Nou stil de viatza (168)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Intr-adevar, nu e dieta ideala, dar se poate si mai rau. Eu am mai incercat-o de doua ori, o data pana in ziua 10 si o data o saptamana si a fost ok, nu am suferit tare mult si nu m-am ingrasat dupa.Nici n-am slabit 12 kile, doar vreo 4-5. Mie mi se pare ok.Acum o tin pentru ca in ultimle 2 luni am ajuns de la 75 la 79( cu Craciunul si toate drumurile la neamuri, la cele doua inmormantari unde am maincat la greu fast-food..apoi am avut o perioada tare neagra)Mi-am revenit si vreau sa ajung inapoi de unde am plecat, daca reusesc sa scap de surplusul de 4 kile cu daneza, eu sunt fericita.Dupa cum am ajuns sa ma cunosc, or sa se duca repede ca nu sunt inca "batucite" Scopul meu e sa ajung la 70, deci ultimele 5 o sa le dau incetul cu incetul pana pe la primavara...daca planul de acasa se potriveste cu cel din targ
Rolo, sa stii ca primele doua zile sunt mai grele, apoi e ok,mi s-a intamplat nici sa nu mananc tot ce scrie pe lista, nu ca vreau sa o fac mai grea decat e, ci ca n-am mai simtit nevoia.Nu mi-a fost rau, n-am ametit, nu m-a durut stomacul.
Adevarul e ca n-am tinut niciodata litera de lege-adica am baut mai multa cafea decat e scris acolo, azi am baut si un ceai cu lapte si o cacao...la mancare nu mi-e greu, nu calc stramb , dar daca as bea numai apa chioara n-as rezista, asa ma mai pacalesc ca nu e greu, cu o cola zero, un nectar de fructe, o cafea...
Sper ca de data asta sa reusesc sa tin cele 13 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Eftimie,, vad ca am postat amandoua odata :)
Pai n-ai calcat stramb, asa scrie acolo, la cafea un cub de zahar.
Cum am scris mai sus si eu am mici modificari la bauturi, adica nu pot bea doar apa chioara sau ceai fara lapte...sau doar o cafea/zi.
In seara asta eu o sa mananc doar salata, friptura de vaca mi se pare groaznic de caltzoasa si nici n-am acasa. Ca sa n-o inlocuiesc cu altceva o sa fac o salata mai mare.
Eu zic ca daca ne dam toata silinta o sa reusim sa o tinem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!

Vad ca sunt ceva daneze amatoare in zona: va oresc inima tare si bafta!!!

Doina, felicitari pentru examenul luat si bafta multa Sambata!

Tzuni, da, abia astept si eu sa pui pozulici!

Va mai viu...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mamica dulce sunt sigura ca o sa reusim.In rest eu incerc sa tin strict.Adica modific cantitatile, mananc pui in loc de vita, nu voi manca carnea de berbec, beau mai multa cafea...dar fara suc, bombonele si altele.Doamne ajuta!
Rolo te inteleg ca nu poti tine dieta.E firesc atata timp cat alaptezi.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mami dulce, Eftimie C., succes cu daneza! as fi incercat-o si eu dar ziua a 7 a e criminala...si as fi incercat-o ca pe 31 vine mami la mine si sta o luna, si fiindca ne face tot ce ne trece prin cap, m-as fi incumetat, dar nu sunt in stare!!!
l_carmen, RATB!

Marilena, te inteleg perfect, ca si mie tare frica mi-a fost pt Marc saptamana trecuta, mai ales ca nici nu e voie sa manance dimineata! nu stiu ce sa-ti spun, eu nu m-am dus l-am trimis cu tata-su! las' ca va fi bine!

Eu astept sa vina barbatu-meu sa ramana cu Marc sa plec eu afara umpicutz cu Luca! acum il doare gatul, capul si febra asta nu mai trece! habar n-am ce sa-i dau de gat, daca nu inceteaza maine il duc la dr ca vine weekendul si n-am chef de mers la urgente!
Meniu de azi:
D: o cafea, un iaurt de dieta cu smochine si grau
P: ciuperci umplute cu branza si marar, 2 felii sunca
2 randuri dintr-o tabla de cioco si o bomboana de cioco
nu mai mananc numai clementine ca mi-am facut de cap cu ciocolata!!!
apa plata si un pahar suc mere!

Mergi la inceput

Multumim Claudia!Stiu ca ziua a saptea e dura, dar am sa trec peste.Oricum cafeluta o beau in acea zi, iar spre seara voi incerca sa mananc mai devreme.Oricum nu mananc miel.De obicei mananc pui facut la sticla, dar fara piele.

Eu azi am baut multa apa si cand a venit ora de masa nu am reusit sa mananc tot spanacul si nici ambele oua.Da' mi-as fi bagat boticul in ciorbica de afumatura a barbateilor mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gusta, imi pare rau, bafta maine la analize.

Delia, inveti?

L_carmen, super, sa aveti o vacanta de vis!
Simpatica glumita cu telecomanda.

Mergi la inceput

P.S. Uitam sa fac niste urari:
LA MULTI ANI IOANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Meniul de azi:
-cafea
-activia cu fibre (330 ml)
-3 chiftelutze cu lapte batut