Nou stil de viatza (168)
Raspunsuri - Pagina 11
CRISCOSTY spune:
Mamicadulce, Eftimie mult succes cu daneza, mie nu-mi place, dar daca voua vi se potriveste...sa aveti rezultate frumoase cu ea, chiar sunt curioasa cat slabiti.
Carmen esti inca singura cu baietii?
Claudia vezi sa nu fie amigdalele, Dany febra face numai de la ele. Mai bine te duci cu el la doctor. Sanatate
Delia ce faci, inveti? Hai mai ridica nasucul din carte..
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
CRISCOSTY spune:
Fetele...ce-i cu linistea asta? Pe unde sunteti? Merg sa pedalez
O seara placuta va doresc
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
Delidana spune:
Ioana, multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de familie!
Doina, ma bucur ca ai luat examenul si bafta in continuare.
Nu m-am apucat de invatat la modul serios, doar citesc si imi fac temele. Inca mai am de citit vreo 3 carti pina in sesiune.
Saptamina viitoare, joi si vineri am 2 examene.
Miine voi avea o zi lunga....abia seara ajung acasa....
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delidana spune:
Alo, ce-ati patit fetelor, a fost mesajul meu atit de serios incit ati fugit toate? ![]()
Ia sa vedem, a mai ramas careva treaza? ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamica dulce spune:
Eu, eu!!!
Dar ma duc in pat ca mi-e frig de nu mai pot, voiam sa ma uit la un film dar o las pe maine, am o carte fenomenala acum.
Noapte buna la toata trupa!
Delidana spune:
Noapte buna mamicadulce, noapte buna tuturor, pe miine. 
mephala30 spune:
Neatza! Dau ceaiul si
.
Cine-mi tine companie cateva minute? Apoi fug la gradinitza cu amandoi, las unul si ma intorc cu Teo.
nastad spune:
quote:
Originally posted by DelidanaIoana, multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de familie!
Doina, ma bucur ca ai luat examenul si bafta in continuare.
Nu m-am apucat de invatat la modul serios, doar citesc si imi fac temele. Inca mai am de citit vreo 3 carti pina in sesiune.Saptamina viitoare, joi si vineri am 2 examene.
Miine voi avea o zi lunga....abia seara ajung acasa....
Va pup.
Nici eu n-am invatat la modul serios.Am citit in 2 nopti niste cursuri si asa o sa fac si pentru urmatoarele examene.Norocul meu ca multe chestii le mai stiu de la servici.
Bafta !
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
nastad spune:
IOANA, La multi ani, multa sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru