Nou stil de viatza (168)
Raspunsuri - Pagina 12
CRISCOSTY spune:
Neata! Eu sunt de o ora la servici, am baut cafeaua si trebuie sa ma apuc de treaba
...azi plec la 11, trebuie sa-l iau pe Dany mai devreme, in gradinita se face dezinsectie.
Carmen cred ca esti deja la gradinita...ce mai face Iustin? Mai plange sau s-a obisnuit un pic?
Ma apuc de treaba acum, sa pot pleca la 11. O zi buna va doresc
Revin de acasa....
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
mamica dulce spune:
Buna dimineata gashca vesela!
Carmen, ai plecat la gradi? Eu am noroc anul asta(si la anul) ca e serviciu de taxi la gradi si vine la 8.15 si-l ia de acasa , apoi il aduce la 3.30. Daca nu-s acasa pot sa-l iau eu pana la 4.30. E...splendid! Mai ales ca gradinita e departe, in centrul orasului si eu stau "la tzara" adica intr-un sat la vreo 3 km.
Mai tineti minte anul trecut cand ma plangeam ca faceam 3-4 ore/zi u dusul si luatul lui Marc de la gradi? A voastra e aproape?Mai plange baietu'?Voi pe unde stati in Iasi? Eu am locuit 4 ani in Tudor si mai stiu cate ceva.
Eftimie, cum stai cu daneza? la mine s-a dus un kil ieri, dar nici nu-l simt, vreau sa se duca multe-multe sa ma simt slaba![]()
Asa e de relativ feelingul asta...cand am inceput slabitul la 100 de kile ma gandeam ca la 80 o sa fiu zana zorilor si acum ma invart de aproape 1 an intre 75(cateva zile) si 79 si mi se pare ca-s ditai grasa. Si cand am atins 85 prima data m-am simtit 3 zile slaba![]()
Insa la 75 sunt ok, dar vreau musai 70.
Criscosty tu ce dieta tii? Ai postat-o odata si mi s-a parut tare interesanta, mai ales ca ai slabit frumos cu ea, esti draguta sa-mi aduci aminte? Poate dupa daneza...
Va pup dragelor, ma duc sa mai pun de-o kafelutza si-un tutun
Chiar, cine mai fumeaza de aici?
Va rog s-o felicitati pe sigridutza, a facut zilele astea un an de cand s-a lasat si e "clean" !
carina spune:
Neata dragutelor,
Anca: si eu tutunesc cat e ziua de lunga.
Ioana: La multi ani
Am o durere de capatana de imi vine sa imi fac bagajul si sa plec acasa sa dorm.
Asa ma bucur ca au inceput reducerile si la noi. Mi-am luat aseara niste cizme mortale si haine la copil super ieftinute.
Masa de azi:
activia si cafea
ciorba de varza (mi-am luat de la catering si nu-s ce-a fost in capul meu de mi-am luat doar atat)
mandarina si para
Pe diseara inca nu stiu ca vinerea e zi de cumparaturi si nu stiu cand ajung acasa si ce apuc sa fac.
Va pupilesc si intru mai tarziu
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Criscosty, da, de ieri e mai binisor. Plange cand il duc, dar, mi-a spus educatoarea ca se potoleste la scurt timp dupa ce plec.
Servici usor.
Mamicadulce, te cred ca e super cu transportul asigurat. Plus ca economisiti timp. 
Eu stau in Tatarasi, s-a schimbat mult Iasul in ultimii ani...Tu ai facut facultatea in Iasi si ai stat in Tudor?
Gusta, probabil sunteti la analize. ![]()
Nastad, felicitari pentru examenul luat si bafta la celelalte.
Anda, ai ajuns la servici?
Doroty, cred c-ar trebui sa apari si tu. 
Eu am prajit cateva chiftelute (mai aveam la frigider compozitie), am facut si niste bulete de cascaval (cascaval ras, oua, putin mustar si faina) si acum ma odihnesc un pic.
mephala30 spune:
Anda, am citit acum postarea ta, sa porti sanatoasa cizmele!
Te-ai ars cu ciorba de varza, o sa faci foamea la servici.
carina spune:
Carmen: ma bucur ca ii trece incet incet jalea de mers la gradi. Am ajuns la 9 la serviciu si ma gandesc cu groaza ce foame trag azi sau ispite la interzise de la unul altul.
Cu gradi, noi nu avem grija luatului, ca avem o doamna care o ia in fiecare zi, o duce la ea acasa ii da sa manance, o scoate afara si o distreaza pana terminam noi munca. In prima jumate de an de cand reincepusem munca am incercat sa o iau eu de la gradi, dar era ca la nebuni: eu fugeam mereu, ajungeam ultima la gradi si in plus ma intorceam la serviciu e multe ori cu copil cu tot. Ne chinuiam amandoua asa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Revenit.
Totul a fost in ordine la analize Mara a plans un pic dar a fost cuminte .
Ma duc sa imi fac cafea si mai vin la vorba cu voi.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Slabutza activitate dimineata asta, DESTEPTAREAAAAA!!!
A mai vorbit careva cu Tzuni?
Anda , si la noi sunt reduceri de te doare capul, bani sa fie. Eu nici nu ma duc prin oras, de frica ca ma apuca plansul
. Nu ca n-as avea bani de una alta, dar pe anul asta am cateva scopuri ca sa zic asa, niste chestii mai mari pt care trebuie sa economisesc, plus ca ieri m-a "cadorisit" tata cu o asigurare la care trebuie sa platesc vreo 800/an, imi vine sa-i sparg capul, scuzati-mi agresivitatea, il iubesc pe tata de asta inghit in sec, dar m-a nimerit tare prost acum. Nu ma mai gandesc ca ma enervez iar rau de tot.
mamica dulce spune:
Gusta, bine ai venit, m-am gandit la voi...i-au luat sange usor? Ma bucur tare mult,la noi a fost crancen- acum pot sa-ti povestesc, ieri n-am zis nimic sa nu te sperii, am hohotit de plans de mila puiului, ca lui nu i se gasesc venele si odata l-au intepat de vreo 15-20 ori in ambele manutze, glezne,cap si abia din gat au reusit dupa care i-au dat valium. Bineinteles ca pe mine m-au dat afara ca lesinam de mila lui si de plans.Nici nu mi-u spus de unde au luat, pana n-am vazut eu vanataia. De cate ori am ajuns la doctor(cand a fost bolnavior ca Mara si la operatia de amigdalita-intotdeauna am trecut prin cosmarul asta, macar 3-4 doctori incearca si nu reusesc.Ma apuca planul cand imi aduc aminte de ochisorii lui, dedsi au trecut 2 ani de la ultima experienta.
Cred ca seamana cu mine, la tati se vad venele de la o posta, dar la mine nu. Si cand am donat sange saptamana trecuta au cautat asistentele venele o gramada, desi fac chestia asta de 100 de ori/zi.
Multa sanatate de-acum inainte! Se simte mai bine cu antibioticul?
Eventual nu o mai du la gradinita pana da caldura, acum circula o gramada de virusi si daca are organismul slabit o sa-i ia urgent.
CRISCOSTY spune:
Ancuta acum nu tin o dieta anume..am avut cateva tentative acum 2 ani, dar m-am lecuit. Mananc fara grasimi, fara prajeli, fara paine (doar graham), fructe si legume multe. Intradevar atunci am slabit frumos, dar tot mancand asa si facand sport, fara de care nu slabesc deloc. Asa ca la mine conteaza mult si jumatatea aia de ora de bici pe care o fac in fiecare zi. Eu zic ca dupa daneza, care este destul de grea, sa incerci macar o saptamana sa mananci echilibrat...mult succes
Carmen ma bucur ca s-a mai obisnuit Iustin, ai sa vezi ca in curand nu v-a mai plange deloc
Gusta ce bine ca nu au chinuit-o prea mult pe Mara...sanatate multa, sa treaca mai repede problemele
Carina greu numai cu ciorba de varza..niciodata nu am putut sa mananc ciorba asta. O zi buna sa ai
Gata, am plecat spre gradinita....mai vb de acasa.
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community