Copiluti de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

iar am uitat!!!

LA MULTI ANI!!!!!!! de sf. Anton.
TONY
ANTONELLA Isabella
ANTONIA

sa fiti sanatosi, frumosi si daca se poate uneori cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ca bine zici Elisor...

La multi ani Anthony...sa ai un an mai bun si sanatos...

La multi ani Isa,principesa lu' mami...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

LA MULTI ANI Antonia, Isa si Tony !

Lucas-www.gradinitamontessori.ro
Spun si ce nu-mi place la ea-curtea destul de mica si cu mocheta verde. Natura e prezenta in ghivece. Iar leagane/loc de joaca -pauza.
In schimb educatoarele se pare ca sunt ok, copii sunt putini (sunt la inceput), n-au TV, meniul e bun(dar masa nu se gateste la ei, e in sistem catering, nu-i obliga sa stea in pat/doarma. Varianta de program scurt nu au-ca pret vorbind.Cum se cheama gradi din Dorobanti? Aia din curtea policlinicii 1?

Elisor-esti in urma dragaTermenul a fost vinerea trecuta, dar inca nu am primit nici o oferta. Oricum eu mi-am inregistrat cererea de demisie luni-iar acum stau cu ea in sertar-ca nu are cine sa o semneze, sunt toti plecati pana luni la un team-building.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am vazut pozele Adrianei, foarte frumoasa Praga, iti ramane in suflet, castelul N...din Germania o alta frumusete, am avut si eu placerea sa-l "vad", dar piesa cu piesa dintr-un puzzle.
Mi-a placut si bradul vostru rotofei . Astept sa ma invite Aidan in casuta lui si sa ma serveasca cu o cescuta de ceai, crezi ca se poate?

Si pozele Andrei. Ce preocupari artistice are baiatul mamei, sunt noile preocupari, cine stie ce vedeta se ascunde in el, Dragos e bucatica rupta din tine, iar Horia cel serios seamana cu tati, fiecare are copilul lui . Asa tentante sunt copanelele lui Horia imi vine sa-mi infig dintii in ele. Andra, arati fantastic de bine, iar finuta ta (sa-ti traiasca!) e o printesuca eleganta si frumoasa cu niste ochi

Deci, am intrat la recuperari de vizionat poze, incet, incet le vad pe toate, apoi iar urmeaza o saptamana nebuna la servici si nu mai gasesc timp, saptamana viitoare in sfarsit ne mutam in centru, spre bucuria mea si disperarea altor colegi. Ne-am mutat provizoriu si uite ca au trecut 5 ani pana cand ne intoarcem inapoi in sediul mare.

Voiam sa va intreb ai vostri copii vorbesc in somn? Bianca nu numai ca vorbeste (o tot pomeneste pe Miss Malar de la desenele de pe Minimax), dar m-am trezit intr-o noapte auzind-o cum canta Mos Craciun cu plete dalbe. De fapt de ce ma mir ca e innebunita dupa cantecul asta, l-a cantat si-n autobuz non stop, spre deliciul si amuzamentul publicului calator.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ANTONIA, ANTONELLA si TONY !

Gabitza, bafta manie, tinem pumnii sa treci usor peste interventie si sa iasa totul bine.

Eli, imi pare bine ca ti-ai mai revenit si da, vreau pozele, dar nu este nici o urgenta, cand ai timp disponibil. Multumesc ptr complimente, intr-adevar m-am simtit tare bine de ziua mea, o femeie implinita si fericita.

Din pacate in ultimele zile m-am simtit stoarsa de puteri, la serviciu avem mult de munca, ca la inceput de an si in rest abia ma tarasc. Nu am energie, am inceput sa iau spirulina, ca analizele au iesit ok, cu mici exceptii cam toate sunt in limite normale. Ma bucur si va multumesc ca scrieti aici, ma relaxez cand pot cu ce povestiti, dar de scris nu reusesc, abia imi leg cuvintele sa scot cateva randuri ptr adresele pe care n-am incotro si tb sa le fac la birou.

Alex e bine, a lipsit 2 zile de acasa, a dormit o noapte la femeie si cand a venit mi s-a parut o adevarata domnisoara, vroia sa faca totul singura, mi s-a parut tare schimbata. Si eu imi pun problema gradinitei, acum sunt in dilema in ceea ce priveste programul -scurt, la gradinita buna si femeie sau program lung. Trebuie sa ma interesez cat mai urgent ca am vazut ca au inceput sa se traga sforile deja. Si eu imi pun baza in relatii, obligatii, cunostinte si atentii, chiar dc nu sunt de acord cu metodele astea stiu ca nu am alta solutie.

Si sa nu va suparati pe mine ca nu prea fac raspunsuri personale, cand citesc postarile fac de fiecare data cate un comentariu in gand dar nu reusesc sa ma exprim in scris. O sa incerc sa fac progrese in sensul asta, deocamdata imi caut energia pierduta in ceata (ca e mare ceata aici, abia dc mai vad marea desi malul e la cativa metri de cladirea noastra).

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mi-am adus aminte ca trebuie sa incep si eu demersurile pentru gradi din toamna, am vorbit la o gradi care mi s-a parut ok din ce-am vazut pe dinauntru, ce-am discutat, dar nu se stie sigur daca vor avea grupa de germana pentru cei mici, ca daca nu caut in alta parte. Tare mi-ar place sa reusesc s-o dau la germana, adica sa se vorbeasca in germana nu doar lectii de germana.

Fran, asa e, am ramas in urma, scuze. Dar demisia daca e inregistrata...curge. Dupa cele 15 zile pleci la ceilalti sau iti mai iei un relash de o zi doua sa-ti tragi sufletul?

OlgaT am rasfoit paginile anterioare, doamne prin ce-ati trecut cu Tony, atatea zile cu 40 de grade, fara sa stii nimic, fara tratament, un sistem cam timapitel aveti pe-acolo. Eu am facut doar 39 si cum nu mai aveam medic la ora aia m-am dus la urgente, am dat peste o acritura dar in afara de mutra ei n-am ce sa-i reprosez, plus dotarea de la UPU care m-a impresionat placut. Cum se mai simte Tony? Dar tu? V-ati revenit cu oboseala?

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

FRan am vazut gradinita, da ce preturi frate!!!!!!!!! ce le face de banii astia??????? iarta-mi indiscretia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Elisor-am glumit ca ai ramas in urma...nici mie nu-mi vine sa cred de cand ma tot agit sa plec naibii de aici.Nu-mi iau liber, ce sa mai imi iau ca oricum acum frec menta la greu...nu vezi cat am postat in ultimul timp
De vorbit mai le zice si Iepu in somn: cel mai des zice "nu nu nu", incetisor si face si semn din cate un degetezel ca "nu" Un copil foarte intzelegator, v-am zis nu?
Lucas-ii lasa sa nu doarma la pranzsi ii pastreaza putini in grupa

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

BUna ziua!
of, voi imi puneti sare pe rana, cu multa suferinta am inceput si eu sa caut gradi pt Dragos .
Eli, Laura, multumesc din suflet pentru cuvintele de lauda la adresa puilor mei. Va dati seama ca imi creste sufletul in mine.
Eli si Dragos vorbeste in somn, dar el despre TUPU(tot de pe Minimax) sau mai nou despre MIAU PIANU(Pisicile arisotcrate) si PUTANU MINA (motanul Danila - Veronica)
Gabi, ma rog la DD pt voi maine! Sa fie bine!
La multi ani Antonia(monu), Anthony(olga), Antonella(danelutza) si Antonia(Saryta)!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Antonia !
La multi ani, Tony !
La multi ani, ingerasul meu iubit !

Va multumesc pentru felicitari. Stiam ca azi e Sf.Anton, dar cind l-am intrebat pe sot, mi-a comunicat ca-i in iunie, bineinteles cel al catolicilor

Elisor ai dreptate sa-mi dai bataita, nu mai spun nimic ca acum ma doare mina, dar macar am rezolvat-o pe nebuna... am vorbit cu baietii de la primarie sa faca un bine sa taie copacii, acum imi zumzaie masina lor in cap, taie copacii si eu scap de probleme. Aici daca nu creezi conditii sa traiasca toti vecinii linistiti, mai ales ca-i strada noastra privata iar ei au drept de acces, se duce imediat cite unul sa pirasca la primar, iar astia care mi-au spus de copaci sint experti, sint certati cu toti vecinii, mai putin cu noi.
Spuneai de vorbit in somn, Isabella are o perioada de cind se cearta puternic prin somn, ba intr-o noapte s-a dat jos din pat, am gasit-o linga sifonier in picioare, nu inainta ca altfel dadea cu capul de usa, stii ce facea ? imi cerea iaurt, bineinteles ca dormea in picioare. citeodata mai viseaza urit si ma striga, apoi spune ca vrea sa doarma "cu mama".

Oana si eu fac de multe ori comentarii in gind , asta cind sint in oala cu melancolie.

Fetelor, mai sint copilasi care dorm cu suzeta ? Ca nu reusesc s-o dezvat pe Isabella de ea. Dimineata insa, nu stiu unde a pus-o, ca n-am gasit-o la prinz, a miriit vreo ora, pina a adormit, de fapt sper ca doarme, ca-i in patut in camera ei.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput