Copiluti de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 20
ioanailincam spune:
Estie desteapta, mai Androix. Asa am gasit si eu gradi din sectorul 4 ca dupa cautarile mele exista una singura de stat in sector. Dar acum stau si ma gandesc ca vitica ca ar trebui sa am domiciliul in sectorul 4 ca sa am acces, n'est ce pas? Iar noi inca suntem pe sectorul 3 cu domiciliul si nici nu-mi vine a-mi schimba bulitinul.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Acuma mi-am amintit ca m-a intrebat odata Clara daca tin neaparat sa o dau pe Ana la particulara si raspunsul este ca nu, dar daca eu gasisem o singura gradinita de stat in ditai sectorul m-am gandit ca nu am alternativa
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
ioanailincam spune:
Ei, si ma uitai si la cele din sectorul 3, dar bag seama ca astea sunt mai mult spre zona Titan, prea putine sunt spre granita cu sectorul 4 sau 1. Sa vezi cum ne schimbam noi domiciliul.
Dar ca idee, cat ar costa o gradi de stat ca la astea particulare m-am cam lamurit.
Ana - dupa 1 an
Androix spune:
Ioana, tre sa ai domiciliul in sector, dar cum zicea si Cornelia cu putina bunavointa si noroc poti s-o inscrii si la ploiesti ca doar si ea sta in mangalia si o are pe Maria in constanta, daca am inteles bine. Deci se poate, un sector acolo...
Apropo de gradinite, cititi aici ce am patit de dimineata. Am mers in carrefour singura ca sa ma misc mai repede, ca de maine duc iar copiii in berceni ca incep examenele si am fost sa le iau haleala, si cand ma intorc zic ia sa ma abat eu pe la o gradinita sa intreb ce si cum. Mai departe cititi acolo ca mi-e lene sa scriu iar
Gabitza, felicitationes!
Andutzy, imi plac pozele, la multi ani pentru Horia! Trebuie sa te tin minte cu cunostinta asta a ta ca mi-am popus ca in fiecare zi de 14 mai sa facem o poza de familie la studio
Filip ma dispera! Cea mai noua si tare distractie este joaca in wc. Se duce si face singur pipi la oala, in baie ceea ce e laudabil, dar dupa ce termina se sterge si in loc sa arunce hartia la wc se baga pana la coate si el. Georgia mai nou este soldatul svek, merge taras pe coate si are mare viteza. Deja trebuie sa-i inchid usile ca altfel evadeaza de oriunde. O sa fie distractiv cand o sa ridice si fundul. SI cand e in premergator se dovedeste si ea a fi o mica terorista: ii face o deosebita placere sa alerge pisica prin casa, iar aia saraca alearga ingrozita unde vede cu okii fara sa realizeze ca tocmai spaima si viteza ei sunt ceea ce o distreaza mai tare pe Georgia.
Si pentru ca nu am mai facut asta de mult, pun poze si niste filmulete cu ei ca iar ma ameninta 4shared-ul ca-mi inkide contul, macar de data asta mi-au trimis mail... Dar evident acum nu pot
Andreea mama de Filip si Georgia
Tdi spune:
ChrisDun, sanatate multa Carinei! nu cred sa aiba herpangina ca aia se intinde si pe gingii/buze si in jurul gurii, nu numai in gat, probabil e stomatita, tot virala-i dar scapati mai usor!
Gabitza, bravo lui bb! probabil statea intr-o pozitie din care nu simteai shuturile...de-acu' sa te tii!
Androix, ia-le de ciuf pe tantile alea...parca ar fi gradinita lor personala adusa de acasa!
Adriana, cunosc zona UMT...fain ca erati aproape de padure si muzeul satului/zoo, nu?. noi in Timi suntem homeless, am stat 9 ani si e orasul meu de suflet (zona circumvalatiunii, dacia, gh.lazar, cetatii), dar cum parintii mei stau la arad ne-am mutat acolo "cartierul general" cand mergem in tara si la timi numai in vizita...intr-adevar s-au schimbat multe si inspre bine.
Andutzy, la multi ani lui Horia!...ma duc la poze.
ioanailincam spune:
Andutzy - e tare dragalas mititelul! Sa-ti traiasca; nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 6 luni.
Androix - uite de-aia cred ca o sa optez pentru o particulara, nu stiu de ce am eu impresia ca personalul e mai saritor (nu stiu daca neaparat mai calificat); poate pentru ca e o afacere si au totusi interes sa aiba copii (desi probabil si acolo cererea e destul de mare ca sa-si permita sa dea peste nas unui parinte mai exigent si nesuferit in opinia lor. Una peste alta, nu-mi vine sa cred ca am inceput sa ne luptam pentru locuri la gradi: acum 2 ani mi se parea o treaba asa de indepartata, iar acum... e aici si trebuie sa facem ceva.
Gabitza - felicitari pentru fluturas. Of, abia astept rezultatul ala ca sa te poti bucura cum se cuvine de sarcina.
Chris - dar unde ai frecat, draga, netul ca pe aici nu prea s-a vazut. Adevarul e ca nu vreti sa stiti cat l-am frecat eu, am ajuns sa ma uit la Prison Break din lipsa de ocupatie (din fericire, dupa vreo 5 minute m-am oprit ca m-a mustrat constiinta, sunt totusi la munca, sa fac ceva constructiv - cum ar fi sa-mi caut masina. Chiar asa, oare nu gasesc pe forum vreun subiect in care s-a discutat ce masini de faimilie sunt?!
Multa sanatate fetei, suna tare urat boala asta, e contagioasa?
Gata, ma apuc sa programez pleacarea, care va fi iar devreme. Seara buna!
Dar nu inainte de a remarca fete absente: Eli, Loreen, Daniela, Florentina, Monu (stiu ca nu e acasa), Iuliana, Olgutele. In ritmul asta isi da obstescul sfarsit subiectul nostru.
Ana - dupa 1 an
gabitzam spune:
Vine imediat capitol nou
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI, OLGA! Sa ai parte de tot binele din lume si de multa fericire si noroc!
Scuze pentru intarziere, acum am mai citit din uram si am vazut ca ti se faceau urari
Ioana, daca citesti aici pe forum majoritatea postarilor despre gradinitele particulare sunt nefavorabile. Adica nu stiu daca chiar majoritatea dar mie mi-au sarit in oki niste subiecte foarte "scandaloase si scandalizatoare" despre niste gradinite particulare. Si ca sa mai dai si o caruta de bani si nici asta sa nu-ti garanteze ca va fi ok e cam nasol ... Tocmai pentru ca este o afacere se face rabat mult prea usor la lucruri foarte importante, se promite marea cu sarea si de fapt in mare proportie pe-afara e vopsit gardu' si 'nauntru-i leopardu'! Un leopard cam scump pentru ce se ofera dupa parerea mea.
La stat se plateste indemnizatia de hrana 7 lei pe zi iar in zilele in care lipseste de la gradi nu se pun la plata, logic Si parerea mea este ca la stat e mai sigur, sunt mai puricati de inspectorat decat cele particulare, la particulari daca pica un control se rezolva rapid cu o spaga pe cand la stat... Nu stiu, sunt banuielile mele, poate nu este asa, dar imi par mai sigure cele de stat. Si asta nu pentru ca mi-ar fi strugurii acri
Anky, bine ai revenit! Da, am avut si eu pauza mea dar forumul asta da dependenta la nervii capului Ma aprinsesem intr-o disputa pe seama medicului cu care am nascut si mi s-au adresat neshte vorbe care m-au durut pe moment. Pe urma mi-am dat seama ca persoana care mi le-a spus nu merita supararea mea. Din pacate tot pe aceeasi tema mi-am mai furat-o ulterior, chiar de vreo doua ori, desi lectia era invatata si nu mai spusesem nimic. Dar nu-i nimic, deja ma lasa rece
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Capitolul 63
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla