a placut
ivan si dayanara
*crecimiento
Ktrinel spune:
legat de prima intrebare a zilei. eu as vrea sa stiu care e ritualul de culcare seara? adorm usor/repede? stati cu ei pana adorm?
la noi dureaza o ora, inclus urcatul scarilor ...cand nu mai poate, pur si simplu se duce la scari si ne face bye-bye! urca scarile in genunchi (unul din noi in spatele ei, bien sur) si de pe fiecare treapta se intoarce si ne face bye-bye...stiti, suntem ca in secventa aia cu Stan si Bran...byebyebyebyebye....
in camera se razboieste vreo 45 de minute sa adoarma...nu isi gaseste pozitia, se da jos , se mai duce un pic la jucarii, le mai aranjaza, revine in pat, obligatoriu trecand peste mine, ca altfel nu are farmec,...ia suzeta..zici ca adoarme...la un moment dat iar se da jos, mia face cateva ture, se duce la geam , iar vine...iar ma calareste...si tot asa...eu pierd o ora buna seara (din putinele pe care le am la dispozitie, ca daca la 10 nu sunt in pat, e vai si amar de capul meu a doua zi!...gasesc ca dureaza prea mult...daca plec din camera inainte sa adoarma plange...
la voi cum e?
de trezit peste noapte nu se trezeste ,dar sta si in cap si in fund si , obligatoriu, ma vaneaza ca sa doarma pe mine sau macar sa imi dea un cap in gura ...nu radeti si nu ma certati prea tare...
aka spune:
noi am rezolvat iritatia de la fundulet cu baneocin pudra si neopreol. si stat in fundul la aer cat mai mult. multa sanatate.
Antonia de Bambo, Antonia de Saryta si Antonio de Criket
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
Ktrinel spune:
teutz fetita nasei mele a avut asa ceva pe la un an si cateva luni...nu a mers cu nimic, era pana la carne si nu puteau sa identifice cauza...nu schimbase nimic din ce folosea...s-a dovedit ca a fost o ciuperca si a folosit crema cu antibiotic, parca . nu zic ca e asta, dar poate e mai bine sa o vada un medic. iritatii urate se mai fac dupa cura cu antibiotic. atata stiu eu. sanatate!
doradora spune:
culcatul seara: la 8.15 la baitza, vreo 15-20 minute. urmeaza imbracarea in pijamaluta, biberonul de seara cu cereale, pusul in saculetul de dormit, pusi de noapte buna, lumina stinsa, usa inchisa si pana la 9 doarme dusa pana a doua zi pe la 8. a, am uitat sa va zic ca pe la 10 seara ii deschidem usa si asa ramane pana dimineata, ca sa o auzim.
chris + alexandra
bebeii nostri
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Laura13
salutari mamici!
am si eu cateva intrebari pentru cine stie, are timp si chef sa raspunda:
1. cum as putea sa il invat sa doarma/adoarma cu o jucarie/ursulet de plus, eventual in loc de mami si tati?
2. daca este alergic la peste credeti ca as putea sa ii dau peste de la hipp, tratat....oare mai e si acela alergen?
3. cum le pregatiti pastele? ceva retete si eventual ce fel de paste si cat de des le dati copiilor.
4. mamici ai caror copii au DA, ati inceput sa le dati albus? reactii?
5. credeti ca e timpul sa introducem masa de seara (eventual aprox inainte de baita) si sa scoatem bibe?
6. nu mai stiu.....
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
1.de vreo 2 sapt o pun in patut la somn ziua cu puisorul twity,acum il strange in brate si doarme cu el dar numai ziua mai exersam
2.cred ca da si ala e alergen,dar poti incerca poate ii prieste
3.le gatesc la cuptor cu carne,branza sau legume
4.cred ca are deja 1 luna de cand papa outz intreg,nu a avut nici o reactie
5.oricum avea masa de seara dar la culcare tot papa un bibe cu laptic,uneori il mai sarim
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
m_monique spune:
quote:
Originally posted by dandusa
fetelor,Teutz,m-a rugat sa va intreb daca stiti care ar putea fi cauzele iritatiei la fundulet...Alexia ,sufera ingrozitor din cauza asta...o doare,plinge...,nu poate sta in fundulet...,va dati seama...
nu a schimbat pampersi,nici cosmeticele...,nu i-a dat citrice curind...
ii da cu bephanten si o tine in pasa goala...
mai sint copii care se irita asa?
de la ce ar putea fi?
cum sa stopeze lucrul asta?
pina ajunge la medic,ma gindeam ca ati putea s-o ajutati voi...
multumesc
Micuta chinezoaica
andrei se mai irita destul de urat. uneori nici nu stiu de la ce.
pt. iritatie am o crema preparata in farmacie. nu stiu cum se numeste, ca socrul meu mi-a procurat-o. cu crema asta ii merge bine, ca restul cremelor bepanthene, nidoflor au fost frectie la picior de lemn
Andrei (16.12.2006)
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Bambo,
felicitari pentru politaiul tau dragtreci in fata cu paharul
Micuta chinezoaica
nu nu e politai a dat examen cu politia pt redobandirea permisului auto in 10 zile il da inapoi
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006