Copiluti de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 19
nelia spune:
Anky, am gasit ca se trage si de la Alexandru, dar si de la Elisabeta.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
gabitzam spune:
Azi noapte am dormit cu Andrei, l-am iertat pe Costi.
Si asta mic i-a strigat toata noaptea de Winnie si Eyore ( Nini si Ior, dupa cum le zice el), desi doarme cu ei in pat. Cred ca visa ceva.
De cateva zile s-a prins care-i treaba cu culorile si ma pune sa-i zic toate jucarelele de culori au. Inca nu stie sa le zica pe toate, si alea de le zice sunt funny (alb=ab, maro=mao, mov=mo, galben=mamen, verde=dede). Eu ma bucur ca incepe sa zica si el cateva cuvinte, bine, rau, cum-necum, dar sa zica ceva, ca deja intram la idei. Ca ai vostrii mai au nitel sin recita Eminescu si al meu tot Mutulica.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
anky spune:
quote:
Originally posted by nelia
Anky, am gasit ca se trage si de la Alexandru, dar si de la Elisabeta.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRUIn viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.
Mai ales de la Elisabeta .Vroiam sa iti spun doar ca e frumos si aparte.
Anca,mami de doi nazdravani
"Happyness is the key to your heart"
Cloreta spune:
Anky, bine ai revenit! Ai luat o decizie buna:))
Gabitza, bravo pentru pui, de acum o sa iti faca observatie daca nu te imbraci asortat.
Ioana, hai ca esti haioasa, la fel si noi o bagam in pat mai devreme ca trancaneste si se fataie o ora.
Lucas, pe bune daca nu a dat roade metoda, se mai frichineste ea tot asa, cere diverse doar canu prea ii mai merge, cu mine cel putin nici vorba. Daca o tinem tot asa
Sa stiti ca si mama respecta programul si in fond ea o trezeste dimineata:) Eu cu mama hotaram impreuna ce si cum procedam, are o experienta huge in cresterea copiilor doar daca e ceva ce mi se pare mie aiurea eu am ultimul cuvant.
Later edit: ma ia inima, lipseste un coleg de doua zile, telefon inchis si nu stim de unde sa il luam, sper sa nu i se fi intamplat ceva.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
gabitzam spune:
Clara, nu aveti telefonul de la vreun prieten, nevasta, prietena, mama, etc? V-a zis ca pleaca undeva in weekendul trecut?
ChrisDun spune:
Salve.
Tot pe fuga - ca am frecat netul la greu zilele astea, de la serviciu, si nu vreau sa ies campioana ... Noi am fost aseara la Grigore Alexandrescu, avea copila 40 de grade. Pediatra n-a vrut sa vina sa o vada (desi locuieste la cateva blocuri de noi), salvarea avea pe lista apeluri de la 11.00 am la care nu ajunsese inca , sotul era plecat in delegatie... O veritabila zi de marti. Sa va zic ca aveam si cheile si talonul masinii dar mi-a fost frica sa ies cu ea ? (1. eu nu vad bine noaptea, 2. unde as fi gasit loc de parcare pe Iancu de Hunedoara si unde as fi lasat-o la intoarcere, daca imi ocupa cineva locul de parcare ?!, ca nu stiu s-o urc pe trotuar ).
In fine, Emi are herpangina (niste vezicule/afte pe amigdale) - chestie virala, deocamdata ii dam antitermice la nevoie (Panadol alternat cu Nurofen; Nevralgin pentru febra peste 39 de grade) si daca febra persista si azi, maine cerem antibiotic.
Din punctul meu de vedere puteti scrie linistite despre gradinite, am inceput si eu sa ma interesez. Pana acum am gasit ca directoarea gradinitei unde vreau sa o dau pe fata e nascuta in '75, deci e tinerica !! Sper ca e si deschisa la minte...
Androix, vezi ca am gasit pentru Sectorul 6 o www.ismb6.edu.ro/retea_t_full.php" target="_blank">Lista cu unitatile de invatamant de Stat, dar pentru Sectorul 2 nu gasesc...
Anky, bine ai revenit.
Redy, scrie-ne mai des !
Tdi, interesanta chestie cu ficatul ...
Clara, spooky ! Scuze pentru detalii, dar cand a murit un prieten de-al nostru - in accident de masina - polizaii de la sectie au inchis telefoanele mobile ale victimelor accidentului, pentru ca sunau "ca la gara". In loc sa raspunda si sa dea detalii, ei s-au simtit deranjati . Sper totusi ca e bine colegul tau.
In rest, toate bune. Azi merge prost forumul, sau imi face pc-ul meu fitze ?
Pupi.
Androix spune:
Chris!!! mersi de link! Nu am facut decat sa inlocuiesc 6 cu 2 si sa las doar adresa de baza, fara lista sau retea cum i-o fi zis si am ajuns la inspectoratul sectorului 2! Super tare! Mersi!
Insanatosire grabnica pentru Emi!
Andreea mama de Filip si Georgia
andutzy spune:
Buna!
Azi la implinirea primei jumatati de an de viata a lui Horia, am fost la o cunostinta care are un studio foto si am facut o SEDINTA FOTO. Va plac pozele noastre?
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
gabitzam spune:
Azi in sfarsit pot sa spun si eu ca am pui miscator in burtica La exact 19 saptamani. Cred ca si-a schimbat cumva pozitia, o fi si el mai odihnit, ca l-am simtit intr-una de dimineata de cand m-am trezit. Ei, cu pauze, nu chiar non-stop. Dar pina azi simteam doar cate o falfaiala, doua, pe zi. Si nu zilnic. De ma intrebam daca nu mi se pare.
andutzy spune:
felicitari, gabitza!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei