Piticodromul de Sept - Oct 2005 (198)
Raspunsuri - Pagina 6
locca spune:
In principiu e ok maine la 6 pt. mine. Nu stiu unde, dar mall vitan este f departe in conditiile in care mai mult ca sigur o sa fiu fara masina.
Antonia, imi pare rau de febra lui Sa, cred ca v-a intors pe dos. Ar trebui sa-i apara bubele azi daca deja are de 3 zile. Sau oricum sa-i treaca febra.
Eu sunt invidioasa pe cele care puteti lasa copilul cu mama/soacra. Si nu ca as vrea chestii gen mers la film sau in oras, ci pur si simplu vreau sa am putina liniste, sa pot sa vb cu sotul fara zgomotul de fond numit Matei.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
Ioana75 spune:
Antonia, sanatate mesterului casei. Sper sa-i treaca febra.
Ruxandra, in conditiile in care vine si bb2, eu zic sa treci la educat mama/soacra sa stea cu copiii cind e nevoie (parca vroiau preaviz de 3 zile, sau confund cu soacra lui kid?)
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
BiuMil spune:
Ruxandra, nu fi invidioasa....ca totul are un pretz
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kristinutza spune:
antonia, sa treaca boala rpd! si sa inteleg ca o sa aveti surubar-sef? si educat, bashk si cu bani .
mai, mai tineti minte cred ca prima intalnire de la "la mama"? cand eram toate cu burtile imense de intrasera chelnerii in fibrilatii cand vedeau o gravida pe strada prin dreptul terasei deja ii dadeau indicatii cum sa ajunga la masa noastra. hihi, plus ca fiecare pofticioasa si cu avant muncitoresc intr-ale degustarii vroia de toateeee .
cristina, mama de radu (09.10.2005)
Ioana75 spune:
Bianca, inteleg ca esti la curent cu 'preturile'. Pretul Mirunei dupa ce sta soacra la noi o saptamina e ca cere in brate (soacra-mea o poarta de parca ar fi bibelou, nu ditamai copilu'). Dar sint gata sa-l platesc.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
kid2003 spune:
Uff, iar va apucati sa vorbiti de soacre?
Eu din pricina ei nu pot veni maine la intalneala ca nu am cu cine o lasa pe pitica. A stat cu ea cat am fost in vacanta (o saptamana) apoi a mai stat cu ea si in weekendul asta ca am fost la munte la teambuilding...si se vaita, mama mama...Sta la noi si vorbeste la telefon cu prietenele ei si se plange ca ea nu poate primi vizite si nici face vizite ca ..."asta e, trebuie sa stau cu cea mica in weekenduri si de Sarbatori si de Anul Nou"...asta o zice expres ca sa aud eu. Si daca ma enervez si ii spun ca nu e nevoie sa isi sacrifice prieteniile pentru Alex zice ca nu, ca de fapt nu se plange si etc.
Asa ca nu o mai chem. Cel putin cateva saptamani bune! Sa stea acasa sa se intalneasca cu cine o vrea. Deja m-a intrebat ieri cand a plecat, cu o voce mieroasa "Cand mai ai nevoie de mine", vezi Doamne e o sluga la dispozitia mea. I-am promis ca nu o vom mai deranja.
Hai ca mi-am varsat nervii...dar deja sunt cam panicata. Mai ales in lumina lui bb 2. Ca oricum pe soacra-mea nu o puteam lasa cu doi, ai mei nu pun baza in ei ca sunt in campul muncii, doar bunica mea saraca, pe care sper sa o mut curand la Bucuresti. Incep sa ma gandesc daca existe bone part time, adica un feld e baby sitters cum vezi prin filme. Sa sun, sa vina doar seara si noaptea si noi sa putem iesi. Asta o data pe saptamana...sa zicem. Pe bona lui Alex nu o pot opri ca are copii si sot acasa si nu poate.
Sa puneti poze de la intalneala si la viitoarea care va fi cu copiii promit sa vin!
locca spune:
Eu nu stiu despre preturi, la noi deocamdata e "priceless", dar va cred pe cuvant
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
tangerine spune:
salutare
multumesc mult pentru urarri, desi cu intarziere; am tras o fuga de shopping la viena; recomand
nu vreti sa ne intalnim saptamana viitoare de luni pana joi? sunt in pauza intre joburi:)
nu mai potm scrie din cauza de maria
Ramona si dulceata de Maria (10.09.05)
poze