Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

adica va intalniti? cand? unde?

eu mai bine nu ma bag in discutiile cu lasatul copilului cu bunicii... ca la mine sistemul merge ca uns. nu va povestesc ca sa nu credeti ca ma laud .

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Ramona, mult succes la noul job! Sa-ti fie de bine shoppingul.

Pentru mine e bine saptamina viitoare. Hai stabiliti odata locul de intilnire si propuneti o zi si o ora, va rog frumos.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai ca mai intru si eu!
Sa e bine, a tras 3 zile de febra si atat, habar nu avem ce a fost, ma gandesc ca o fi fost de la cei 6 dinti care ii ies.

Kid, eu zic ca trebuie sa existe si bone din astea, prin agentii, nu stiu daca aceeasi mereu, ce aiurea cu soacra cea sacrificata! Poate vrea s-o platesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hai pe pagina 1 Piticodrom!

Tonnia, pupam un obrajor de Sa. Bine ca nu mai are febra si mai ales ca nu a facut vreo boala!

Deci pana la urma unde e intalneala si cand? Ca nu gasesc nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello

Ramane pe saptamana viitoare. Luni? Cum nu stiu locuri unde sa nu se fumeze la greu, cred ca va ramane tot mall vitan. Ioana, sa stii ca nu am uitat ce-ai promis . Ora 6?
Bianca, tu ce zici? Tu cum ai liber de Milan?

Antonia, bine ca i-a trecut. Saracul, 6 dinti odata.

Apropos de dinti, lui Matei tot nu i-a iesit ultima masea. Una mai are si vad ca nu iese. Sper s-o produca pana in august

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Salutare!

Mihnea mai are 4 masele de produs.Are perioade cad tot baga degetele si diverse in gura si imi spune uneori ca-l doar maselele.Cred ca se pregatesc sa iasa.

Tonnia,Mihnea a facut de doua ori in vara asa ca Sa.Adica trei zile de febra si gata,fara alte simptome.Medicul mi-a zis ca-i virus si inclin sa-l cred.La o tura de asta au fost bolnavi vreo 10 copii din parc,toti facand febra si majoritatea gat rosu,Mihnea si inca un baiat au facut doar febra.Eu am concluzionat ca virusul intra in organism si "se aseaza" daca gaseste un loc sensibil,daca nu "se plimba" vreo 3 zile,produce febra si pleaca.Aberez oare?
Important e ca Sa si-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna buna

deci ramane pe luni...bineeee. eu pot seara, pe la 6, in orice locatie. Vin fara Milan oricum, ca o sa fie la mama....adevarul ca azi nu puteam nici eu. Azi noapte am stat cu soatza pa povesti pana la 5...si nu m-am mai dus la birou, si cum am dormit pe rand, nu am mai dus nici copilul la bunici....

mall vitan e ok si pentru mine...sau la Unirea, daca nu ma injura Ioana. Cred ca luni seara nu o sa fie prea multi fumaciosi pe acolo, si parca au locuri de nefumatori....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mie imi convine luni si la Mall si la Unirea (ca ajung mai repede de la munca).

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu ajung greu la mall vitan. pot sa vin la un 19.30 :(. o sa mai fiti oare acolo?

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Uffffffffffffff, mi s-a luat o piatra de pe suflet ca azi nu puteam veni! Luni e ok! O sa fiu fara masina...asa ca nu stiu ce traseu sa urmez dar ma descurc. Ce bineeeeeee ca nu e azi intalneala!
Am tare mult de lucru la servici, d-aia n-am intrat ieri.
Mergem si la jocuri mecanice?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput