Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Diana, asta e si teoria pediatrei mele, a fost viroza dupa parerea ei, o forma usoara,care trece repede daca e vorba de un copil "sanatos", cu imunitate buna.

Eu zic sa va intalniti peste 2-3 saptamani, se mai incinge un pic atmosfera pe aici, prea repede v-ati inteles de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nu vreti la jocuri mecanice?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! E sotul in delegatie citeva zile, sa vedem daca supravietuiesc si de data asta la culcat singura copiii seara. Ooops, ma scuzati, rog gravidutele sa uite ce-am spus, am uitat ca nu mai avem voie cu mesaje negative despre 2 copii.

Bianca, nu te injur.

E foarte OK luni la ~6 si pentru mine. Vin la unirea, ca doar e foarte aproape - dar eu am fost odata sus la unirea si era mult fum. Ruxandra e sensibila, daca e fum ne suim repede in 123 si mergem la Mall?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neatza,

Ioana . Perfect plan! Bafta la culcat copii!

Tonnia pentru Sa. Bine ca a trecut.

Eu azi am rusit sa zgarii masina . Mi-e o ciuda de mor. Am razuit bara unuia in tentativa esuata de a ma parca . Normal ca ala n-are nimic si ca doar a mea e zgariata.... is atat de aiurita .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Hai mai Irina ca nu e chiar asa nashpa o zgiriietura .. e o tabla masina aia, nu are suflet. Si eu sint adormita si era sa intru intr-o masina azi. Deci luni vii cu masina, ma lipesc la un dus acasa?

Mergi la inceput

Da, Ioana asa e... dar mi-e o ciuuudaa... . Nu cred ca vin luni cu masina... unde saracie as putea eu parca la Unirii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

In parcarea aia oribila de la Unirii poti parca. Imi pare rau de zgarietura!

Ioana, bafta la culcat copiii diseara! Mai spune cate ceva de Miruna.

Pe la noi nimic nou, alergam de zor prin casa iar eu imi incerc norocul cu niste paste.

Mergi la inceput

Irina, daca vrei pun si eu jumatate din taxa de parcare, ca e scumpa parcarea de la unirii; daca nu, 123u' e cu noi.
Antonia, multumesc. Eu astept cu mare nerabdare sa mearga si Smaranda, si apoi sa vorbeasca.

Miruna se distreaza pe seama Smarandei, zice ca 'merge ca Mowgli' (sma inca nu merge in 4 labe, doar sta pe burta; cred ca atunci cind va merge in 4 labe va fi concurs de Mowgli in casa). De citeva zile nu mai zice tot timpul 'Masanda', ci alterneaza cu 'Smaranda'. Si nu mai plinge dimineata la gradi, ii place de educatoare mult (si mie).

Mergi la inceput

Hehehehe... se vede ca nu m-ati vazut cum conduc/parchez. Da, la Unirii se poate parca... dar eu n-am curaj nici sa intru acolo .
Ma bucur ca Mirunei ii place la gradi.

Vladut nu s-a mai uitat la Cartea Junglei de vreo 4-5 zile. In schimb seara se uita la "prientenii nostrii", adica un DVD cu Winnie&Co.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, tu vino ca se gaseste cineva sa-ti parcheze masina. Desi eu zic ca e cazul sa ai tupeu si in plus o sa fii singura in masina, fara clontul sotului.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput